Results 1 to 13 of 13

Thread: Tv Satelit

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Smile Tv Satelit

Salutare,
    Nu stiu daca am pus bine numele titlului...vreau sa trec de la televiziunea prin cablu la Televiziune prin Sat.
    Sunt cam extra "pufan" in domeniul asta...["spun eu"] Sunt la facultatea de Electronica si Telecomunicatii anul I si am 19 ani Nu vreau sa radeti de mine ca sunt prea mic...Am observat ca aici sunt numai "oameni mari",sau poate ca nu am stat prea mult sa studiez forumul,un fapt trivial il consider ca forumul acesta este printre putinele care confera o "aura" cu continut de calitate redactat de profesionisti.
    Sa scurtez din "speech" si sa trec la subiect
    Locuiesc in Pitesti mai exact in cart.Trivale[pentru cine cunoaste,...Municipiul Pitesti se afla la o altitudine de 250m , la nivelul albiei minore a raului Arges si de 356 m , in cartierul Trivale...,gandind ca aceste date poate ma vor ajuta]
    In principiu am nevoie de ajutorul dvs. pentru a achizitiona toata aparatura necesara pentru a face "trecerea"[consider eu una importanta pentru mine]
    Cineva...mi-a recomandat urmatoarele:
    *OPTICUM 7100C PLUS [se aude ca acesta este singurul model "modabil"]
    *o antena parabolica [din cate am citit pe net si astea sunt de mai multe tipuri...pe mine ma intereseaza una mai ieftina si bunicica]
    *LNB-uri[la fel...multe tipuri,putine raspunsuri:|]
    Cel mai mult ma intereseaza programele romanesti,[asta pentru inceput,ca de'...deja de 2 saptamani nu mai am stare] de muzica,ceva de filme[HBO,HALLMARK,...] si ce se mai poate/
    si mai am si ...un monitor de 22'' Horizon si un TV in camera parintilor.Cum fac sa le impac pe toate?
    Va multumesc pentru intelegere!!
    Last edited by rechinu; 15-11-09 at 20:46. Reason: am uitat ceva:---

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

salut, pentru inceput , consider ca ar trebui sa specifici ce suma doresti sa investesti si ce doresti ( ce sateliti , canale ) sa vizionezi ?

http://en.kingofsat.net/

sus in stanga ai siglele diferitilor sateliti vizionabili din RO , alege , cam ce ti ai dori sa poti receptiona .( pt alegerea dimensiunii antenei )

e doar un prim pas , in noua ta pasiune , urmarirea canalelor tv de pe sateliti .
    spor la studiu .
    Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Smile

inca incerc sa ma descurc cu siteul acela...ma gandeam la un Thor2 0.8W[din cate stiu satelitul asta apartine celor de la RDS?,Eutelsat W2 (16.0E)....
    si o suma asa pentru inceput ..un maxim 10 Mil[lei vechi]mai mult nu am...sunt banii mei economisiti din vara

Standard RSP member cipryDXfeed's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Thumbs up

Quote Originally Posted by rechinu View Post
    inca incerc sa ma descurc cu siteul acela...ma gandeam la un Thor2 0.8W[din cate stiu satelitul asta apartine celor de la RDS?,Eutelsat W2 (16.0E)....
    si o suma asa pentru inceput ..un maxim 10 Mil[lei vechi]mai mult nu am...sunt banii mei economisiti din vara
    Bine ai venit pe acest forum

Daca te gandesti la gigi tv sa-ti iei gandul ca nu mai merge mult cu K**.

Eu iti recomand o antena de cel putin 120 cm offset + h-h sau actuator.

Receptor asta tu decizi cam ce vrei sa faci adica sa vezi programe FTA sau codate (sa imparti o cartela la mai multe receptoare)

Spune cam ce doresti sa vezi.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

In acei bani te incadrezi pentru o clona de DM500,antena,motor H-H,LNC si cablu.Daca ai internet e bine sa ai si un abonament la Focus,Dolce sau Akta (fostul Max) si intri rapid in sharing.Cum s-a spus mai sus gratis nu prea e nimic pe lumea asta pentru ca fara un card local e greu,dar programe de muzica iti garantez ca vei avea din plin.Si de filme sunt destule,doar ca in sharing cu cat dai mai mult cu atat primesti mai mult,deci daca ai card mai cautat gasesti si tu de la altii carduri mai bune.Oricum noi romanii cu cardurile noastre suntem coada Europei,dar nu suntem ultimii din lume si mai gasesti cate ceva.
    :

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Smile

Daca ai internet e bine sa ai si un abonament la Focus,Dolce sau Akta (fostul Max) si intri rapid in sharing
    Eu vrea sa scap de abonamente si dumneata ce imi faci....nu vreau cu nici o conexiune net,...pe moment,ma retin la ceva clasic si "moka"cum spune romanu'

Standard RSP member
    Mentioned
    1 Post(s)

Quote Originally Posted by rechinu View Post
    Salutare,
    Daca e din pasiune urmeaza indicatiile lui savin. Daca crezi ca e o afacere sa iesi mai ieftin decat cu cablul, renunta, mai ales ca intr-un oras ca Pitestiul banuiesc ca operatorul de cablu furnizeaza tot ce e program romanesc, nu ca intr-o prapadita de localitate mica.
    Pentru a viziona programele independent pe 2 TV-uri ai nevoie in principiu de o antena, un lnb dublu si doua receptoare deci o investitie substantiala fata de abonamentul la cablu.

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Smile

Quote Originally Posted by nilf40f View Post
    [...]si doua receptoare deci o investitie substantiala fata de abonamentul la cablu.
    Deci cu modelul ala nu se poate pe 2 TV-uri?..atuni il las doar pe un TV..pentru inceput
    Si am cautat ceva:
    Eurobird 16A / Eutelsat W2 (16°E) - TV
    Thor 3 (0.8W) - 11823.00 H - Txp: 6 - Beam: Nordic
    Amos 2 (4.0W) - 10806.00 H - Txp: 23 - Beam: Europe
    Telstar 12 (15.0W) - 11150.00 H - Txp: 19 - Beam: Europe+South Africa
    Intelsat 12 (IS-12) (45.0E) - 11618.00 V - Txp: 5 - Beam: Europe
    Hotbird 9 (13.0E) - 11240.00 V - Txp: 2 - Beam: HB9 Europe
    Intelsat 10-02 (1.0W) - 12527.00 H - Txp: 310 - Beam: Spot 3
    Intelsat 10-02 (1.0W) - 12608.00 H - Txp: 311 - Beam: Spot 3
    Intelsat 10-02 (1.0W) - 12643.00 H - Txp: 311 - Beam: Spot 3
    Intelsat 10-02 (1.0W) - 12531.00 V - Txp: 310x - Beam: Spot 3
    m-am uitat doar de Romania[CRT+F],ce contin programe de romania
    sper ca nu am gresit ceva...
    Last edited by rechinu; 15-11-09 at 21:36.

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Default ajutor

ajutor baieti, am primit de curind un opticum7100c plus,are instalat pe el 1.2.85 emu,loader m3329c,dar nu merge decit pe fta-uri,incerc de vreo 3 zile sa-l resoftez ,mi-a zis cineva sa-i pun 1.2.77 ca e mai stabil, dar nu reusesc deloc . daca are cineva rabdarea sa-mi detalieze pas cu pas ce ar trebui sa fac exact , as da obere , ba chiar si doua! mii de scuze pt. deranj si multumesc pt. intelegere