-
Member
Beginner
De ce ?
Am avut pe receptor MAC -ul : 00 09 34 xx xx xx si imaginea Gemini Project 4.70 MaxVar si dupa 4 luni a crapat bootloaderul
http://www.sateliti.info/showthread.php?t=18093
-
Ai primit şi mesajul Clone detected , Adios amigos ?
.
-
Member
Beginner
da
un mesaj mai lung+ Clone detected , Adios amigos
-
Standard RSP member
Eu sunt cu imaginea gp 4.70 din prima zi de lansare cu un mac prafuit si am facut si update pe site -lor ...inca e functional. Ar trebui facut o lista reala cu cei care au clonat macul si l-i s-a busit dreamul
-
idea e excelenta
pentru ca poate sint useri care au MAC identic cu MAC-ul celor care si-au busit clonele. Poate chiar si eu !
-
Expert Gigablue & Mut@tant 4k
-
Mai exact , cine sunt respectivii ?
.
-
Super Member
Ce am de zis in legatura cu imaginea asta: nu am putut sa fac sa mearga in share un card diabetic. deschidea in local, dar cam atat... cu cccam 2.1.3 si oscam, am incercat, dar nu a vrut. pe pli-jade maxvar 3 a mers din prima, fara probleme, cu 2.1.3
-
Te asigur că pe această imagine merge fără probleme cardul dulce
.
-
-
Standard RSP member
Salut baieti.
Incerc si eu sa intru in comunitatea voastra. Adica mai exact vreau sa iau un DM500 de la un prieten pentru al folosi pe post de server local cu cartela DOLCE. Si mai exact vreau sa pot vedea pe el cu cartela DOLCE si sa sharez aceasta cartela pentru a putea vedea in aceeasi casa pe reteaua locala cu 2 Alligatoare programele DOLCE. Deocamdata am 2 cartele DOLCE pe Alligatoare. Dar mai vreau sa vad inca in 2 camere pentru a putea renunta la abonamentul DIGI.
Pana acum am schimbat fara probleme mai multe imagini pe DM500 (PLI, NABILO, GEMINI, NEMESIS, SIFTEAM) pentru a ma obisnui cu DM-ul si a mai invata cate ceva. Am instalat si alte programele pe el (plugin, keyupdate, etc). Daca nu va deranjez prea mult as vrea sa-mi dati si mie un link sau altceva unde pot gasi un tutorial amanuntit pentru montarea unei cartele DOLCE in DM500 ca sa pot vedea programele DOLCE pe acest recptor si un tutorial cum si ce setari trebuie facute pentru a pune in share local si eventual internet acest card pentru a putea da linii de share la cele 2 Alligatoare. Mentionez ca Alligatorul se pare ca merge bine pe NDS doar cu linii N. Mai mentionez deasemenea ca ma consider incepator total in LINUX si nici nu prea imi place asa de mult acest sistem dar de nevoie invat. Am mai testat cu ceva timp in urma un IPBOX 9000 si dupa ce m-am prins cum se fac anumite chestii nu mi s-a mai parut asa de complicat ca la primul contact cu el.
Deocamdata cam atat si sper sa ma descurc cu ajutorul vostru la DM500.
PS Am gasit in multe locuri pe net referiri la un tutorial despre ce ma intereseaza dar nu am gasit fisierul pe nicaieri. Este vorba de ceva de genul "HOW TO DOLCE & BOOM ON DM500"
-
Standard RSP member
Salut man , instaleaza cccam din buton albastru de la addons , gemini server , cam , cccam 2.1.4 , de la plugins cccam info si de la configuratii cccam cfg . Dupa instalare , intra in receptor cu file zilla si editeaza cu notepad ++ fisierul cccam.cfg aflat in folderul var -etc- cu urmatoarea linie : BOXKEY: /dev/sci0 00 00 00 00
F: dormitor1 parola1
F: dormitor2 parola2
Cei 8 de zero sunt bitii obtinuti cu calculatorul hexa a seriei receptorului dolce . Spor la treaba
-
Standard RSP member
Multumesc mult pentru raspuns. O sa incerc cand ajung acasa.
La CCCam.cfg adaug linia sau este acolo si doar o modific? (o sa vad cand ajung acasa oricum)
O sa pot folosi si pentru a vedea Dolce pe DM500 in acelasi timp cu celelalte 2 receptoare baniesc.
PS. Ce imagine este mai stabila si mai buna pe DM500 pentru ce ma intereseaza pe mine?
-
Standard RSP member
Da, bineinteles ca vei putea urmari programele si pe receptorul server, si in camere ; linia probabil nu o vei gasi acolo dar o copiezi de aici .Asa am eu setarile in cccam.cfg si imi face si update la card fara nici o problema .Ca imagine eu folosesc gp 4.7 ( dupa ce o incarci , verifici imediat macul receptorului sa fie 00:09:34:xx:xx:xx - daca incepe asa e ok .
DISABLE EMM : no
EXTRA EMM LEVEL : yes
AU = yes
BOXKEY: /dev/sci0 00 00 00 00
F: camera1 parola1
F: camera2 parola2
-
Standard RSP member
Nu pune GP 4.7
Sanatate !
Daca verifici MAC-ul dupa ce pui Gemini 4.7 s-ar putea sa ne injuri, asa ca pune o varianta mai veche de 4.31, de preferat 4.2, dupa care verifici MAC-ul cum a zis colegul mai sus.
Daca este verificata conditia din postul de deasupra, poti sa pui si 4.7 ...
Succes !