Results 1 to 15 of 591

Thread: S-a trecut la nagra 3

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Da.
    Rosu-rom142.
    Galben-rom180.Aici nu stiu 100% sigur,doar de la prieteni,pana cand ajung sa pun unul personal in phoenix.La inceput se vorbea ca ar fi rom190 dar vad ca zvonurile de pe forumuri nu prea se confirma.Eu zic ca spre binele nostru.
    :

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by zmeura View Post
    Da.
    Rosu-rom142.
    Galben-rom180.Aici nu stiu 100% sigur,doar de la prieteni,pana cand ajung sa pun unul personal in phoenix.La inceput se vorbea ca ar fi rom190 dar vad ca zvonurile de pe forumuri nu prea se confirma.Eu zic ca spre binele nostru.
    Digi HU foloseste rom190 si merge in share
    [DIGI-S/C Extra Complet][0.8m Fe, LNB 0.2dB 1W+19.2E, DM500S][0.9m Al, LNB 0.2dB Quad 1W, HSS-1160NA] [1.5m Al Motorized (15W-53E), LNB 0.2dB, Sunray4 SR4 TripleTuner] [Humax DIGI+C]

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Ei au spus ca vor functiona pana la 31 ianuarie???
    Eu am receptor dublu si nu am schimbat inca niciuna si il am de mai bine de doi ani. Ce sa cred acu ca ne taie pur si simplu si apoi umblam ca nebunii dupa cartele care de fapt nu le au?

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Sunt inca multe zvonuri,dar nimic oficial sau cedibil.Cei de la casierii furnizeaza informatii care difera de la o casierie la alta.
    Vom vedea.
    :

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default info digi

Salutare,
    la noi in dolj au inceput sa trimita prin posta noile carduri inca din 2009 , eu personal am un ab de jiji si nu am primit nimik pana acum, mai mult nici abonamentul nu mi-a venit de platit din luna iulie 2009 dar card-ul merge in continuare. . Va tin la curent cu noutati . o seara buna

Standard RSP member tmdmitza's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

nu stiu dak am postat unde trebui k sunt nou pe acest forum dar va dau o veste k este adevarat k nagra 3 a fost spart cu adevarat si k cartela centaurus functioneaza bine pe digi tv si decodeaza perfect toate canalele,iar asta o stiu de la un prieten din germania care are un reciver cu cartela centaurus in el.eu personal nu am crezut dar mi-a aratat cartela prin camera cum arata iar apoi a indreptat camera spre reciver a bagat cartela in el si functiona perfect .cartela era de culoare alba si scria centaurus pe ea.a spus k a dat pe cartela 150euro de la un turc care se ocupa cu asa ceva iar pe reciver a dat 100 euro.reciverul era o firma fantoma sau o clona ceva k nu imi era cunoscut numele la reciver.iar dupa ce a pus cartela in reciver a durat cateva secunde pana sa "luminat" dar eu tot nu am crezut iam spus k a luat teapa k acea cartela decodeaza doar in nagra 2....dar iam spus sa dea pe sport klub care stiu k acum transmite in nagra 3 ...si surpriza k la el mergea.deci ce spuneti despre asta???

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Da .....cred ca este o minune........eu zic sa dai si tu 150 pe cartela si 100 de euro pe receptor si o sa doarma turcul linistit cu banii vostri!

Standard RSP member potty's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

...iam spus sa dea pe sport klub care stiu k acum transmite in nagra 3 ...si surpriza k la el mergea ...

surpriza e pentru el, ca a luat tzeapa.. sportklub e transmis si in N2 inca..

Standard RSP member tmdmitza's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Dar rtv21-plus mai transmite in nagra 2? .......deci dak nu stii laso balta....

Nu avea cum sa ia teapa pt k i-a garantat omului k cel putin 2 ani nu are probleme iar dak se intampla ceva cu reciverul .... sa mearga la el k i-a dat garantie. eu am spus ce am vazut si cu asta basta cine crede bine cine nu asta este. eu doar am vrut sa spun cu postarea de mai sus k este adevarat ce se spune pe net despre cartela centaurus si gata.Normal k omului ii convine k a dat atatia bani pt k nu are salariu k la noi in romania si omul vrea sa vada canalele romanesti in special gsp tv....mai departe nu stiu cum stau treburile k omul mi-a spus k prima data l-a intrebat pt ce sat vrea sa il foloseasca iar dupa aceea a conectat reciverul la calculator a durat cica cateva minute pana l-a deconectat,a pus cartela in rec. si i-a demonstrat omului k merge.Dar nu stiu cum sta treaba k din cate am auzit cartelele rosii de la gigi trebuiesc activate printr-un tel la ei.
    Last edited by tmdmitza; 06-02-10 at 13:56.

叛徒 daradici's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default centaurus smartcard

...eu zic ca era mai simplu, a se da o cautare macar pe Google, inainte de a arunca cu pari in cap...

cateva exemple:
    http://forums.dsstester.com/vbb/showthread.php?t=140518

http://www.simplefta.com/showthread.php?t=11425

Daca va uitati la datele postarilor sint destul de vechi....cea ce spune multe.

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

dar tu ai idee in ce norma transmite rtv 21 plus?fantastic ce naivi santeti unii si uite asa traiesc bine bisnitari,pe prostia voastra

daca tot vreti sa cumparati artifici din astea macar inscrieti va pe un forum de specialitate,intrebati si voi una alta si apoi va hotarati ce sa faceti
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Membru de onoare Einstein's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Quote Originally Posted by tmdmitza View Post

Nu avea cum sa ia teapa pt k i-a garantat omului k cel putin 2 ani nu are probleme....
    Imi vinzi si mie o cartela din asta "desteapta"?
    Habarnisti sunt pe toate drumurile.... Germaniei! (nu generalizez!)

RTV21 Plus e canal albanez care apartine AlbanicaSat criptat irdeto 2.... Nu are nimic in comun cu Digi si implicit cu nagra!

Lasa flame-ul ca te alegi cu un