Results 1 to 15 of 37

Thread: ntv+ cu lnb normal

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default ntv+ cu lnb normal

@kcrysty

faci o confuzie! polaritati circulare exista atit in banda C cat si in banda Ku.Din cate vad in titlu tu doresti sa receptionezi pachetul NTV+ de pe 36E!Acesta este in banda Ku dar pe polaritate circulara .Uite eu stau in N tarii si iti spun , canalele codate sunt transmise la o putere mult mai mica, deci e obligatorie folosirea unui lnb py polaritati circulare pt ca sa vezi NTV+

12303 L tp care m-a interesat pe mine pt 7TV si Bridge Tv (acum vad 7TV de pe 53E iar Bridge tv de pe 90E in banda C ) nici nu-mi intra ca sa pot memora canalele cu lnb obisnuit! Daraca, altele sunt si mai slabe sau nu intra deloc

Uite aici: http://www.sateliti.info/showthread.php?t=15777 am deschis un topic mai demult , spre nemultumirea unora, (care inainte sa puna mana ca faca ceva, critica), despre cum se face aceea placuta depolarizatoare pt polaritatile circulare (NTV+) pe care vrei sa le vezi.Merge mai bine ca cel din magazin , dar poti sa cumperi unul gata , nou de la suceava.Alegerea iti apartine!

P.S: Chiar ieri am facut la cineva interesat poze de pe 36E pe care le public si aici:

11727 L 27500 tp cel mai tare

12303 L 27500 limita minima ar fi fost 60% pt fec de 3/4

restu cum am zis mai slabe , testat cu antena de 125cm si lnb Laser Gold

Adaug ca la polaritaile circulare:

L=V vertical

R=H orizontal

Asteapta , evident dc ai radbare (2 saptamani aprox) pana intra in functiune W7 care promite o imbunatatire a semnalului
    Last edited by doktorofsat; 01-01-10 at 18:14. Reason: +++