Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 27

Thread: IPBOX 910 - prezentare

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default IPBOX 910 - prezentare

De doua zile poate fi cumparat din Romania de la http://digitalsatelit.ro/shop/produc...fa91b60fc6022d si ipbox 910 la pretul de 1360 de lei.
    Inca din fisa tehnica observam ca are in plus fata de 900, cititorul universal de carduri, suport intern pentru hdd si un cooler integrat.
    Restul carcsteristicelor sunt la fel cu cele ale modelului precedent, pana si meniul imaginii originale este identic.
    Receptorul vine cu un set de baterii pentru telecomanda, manual in limba romana, un cablu sata-sata si 4 suruburi, pentru montarea hdd-ului intern . Ca si lipsuri, ramane cablul hdmi.
    Prin montarea coolerului intern, receptorul ramane rece chiar si dupa cateva ore de vizionare a unui canal hdtv. De mentionat ar fi faptul ca ventilatorul este unul silentios.
    Dupa parerea mea, peste cateva zile cand va iesi si enigma 2, acest receptor va fi un concurent serios dreamboxului 800. Cu riscul de riguare, imi permit a spune ca va fi chiar mult peste dm 800. Stabilitatea, sensibilitatea tunerului precum si partea hardware, net superioare dreamboxului 800.
    Continui cu o prezentare foto a receptorului:

Universal card reader + 2 CI

Adaugarea coolerului

Continutul pachetului

Interior ipbox 910

Modulul universal incorporate

Last edited by otheitis; 09-02-09 at 17:43.

Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Ipbox 910 - prezentare

Alimentare interna pentru hdd sata

Comparatii intre 900 si 910 – ipbox 910 radiator mai mare pe processor, ipbox 900 raditor mai mare pe sursa

va urma.....

Standard RSP member otheitis's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Multumim!pt prezentarea a fost frumoasa!!!HDD se instaleze usor sau mai greu fata de 9000HD?

Asta receptor o sa face concurenta adevarata la ipbox 910HD!!!!!!Si stiti de ce pt ca costa 319 euro!!!! ExtremeBOX

Vecinii au tacut acuma!!!Cind am spus ca DM umfla pe preturi fara sa se gindeste absolut nimc ei m-au sters pe cont la forum lor.Pe DM singur lucru pt care e interesanta e sa are citi mai mare profit.Din cauza asta a dat licenta la Chinezi sa face DM800 ca sa are citi mai mare profit.Ati vazut voi sa circula clone de DGS sau de ipbox?Nu pt ca productia lor sunt in KOREA si acolo nu face oamenii Biznitarie cu produsele contrafacute.Am impresia ca DM8000 e facut in olanda si puna pariu ca el nu o sa iese nici o data ca clona.....
    Last edited by otheitis; 08-11-08 at 18:13.

AB IPBOX 9000HD

DVB/S2-CABLE TUNER

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

enigma2 si cccam ar face din acest receptor un succes de piata ... este prea tare
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Mentioned
    0 Post(s)

Enigma 2 vine in curind.Acuma e la beta tester....Iese de la Sifteam!!!Si la versiuna de cccam 2.0.11 posibil o sa avem si suport pt sh4.

AB IPBOX 9000HD

DVB/S2-CABLE TUNER

Mentioned
    0 Post(s)

Hdd-ul se instaleaza foarte simplu. Scoti cablul sata-esata si-l introduci pe cel care il gasesti in cutie.
    Iti mai trebuie o surubelnita si sa formatezi hardul.
    Cine o sa-l cumpere n-o sa-i vina sa creada cat e de rece, parca nici n-ar fi bagat in priza

Standard RSP member coburn's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

[QUOTE=snow;53939]De doua zile poate fi cumparat din Romania de la http://digitalsatelit.ro/shop/produc...fa91b60fc6022d si ipbox 910 la pretul de 1360 de lei.

Faza cea mai tare e ca 910 original si nou nout cu garantia unui magazin respectabil se vinde la acelasi pret cu clona dm800 vanduta de bisnitari forumisti.
    Aparatul asta in cateva zile cand apare enigma2 le va strica acestora vanzarile.

Multumim pentru prezentare
    Exista doar un lucru bun, stiinta, si doar unul rau, nestiinta.

Mentioned
    0 Post(s)

daca doriti sa puneti imaginea celor de la sif team, va trebui ca mai inainte sa puneti nlb8340 http://sateliti.info/showpost.php?p=52693&postcount=1

Mentioned
    0 Post(s)

pentru cei care au card local si doresc sa vizioneze programele platite, va trebui sa instalati mgcamd+newcs sau mbox+newcs.
    cardul este citit fara probleme (ma refer la cardurile simple, pentru bk,rsa, etc trebuiesc facute setari in newcs.xml)
    schimbarea canalelor se face intr-o secunda

Mentioned
    0 Post(s)

subtitrarea la ora actuala merge pe toate tipurile de ipbox. aveti grija, daca ati selectat la primul boot al imaginii, limba romana pentru subtitrare, n-o mai activati si din telecomanda deoarece o sa va dea panic. asteptati doua secunde cand mutati pe un canal cu subtitrare dvb, dupa care aceasta o sa apara de la sine.

nu arata prea bine, dar e un inceput.

Mentioned
    0 Post(s)

multumim pt sfat.Eu am spars capul meu cu problema asta!Am luat cu sufletul meu panic din cauza de subtitle.Acuma e ok!!!

AB IPBOX 9000HD

DVB/S2-CABLE TUNER