Pai da cat ar fi in Romania un DM500 - pare exagerata comparatia cu AZBOX .
Astazi am primit si o veste care ma enerveaza - peresoana care trebuia sa aduca "minunea" nu poate veni inainte de 15 septembrie , fiindca si-a amanat plecarea . Si eu care fierbeam de nerabdare sa testez ?!
Vorba aia - trebuie sa iau "oala" de pe foc , ca se arde !
Putintica rabdare ! Daca era aproape trageam o fuga , dar asa - astept ce sa mai zic !
Ai aici preturile;
http://www.elstar.ro/?page=shop/brow...952df9f85d474b
problema la AZBOX sunt taxele de transport,te duce cu totul la 176E /bucata daca mai pui si un mic adaos..... depaseste cu mult bugetul romanilor!
in primul rand salutare la toata lumea. se stie unde e fabricat AZBOX ? daca apare in shopuri online in germania il cumpar si eu imediatinca ceva,e verificat de cineva de aici daca merge digi pe Diablo? uitati ce zice pe satelitskiforum.net :Stealth 2.06b - Digi TV fix new:
- DigiTV fix OK
- D+ AU down
- TV Cabo AU down salutare si respect..
Am dat o cautare si se invarte la pretul de 120 de euro acolo in spania.
Una sti tu alta imi trimit ei,ei fac transport CARGO adica la gramada in continer,si asta vine pe mare la ei apoi cu avionul,receiverul este produs in coreea dar unde nu stiu toti cu care am vorbit din Argentina si Spania sunt la mana a doua normal ca si ei castiga ceva,orcum chiar daca ar fi sa import direct din Coreea imi trebuie minim 15000E pentru un transport la care nu stiu ce castig am sau si mai rau cat pierd,asa ca las pe altii sa faca importurile!
Man,tu esti in Spania eu acum sunt in Ro,deci asta este pretul care mi-a fost trimis 1118E cu tva si restul 65-76E transportul,minim 1000 buc. asa ca de cu cat esti mai departe cu atat pretul creste,orcum se pare ca in curand receiverul va fi disponibil la Austrieci,o firma din Viena il va comercializa la pretul de 135E acum sa vedem ce va fi!
ti-am mai raspuns o data dar aici apar,dispar si reapar posturi....de la www.electronicadelhogar.com cu un 20% de descuento.