-
cateodata da mesajul ala cu " bad...." se rezolva daca dai restart sau uneori numai dupa ce dai factory default , dar exista si posibilitatea ca acel fisier sa nu fie formatul dorit de echosmart
acum vreo 2 ani le dadea si din magazin cu meniul-8888 activat , dar pt a nu avea probleme le vand fara acum
dupa ce pui softcam doar atat trebuie sa faci menu+8888+3452 open special key +buton albastru+galben+ editarea ke ylor la providerul respectiv daca softcamul este de mai multe de doua luni in urma , nu s-au mai schimbat cheitele de la inceputul lui septembrie pentru ca la sfarsitul anului vor trece pe na gra 3(N3) , actualmente fiind pe N2
-
Member
Visitor
La mine 3452 nu face nimic. Menu -> 8888 apar cheile si de aici nu merge decat 8888 din nou ca sa activez-dezactivez via acces sau na gra 2, etc.. Chei noi nu stiu cum sa bag, doar sa le modific pe cele existente.
-
Deci faci asa menu+8888 apesi but.albastru dupa care galben si dupa ce esti in nagra2 atunci faci 3452 si sageata in jos.
-
Member
Visitor
Pai asta e problema sunt in meniu -> 8888 apar cheile ma duc in Nagra2 introduc 3452 si nu apare nimic. Am v3.65. E posibil ca in versiunea asta sa fie alt cod?
Last edited by zmeura; 13-11-09 at 18:42.
Reason: Regula 12.
-
Dar atentie numai o data faci 8888 dupa care te duci la nagra 2 si....
Incerca si cu un reset din fabrica sau pune din nou un ke y .bin
-
Member
Visitor
Fac exact ce trebuie: am incercat revenire la setarile din fabrica, apoi pus din nou ke y.bin, reboot, intru in meniu, introduc 8888, but albastru, but. galben sunt in nagra2, fac 3452 si.. nimic.
-
Member
Visitor
Dupa cum am inteles citind pe aici 3452 nu face altceva decat activarea vizualizarilor unor chei de nagra ascunse, adica cele de DGtv, ori la mine sunt vizibile. Poate sa confirme cineva care are v3.65? Poate nu mai e nevoie de introducerea 3452 si este scos in versiunea asta. Altceva nu-mi mai trece prin minte, am incercat tot printre care si alte doua softcam-uri cu aceleasi rezultate.
-
nu stiu exact
probabil a fost pus 3.65 peste 2.92 si atunci nu mai exista meniul 3452
3452 a aparut in soft doar de la versiunile 2.94-2.95 parca
deci daca tu vezi acele k ey nu mai pui nimic
3.65 este defapt un Update de soft si atat
de la 2.92 nu a mai aparut un soft de sine statator , sunt doar update-uri si se pastreaza anumite coduri de la toate versiunile , nu se sterg , doar se adauga
Last edited by horatyu; 14-11-09 at 10:26.
-
Member
Visitor
Multumesc de lamuriri horatyu, eram gata sa fac full flashing.
-
Member
Visitor
[QUOTE= nu s-au mai schimbat cheitele de la inceputul lui septembrie pentru ca la sfarsitul anului vor trece pe na gra 3(N3) , actualmente fiind pe N2[/QUOTE]
Asi avea si eu o nelamurire : echosmart-ul poate decripta conax ... k.ey conax sunt ... de ce nu se poate introduce aceste k.ey ??? Daca tot se schimba in n3 ... macar Focu$ $at sa receptionam
.
-
Membru de onoare
Nu.Alea de clonax sunt expirate.Pe clei nu mai merge aproape nimic.
-
Member
Visitor
Mai revin cu o intrebare :
k.ey pentru viacces 2 sunt ( M@x Tv ) ?
Ma dispera ideea ca gigi trece pe n3 in ianuarie si dupa asta pot sa arunc receiverul la gunoi ( si receiverul il am de doar 4 luni).
Sper ca nu va stresez
.
-
Standard RSP member
numai prin sharing din windows poti, conax nu are key....
daca te gandesti sa il vinzi da-mi semne, poate ne intelegem
-
Member
Visitor
Am vazut ca k.ey conax nu se pot introduce ( sper ca se va "remedia" problema asta ) ... dar la k.ey-le viacces2 putem sa ne "jucam".
Prin sharing nu mi se pare "rentabil" ... din cate am inteles asta ar insemna sa tin pc deschis non-stop pentru a realiza conexiunea prin cablu null-modem cu receiverul ( si cred k iti trebuiei si ceva viteza la net ) , asa ca caut alternative ( daca sunt ).
-
Standard RSP member
si eu am cautat alternative, dar din cate am gasit nu exista soft pentru linux, era mai avantajos sa te legi la un router cu linux si apoi in echo, dar nu exista soft pentru linux