Poate cineva sa confirme daca se pot folosi acum mai mult de 30 linii C pe dreambox800(fara wireless)?
Eu datorita acestui fapt nu am decat 30 linii si nu imi dau seama.
Am impresia ca acum functioneaza.
Multumesc anticipat
Poate cineva sa confirme daca se pot folosi acum mai mult de 30 linii C pe dreambox800(fara wireless)?
Eu datorita acestui fapt nu am decat 30 linii si nu imi dau seama.
Am impresia ca acum functioneaza.
Multumesc anticipat
info cum se pune manual ????
Platforma HD 9est, merge cu noul cccam.
Tricolor tv la mine nu deschide si am 4 carduri in share..
ori nu s au axat pe tricolor ori nu merge..
Vu+Zero4K, Offset Motor 1m
Merg toate versiunile si cu 100 de linii daca faci limitare de distanta si de provideri.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
nu mai merge gama card pe 2.1.3 setat ca server
Pachetul Tricolor functioneaza perfect cu cccam 2.1.3.
La capitolul noutati, vad ca la Entitlement info arata corect anul, iar ecm time este mai bun ca la versiunile anterioare.
Si la mine Platforma HD 9est, merge cu noul cccam. la fel keyle de la DIGI
Multumim CCCAM TEAM ,ashteptam rezolvarea problemei CU SKY IT
CCCAM RULES
Never settle for less than perfection. Never!
A reuşit cineva să ruleze cccam 2.1.3 pe Asus WL500g Premium v2 şi să nu se mai blocheze?
Cardul d()lce face Au cu CCcam 2.13, verifica fisierul Cccam.cfg , acolo este posibil sa ai oprite EMM catre card.
o intrebare cam off-topic dar am vazut ca ati vb de tricolor tv. cum fac sa setez in gemini4.6 transponderele respective ca la mine merge doar cu orizontal si vertical si acolo am vazut ca sunt cu L si nu mai stiu ce. unde trebuie umblat ca nu-i dau de cap. ms frumos
L si R adica left si right... asta reprezentand polarizare circulara. Stanga si dreapta. Iti trebuie LNB modificat pentru asta...
Trecut la Sfinti