da scuze acum vad
08.11.2009
"e greu de prelucrat materia cenusie"
mea culpa
asteptam ca si asa nu avem ce face ....
da scuze acum vad
08.11.2009
"e greu de prelucrat materia cenusie"
mea culpa
asteptam ca si asa nu avem ce face ....
am nevoie de ajutoru vostru sa va demonstrez cine are dump de jiji (eurocartoies) rog sa colaboram sa va fac o demonstratie ca nu vorbesc prostii. multumesc
Ai 1CDF30XX in liste sa pot testa si eu?
@vladtimmy
Salut! Am doua carduri albastre si urmeaza sa le activez pe cele doua rosii. Seriile lor au cate 12 cifre:
0147172781xx -Room1
0147172783xx -Room2
Nu am inteles prea bine ce sa fac cu aceste serii pentru a obtine BEK si R$A. Te rog sa ma ajuti daca este posibil!
Multumesc
Eu zic ca e pierdere de vreme sa incerci sa scoti din seria cardului BK si RSA. Asta din moment ce la trecerea la N3(sau inlocuire de card) rsa si bk raman aceleasi da seria la cartele se schimba. Asta e parerea mea.
DM800, IPBOX900, DM500, OPTIBOX500, antena mobila 1,1 (cred), antena fixa multifocus....
Nu ne intereseaza seria cartelei noi , daca bk-ul si RSA-ul raman aceleasi si la cardul nou.
Daca aceasta metoda a dat roade la unele carduri poate mai e timp sa se obtina si altceva pana nu e prea tarziu.
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Ce zic eu si ce intelegi tu. Daca era asa simplu era pe toate forumurile. Ca nu am inventat noi unlooperele.
DM800, IPBOX900, DM500, OPTIBOX500, antena mobila 1,1 (cred), antena fixa multifocus....
@vladtimmy:
Cardurile mele au seria asa:
08C45CXX
Care sunt BK+RSA pt seriile astea?
Multumesc
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"