Results 1 to 15 of 828

Thread: "Nu te supara frate!"

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    utilizator de vaza adi sony's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Dar atunci ptr ce este pus ,,quote,,daca tot bate-ti apropoul cu ,,regula 12,, ?
    Se pare ca aici sant multe in neregula referitor la aceste reguli .
    Daca tot nu este voie sa se foloseasca ,sa se scoata ,inclusiv regulile de prost gust ,respect anumite reguli ,dar nu oricare,nu isi au rosul unele ,nu trebuie sa dau exemple.
    Oare santem niste,, Sfinti,, in devenire?
    Last edited by adi sony; 13-11-09 at 23:26.

O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Citeste regula de mai multe ori. N-ar fi nici o problema sa fac qoute la postul facut de laleaua. Pentru asta este qoute. Daca l-as face la ce-ai postat tu deasupra mea ar fi total aiurea. Multi fac qoute la postul precedent ca sa spuna: "da"
    Astea sunt regulile. M-am uitat la post si nu ti s-a sters decat qoute-ul facut la postul de deasupra ta.

Membru de onoare Einstein's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Quote Originally Posted by adi sony View Post
    Dar atunci ptr ce este pus ,,quote,,daca tot bate-ti apropoul cu ,,regula 12,, ?
    Se pare ca aici sant multe in neregula referitor la aceste reguli .
    Daca tot nu este voie sa se foloseasca ,sa se scoata ,inclusiv regulile de prost gust ,respect anumite reguli ,dar nu oricare,nu isi au rosul unele ,nu trebuie sa dau exemple.
    Oare santem niste,, Sfinti,, in devenire?
    Va dau un exemplu pe care nu l-am cautat!
    Am deschis primul topic intalnit si uite cum arata:

http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=96149

Unul zice ceva, celalalt repeta ce a zis cel de deasupra si abia apoi spune ce are de spus!

(eu acum am facut quote la postul tau pentru ca mai este unul intre al meu si al tau si prin aceasta arat ca iti raspund tie! )

Altfel citesti o discutie care curge fluent!

Citat la postul de imediat deasupra nu are niciun rost, ba din contra e deranjant si se incarca baza de date a forumului fara rost! Se incarca serverul degeaba si asta afecteaza viteza de afisare a forumului!

Trebuie sa facem un mic efort sa ne adaptam felul de postat pe forum!

Multumesc de intelegere!

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

S-a mai explicat treaba cu regula,acum nu pot sa caut ca merge forumul rau de tot.Cele mai aberante situatii erau cand cineva posta screenshot-uri cu un skin sau plug-in nou si altcineva facea un quote la tot carnatul de poze scriind apoi "Da,e beton" sau "Multumesc".Asa faceam lunar sute de kilometri cu rotita de la mouse.
    Situatia cu quote "obligatoriu" la postul care a fost inainte este grava si evidenta in special pe forumurile romanesti (nu doar pe cel dat exemplu mai sus,dar pe ala aproape ca nu se posteaza deja fara quote din ce vad).Nu zic ca nu fac si strainii quote consecutiv,dar mult mai putin si nimeni nu trebuie sa le atraga atentia pe forumul nostru cu toate ca regula nici macar nu e postata in engleza!
    S-a mai scris,se poate face quote la orice alt post din acel topic inafara de cel care este inainte de al tau.La cel dinainte se poate face quote partial daca vrei sa accentuezi o fraza,o expresie sau altceva din ce a postat cel de dinaintea ta.
    Iata si logica: intr-o discutie la care participa mai multe persoane fiecare vorbeste la randul lui.Daca eu vreau sa-i raspund unuia care a vorbim chiar inaintea mea ii raspund direct,daca vreau sa-i raspund unuia care a vorbit cateva minute inainte atunci e normal sa spun "Daca Vasile tot spunea despre ...... " deci il citez ca lumea sa stie la ce ma refer.Pe cel care a vorbit inaintea mea ar fi o aberatie sa-l citez si in plus pierdem timpul si ii plictisesc pe ceilalti.Daca vreau sa accentuez doar o fraza din ce a spus atunci pot sa spun "Hai mo,cum vine aia ......" si repet doar ce fraza care m-a deranjat sau care din contra,m-a impresionat.Sper ca se intelege ce am vrut sa explic.

PS:Un quote kilometric si inutil se va sterge oricum,ma refer la cele cu multe poze sau un tutorial lung de tot la care cine face quote doar sa scrie ... nimic.
    :

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

-Neata Vasile!
    -"Neata Vasile",pai neata Ioane.
    -Ce faci azi?
    -"Ce faci azi",hmmmm pai ma duc la lucru.
    -Si eu.Azi ne omoara astia cu treaba,trebuie sa vedem cum facem sa terminam ca daca nu bagam si la sfarsit de saptamana.
    -"Si eu.Azi ne omoara astia cu treaba,trebuie sa vedem cum facem sa terminam ca daca nu bagam si la sfarsit de saptmana",aha.Bine
    -Pai ce faci omule de tot repeti ce zic eu?
    -"Pai ce faci omule de tot repeti ce zic eu".Pai asa,am vazut pe forumuri pe internet.Cica e cul.
    :

Standard RSP member yky's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by zmeura View Post
    -Neata Vasile!
    -"Neata Vasile",pai neata Ioane.
    -Ce faci azi?
    -"Ce faci azi",hmmmm pai ma duc la lucru.
    -Si eu.Azi ne omoara astia cu treaba,trebuie sa vedem cum facem sa terminam ca daca nu bagam si la sfarsit de saptamana.
    -"Si eu.Azi ne omoara astia cu treaba,trebuie sa vedem cum facem sa terminam ca daca nu bagam si la sfarsit de saptmana",aha.Bine
    -Pai ce faci omule de tot repeti ce zic eu?
    -"Pai ce faci omule de tot repeti ce zic eu".Pai asa,am vazut pe forumuri pe internet.Cica e cul.
    Da ai dreptate

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Aş vrea să aduc in discuţie problema avatarelor.

In mai puţin de două săptămani am găsit 2 useri cu avatar identic cu al meu. Cel mai probabil este o coincidenţă , nu cred că cineva şi-ar pune un avatar identic cu al meu (sau oricare alt user) din vre-un motiv anume.

Problema este că pot apare confuzii , deoarece cand vezi poza cu avatarul cuiva nu mai citeşti şi numele userului. Mi se pare firesc ca fiecare user să aibă avatar diferit. Imaginaţi-vă chiar şi 2 useri cu avatare identice care postează succesiv in acelaşi topic. Nu e nimic interesant in a trimite PM-uri userilor in cauză in care să-i tot rogi să-şi schimbe avatarul.

Sper ca admin/moderatorii să găsească o soluţie amiabilă pentru a evita această situaţie oarecum neprevăzută.

.