Thanks Thanks:  138
Likes Likes:  255
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 444

Thread: Banda C - Noutati, Discutii, Sfaturi

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member rzbvro's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Noutati din banda C!

2.2M cu semnal destul de bun... cred ca intra si cu 1.9M
    Pacat ca inca nu pot receptiona MTV si VH1 Thailanda, libere acum pe alt satelit cu spot regional
    In schimb, ma delectez acum si cu un excelent post de radio thailandez... e super numai cu muzica moderna de la ei!
    Se cheama FM Max
    50€ Wirex (in WXT cu 40 Euro depozit), 25$ CryptoCom (350€ depozit in CRO/6 luni), 25$ Abra (15$ depozit in cripto/30 zile)
    50$ Celsius (in BTC cu 400$ depozit/30 zile), 30$ Matrixport (14-27 februarie 2022) https://invitation.codes/@BankingFree

Standard RSP member armandino's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

rz mereu ai fost in top cu receptiile dx ... ma intreb de unde ai atata rabdare sa vanezi astfel de receptii ... sincer te invidiez ... keep up the good owrk

Regards

Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by armandino View Post
    rz mereu ai fost in top cu receptiile dx ... ma intreb de unde ai atata rabdare sa vanezi astfel de receptii ... sincer te invidiez ... keep up the good owrk
    Regards
    armandino, astea de la 75'E nu sunt chiar DX intrucat spotul este cat de cat ok si in Europa... sunt doar receptii si canale exotice!
    Practic, asta e atractia la banda C... sa poti receptiona semnal din cele mai indepartate tari si sa le vezi canalele, canale ce nu intodeauna le vezi si in banda Ku... sunt canalele lor, dedicate lor, si nu destinate europenilor
    Te poti conecta pur si simplu la realitatile lor... daca stai 3-4 saptamani ''fixat pe o tara'', poti afla foarte multe interesante si sa fi la curent cu ce se intampla in tara respectiva
    Eu demult vroiam canale din Thailanda (pe alti sateliti nu puteam receptiona) si iata ca acum am... si inca doua in plus!
    Deci, inca 2 canale in acelasi pachet de mai sus (ABTV):

One World

Stream
    50€ Wirex (in WXT cu 40 Euro depozit), 25$ CryptoCom (350€ depozit in CRO/6 luni), 25$ Abra (15$ depozit in cripto/30 zile)
    50$ Celsius (in BTC cu 400$ depozit/30 zile), 30$ Matrixport (14-27 februarie 2022) https://invitation.codes/@BankingFree

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Ceva din COREA comunista nu receptionezi nici un program,sa vedem si noi cu se mai delecteaza comunisti?

Mentioned
    0 Post(s)

Ba da... televiziunea nord coreeana este printre favorite

Doar cantarea coreei se poate vedea si toata ziua documentare cu conducatorul iubit... seara intamplator un film coreean (80% din filme cu razboi si armata iar aprox. 20% cu fapte de vitejie in munca mai ales agricultura)
    Sambata si duminica mai multa muzica usoara coreeana si filme asa zise moderne insa tot coreene... au si desene pentru copii
    Buletinul de stiri constine imagini in miscare doar din tara lor iar cand sunt stiri externe doar un carton cu titlul stirei respective... foarte rar vezi de ex. poze la stirile externe insa am vazut (desigur din tarile tot comuniste sau de la manifestatii anti americane din diverse tari.
    S-a intamplat sa dea imagini din tarile comuniste insa nu la stiri externe ci in diverse documentare de actualitate

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

mda cunoastem foarte bine perioada
    Last edited by delta2k2; 11-11-11 at 18:16. Reason: R12

Standard RSP member
    Mentioned
    14 Post(s)

Iata semnal si imagine de pe AMC 12/Astra de la 37.5W cu singurul program tv receptionat de pe acest satelit in Romania:Metro{Ghana},care ofera multe evenimente sportive{fotbal din campionatul englez-cum e cel din poza-,wrestling,si altele.Receptionat cu antena de 1.5m.

costel1

Golden Member dingo31's Avatar
    Mentioned
    48 Post(s)

Quote Originally Posted by rzbvro View Post
    2.2M cu semnal destul de bun... cred ca intra si cu 1.9M
    Pacat ca inca nu pot receptiona MTV si VH1 Thailanda, libere acum pe alt satelit cu spot regional
    In schimb, ma delectez acum si cu un excelent post de radio thailandez... e super numai cu muzica moderna de la ei!
    Se cheama FM Max
    merge si cu antena 1.5m

---------- Post added at 20:13 ---------- Previous post was at 19:59 ----------

Quote Originally Posted by cipryDXfeed View Post
    Modelul este SRTC980 de 17K.
    unde il pot comanda?

cipryDXfeed! te rog o recomandare de receiver ieftin pentru blind scan si feed? koala este ok? ce spui de placa tbs 5925 usb !(180 euro), stie aproape orice modulatie, tuner sensibil, s/r foarte mic sau foarte mare fara probleme, conform detalii forumisti- toata lumea multumita! ce parare ai, in loc de receiver super-scump, cu prog dvb pro si tbs 5925 se poate rezolva blind scan si feed_DXuri in varianta "low cost"?

---------- Post added at 20:21 ---------- Previous post was at 20:13 ----------

Quote Originally Posted by sdw View Post
    Imi poate confirma cineva daca se receptioneaza Yamal 202 - 49E ?
    Ma intereseaza in special programele de pe: 3743 L DVB-S/MPEG-2, SR 34075 FEC 3/4 si cele transmise in MPEG 4: 4114 L, SR 10051 3/4. Multumesc.
    nu merge nimic pe frecventele de sus in zona EST dobrogea, antena al 1.8m ,

Standard RSP member cipryDXfeed's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Si eu m-am gandit la tbs 6925 care ia sr sub 1000. asta este recomandarea sau cea pe usb daca vrei performante la blind scan si receptii DX.

LNB banda C parca aveau cei de la peruvision. Am avut openbox s9 , golden media nici unul nu gasesc tot tot tot. Vantage x201 scaneaza super dar pacat ca nu stie si DVB-S2.

Golden Member dingo31's Avatar
    Mentioned
    48 Post(s)

multumesc cipryDXfeed, am sa fac comanda la tbs 5925 pe usb, dar cred ca dureaza cam 3 saptamani pana o primesc. revin dupa probe cu rezultatul la teste.
    Last edited by delta2k2; 05-05-12 at 14:38. Reason: Regula 12 : Quote inutil