Re: Bomba anului... qbox hd
Cu Diablo embedded ar rupe gura targului la 450 de euroi! Sa vedem daca se materializeaza proiectul.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
qbox, ipbox, kathy, vor fi receptoare care vor face acelasi lucru cu dreambox la bani mai putini
e cel mai complect receptor pe are l-am vazut pana acum. nu face compromisuri (DVI la dm)
plusuri:
- WiFi - 802.11n. Stand-Alone internal Module
3 Antennas. WEP/WPA/WPA2 supported.
- HDMI Output
-Internal memory stick USB preinstalled(1 Gb)
- 2 x Smartcard-Reader ISO 7816-3 with programmable clock speed
- 3 x Tuner Module Input - Plug&Play
-Diablo embedded
-2 sata
-pretul
ar fi prea frumos sa coste numai 450€
Totusi nu cred ca o sa costa mai mult decit 900Euro cum o sa costa dm8000.E bine sa exista alternative ca sa scade si preturi prin concurenta.Eu v-am spus ca un receptor HD nu merita mai mult de 550 euro.Dm se exagereze ca sa face profit mare.Pretul lui dm100 e foarte buna pt ca vrea sa loveste sub centura pe clone.Asa unde il convine vinde la preturi bune....
Tare de tot,dar sa vedem... infaptuirea,apoi implinirea of our dreams.:D
am trimis mail la duolabs, cand imi raspund revin cu noutati .
Quote:
Totusi nu cred ca o sa costa mai mult decit 900Euro cum o sa costa dm8000.E bine sa exista alternative ca sa scade si preturi prin concurenta.Eu v-am spus ca un receptor HD nu merita mai mult de 550 euro.Dm se exagereze ca sa face profit mare.Pretul lui dm100 e foarte buna pt ca vrea sa loveste sub centura pe clone.Asa unde il convine vinde la preturi bune....
nu uitati ca DM100 este un receptor digital simplu FTA si nu e pe platforma linux :sorry:
asa este dar suportul cccam pe care se pare ca il are si un soft nonlinux il face atractiv pentru cei ce nu vor sa-si bata capul cu un receptor cu soft plin de floricele . acum sincer cati stau sa priveasca la tv o emisiune si cati stau sa verifice cate scripturi merg , cate plugins merg , ce skinuri bengoase au mai aparut ... etc . un receptor beton este acela care are suport emu cat mai bun si sa fie cat mai fiabil ... restul e cancan :drinks:
cineva de pe celalalt forum a "afirmat" din surse sigure (din interior) ca va fii intre 449-499euro , inca se discuta ce si cum.
da si asa fata de dm8000 care deja a aparut un pret informativ comercial aici : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] , basca ca din start de la 4 tunere cu cat se lauda ca duce a ramas la 2 sloturi , deci ceva de genul cum este ip-box-ul la noi la vanzare cu 1 tuner montat si 1 optional dupa aceea.
sa numai zic si de prb. care inca persista la tunerele lui dm800 , sper sa nu aiba aceeasi soarta si dm8000.
nu am sa platesc nici macar 10euro unui producator care nu-si permite sa plateasca licenta ptr HDMI care costa infirm dar cere 1000€ pe unitate! am un dvd italian pe care am dat 60€ si are HDMI! se intampla aceleasi chestii ca in anii 90, toti cumparau dacia la preturi enorme deoarece masinile din import nu rezistau pe drumurile din tara...
- WiFi - 802.11n.
ce standard e asta? merge direct la un router wifi, nu?
e un standard foarte bun peste G cu viteza dupla fata de G am eu un router cu asta standard si poate sa trimite si HD...
suna bine!!!!!!!!!!!!
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
AMAZING RELEASE FOR Q-BOX!!! GERMANY NEVER IN THE DARK!
Premiere Packages and Bundesliga!
«NeW» Kabelkiosk - Eurobird 9 (9.0E) -
«NeW» Kabelkiosk - Atlantic Bird 2/Telecom 2D (8°W) -
XclusiVe E M Us
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Conax: Canaal Digital Nordic - Thor 3/5 (0.8°W)
Conax: DigitAlb - Eutelsat W2 (16.0E)
Conax: Kabelkiosk - Atlantic Bird 2/Telecom 2D (8°W) -
Die software findet ihr wie immer im np-ulc! [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
dar si mai bomba e pretul. am vazut undeva 470€ cu tot cu tva, sa vedem cat de adevarat va fi.
se gaseste si soft................
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
266 MHz ST40 CPU SH4 Core. STi 7101 based asta e lucrul care-mi place cel mai mult cum suna. foloseste acelasi procesor ca si ipboxul. asa incat viitorul suna foarte bine. enigma de pe qbox se va putea porta mult mai usor decat cea de pe dreambox, iar orice emulator care va merge pe acest receptor va merge si pe ipbox si nu numai:)
QBox HD (1xDVB-S2 + 1 x DVB-T) (Q-Box)
BASIS Version mit 1 x DVB-S2 Tuner und 1 x DVB-T Tuner!
479.00
QBox HD (2xDVB-S2 + 1 x DVB-T) (Q-Box)
Twin Tuner SAT Version mit 2 x DVB-S2 Tuner und 1 x DVB-T Tuner!
539.00
QBox HD 320GB (1xDVB-S2 + 1 x DVB-T) (Q-Box)
BASIS Version mit 1 x DVB-S2 Tuner und 1 x DVB-T Tuner und 320GB 2,5'' Festplatte integriert!
559.00
QBox HD 320GB (2xDVB-S2 + 1 x DVB-T) (Q-Box)
TwinTuner Version mit 2 x DVB-S2 Tuner und 1 x DVB-T Tuner und 320GB 2,5'' Festplatte integriert!
619.00
niste preturi informative si o data oficiala pt. aparitia lui ar fii intre 15-20 decembrie 2008 , dupa cum se poate vedea toate versiunile comercializate vor fii fara modulul wi-fi , acesta fiind optional
se pare ca de acest receptor se va ocupa NABILO TEAM...:clap:
Apartine Diablo Team dar e posibila orice colaborare.