Re: Ipbox 910 - prezentare
Alimentare interna pentru hdd sata
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Comparatii intre 900 si 910 – ipbox 910 radiator mai mare pe processor, ipbox 900 raditor mai mare pe sursa
va urma.....
Multumim!pt prezentarea a fost frumoasa!!!HDD se instaleze usor sau mai greu fata de 9000HD?
Asta receptor o sa face concurenta adevarata la ipbox 910HD!!!!!!Si stiti de ce pt ca costa 319 euro!!!! ExtremeBOX
Vecinii au tacut acuma!!!Cind am spus ca DM umfla pe preturi fara sa se gindeste absolut nimc ei m-au sters pe cont la forum lor.Pe DM singur lucru pt care e interesanta e sa are citi mai mare profit.Din cauza asta a dat licenta la Chinezi sa face DM800 ca sa are citi mai mare profit.Ati vazut voi sa circula clone de DGS sau de ipbox?Nu pt ca productia lor sunt in KOREA si acolo nu face oamenii Biznitarie cu produsele contrafacute.Am impresia ca DM8000 e facut in olanda si puna pariu ca el nu o sa iese nici o data ca clona.....
enigma2 si cccam ar face din acest receptor un succes de piata ... este prea tare :clap:
Enigma 2 vine in curind.Acuma e la beta tester....Iese de la Sifteam!!!Si la versiuna de cccam 2.0.11 posibil o sa avem si suport pt sh4.
Hdd-ul se instaleaza foarte simplu. Scoti cablul sata-esata si-l introduci pe cel care il gasesti in cutie.
Iti mai trebuie o surubelnita si sa formatezi hardul.
Cine o sa-l cumpere n-o sa-i vina sa creada cat e de rece, parca nici n-ar fi bagat in priza
Nu e cuptor?????????Asa spune vecinii si se lauda ca dm800 e frigider!!!
era un proverb, cainii latra, ursul trece
Si acuma o sa iese si o sa spune "asta @snow e mega distribuitor-vinzator de ipbox" cu 2 scule acasa si se lauda la forum-uri!!!!Cum au spus si pt mine ca vind ipbox-uri si din cauza asta fac scandal!!!
[QUOTE=snow;53939]De doua zile poate fi cumparat din Romania de la [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] si ipbox 910 la pretul de 1360 de lei.
Faza cea mai tare e ca 910 original si nou nout cu garantia unui magazin respectabil se vinde la acelasi pret cu clona dm800 vanduta de bisnitari forumisti.
Aparatul asta in cateva zile cand apare enigma2 le va strica acestora vanzarile.
Multumim pentru prezentare
daca doriti sa puneti imaginea celor de la sif team, va trebui ca mai inainte sa puneti nlb8340 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
pentru cei care au card local si doresc sa vizioneze programele platite, va trebui sa instalati mgcamd+newcs sau mbox+newcs.
cardul este citit fara probleme (ma refer la cardurile simple, pentru bk,rsa, etc trebuiesc facute setari in newcs.xml)
schimbarea canalelor se face intr-o secunda
subtitrarea la ora actuala merge pe toate tipurile de ipbox. aveti grija, daca ati selectat la primul boot al imaginii, limba romana pentru subtitrare, n-o mai activati si din telecomanda deoarece o sa va dea panic. asteptati doua secunde cand mutati pe un canal cu subtitrare dvb, dupa care aceasta o sa apara de la sine.
nu arata prea bine, dar e un inceput.
multumim pt sfat.Eu am spars capul meu cu problema asta!Am luat cu sufletul meu panic din cauza de subtitle.Acuma e ok!!!
are cineva un editor ttf bun?
daca avem fete cu ipbox printre noi am reusit sa obtin un font alb cu margini roz :) :D
O veste buna primita de la digitalsatelit.ro
Cablul hdmi vine ca bonus din partea firmei la achizitionarea receiverului.
Foarte bine!!!Ar putea si o cartela TVR HD pt proba...Nu e mare costul...pt asta miscare..
azi am sunat la digital satelit pt ip box 910,il au la 1360 ron,dar garantia de 2 ani este valabila numai cu imaginea originala.am intrebat ce fac daca schimb imag. si se strica ,si mi s-a spus in final ca se va repara dar va costa,ca nu poate sa vb mai multe prin telefon. VOI CE ZICETI DE ASTA ?
Quote:
azi am sunat la digital satelit pt ip box 910,il au la 1360 ron,dar garantia de 2 ani este valabila numai cu imaginea originala.am intrebat ce fac daca schimb imag. si se strica ,si mi s-a spus in final ca se va repara dar va costa,ca nu poate sa vb mai multe prin telefon. VOI CE ZICETI DE ASTA ?
aceeasi conditie o pun toti producatorii daca nu stiai, in capul listei dream multimedia.
Stai linistit nu ai probleme pt ca cu ipbox poti sa treci pe imagina unoficial pe usb stick.Si daca se strica il trimiti fara usb stick si ei vede ca ai pe original firmware.Prima versiuna de e2 care o sa apare in curind o sa ruleze si ea prin usb stick mai terziu o sa exista si versiuna pt flash.Asa nu faci griza.Dar nu exista sansa sa strica cu firmware unoficial pt ca e bazat pe firmware oficial...