Cu ocazia sarbatorilor de craciun va dorim tuturor;
SARBATORI FERICITE!! RSP TEAM
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Cu ocazia sarbatorilor de craciun va dorim tuturor;
SARBATORI FERICITE!! RSP TEAM
doresc tuturor membrilor forumului si familiilor lor,
SANATATE,PROSPERITATE,UN AN NOU MAI BUN SI
SARBATORI FERICITE!:drinks:
multumim si eu va doresc numa bine si SARBATORI FERICITE
Va urez tuturor
CRACIUN FERICIT!
si un
AN NOU FERICIT!!
newyear newyear newyear newyear
Din partea familiei mele pentru toti membrii forumului,un calduros "LA MULTI ANI!"
Craciun fericit si un an nou mai bun!!!
PS:atentie la carnea de porc si vin....sa fie de cea mai buna calitate si cat mai abundenta!!!
Sarbatori fericite tuturor!!! si fie ca Anul Nou sa aduca prosperitate acestui site !!
va urez si eu tuturor "sarbatori fericite"
va doresc un Craciun fericit, insa sa avem grija sa nu avem un Craciun fara Hristos, sa nu uitam ca in ziua de Craciun il sarbatorim pe Hristos, care S-a nacut pentru noi toti, pentru ca e posibil sa avem o sarbatoare fara sarbatorit.
Un an nou fericit, implinit, si cel mai important (din punctul meu de vedere), binecuvantat!
Cred ca am luat-o cam devreme cu REVELIONUL...:D si probabil am fost mai acid in anumite posturi.....nu mi-o luati in nume de rau...(2L de Whisky).........
(pacat ca am ban pe RDI ca aveam ce spune..:D.)
Asta e ....NOI Romanii stim sa petrcem
CRACIUN FERICIT TUTUROR
SI UN INFLACARAT:
LA MULTI ANI!!!
Si din partea mea: Sarbatori Frumose tuturor, multa fericire, bucurii si tot ce va doriti!
newyear
In pragul Sarbatorilor si a Noului An, eu va multumesc sincer din inima pentru rabdarea si bunatatea de imparti informatia si cu mine.
Va doresc pace in inimi si in suflete.
La Multi Ani !
Respecte!
Cu ocazia sfintelor sarbatori de iarna,va doresc tuturor celor de pe acest forum un calduros "Craciun fericit!"
Personal tin sa multumesc celor care au contribuit cu sfaturi si idei in acest forum,precum si celor care au contribuit la rezolvarea problemelor!
Bafta!
Un week-end placut si o seara minunata,tuturor!
newyear
Va doresc tuturor CRACIUN FERICIT si un calduros LA MULTI ANI
CRACIUN FERICIT ! , tuturor userilor acestui forum si distractie la maxim :) .
Suntem intr-o familie mai mare ne-am facut aici niste prieteni buni pe forumul acesta minunat
Suntem impreuna si cu cei din tara si cu cei din afara ei....si mai spunem cate ceva din tara...,cate ceva despre sateliti...si uite asa..trece anul si vin sarbatorile si mai spunem o colinda ...o urare...si asa ne simtim mai aproape unii de altii....
Hristos se naste mariti-L , Hristos pe pamant ,bucurati-va !!!
newyearnewyearnewyearnewyearnewyearnewyearnewyearnewyearnewyearnewyearnewyearnewyearnewyear
Sa fim mai buni unul cu altul , sa ne bucuram si sa ne veselim ...macar acum de Craciun si sa incercam sa ne cerem iertare celor carora le-am gresit ...pt ca anul care vine sa fie mai bun pt noi toti .:band: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:
Craciun fericit pentru toti membri forumului.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Eu si familia mea
Craciun Fericit tuturor !
Craciun Fericit Tuturor!:cheers: :gathering: :band: :band: :band:
Craciun Fericit ,un An Nou cu implinirea tuturor dorintelor!
La Multi Ani!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][/img]
CRACIUN FERICITnewyear newyear newyear newyear newyear
Va doresc tot binele, gandurile bune si curate sa va insoteasca pretutindeni, fericirea si succesul sa va fie mereu alaturi! CRACIUN FERICIT VOUA SI FAMILIILOR VOASTRE