doresc tuturor membrilor forumului si familiilor lor,
SANATATE,PROSPERITATE,UN AN NOU MAI BUN SI
SARBATORI FERICITE!![]()
Dislikes: 0
Cu ocazia sarbatorilor de craciun va dorim tuturor;
SARBATORI FERICITE!! RSP TEAM
![]()
doresc tuturor membrilor forumului si familiilor lor,
SANATATE,PROSPERITATE,UN AN NOU MAI BUN SI
SARBATORI FERICITE!![]()
Va urez tuturor
CRACIUN FERICIT!
si un
AN NOU FERICIT!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Din partea familiei mele pentru toti membrii forumului,un calduros "LA MULTI ANI!"
Craciun fericit si un an nou mai bun!!!
PS:atentie la carnea de porc si vin....sa fie de cea mai buna calitate si cat mai abundenta!!!
Sarbatori fericite tuturor!!! si fie ca Anul Nou sa aduca prosperitate acestui site !!
va urez si eu tuturor "sarbatori fericite"
va doresc un Craciun fericit, insa sa avem grija sa nu avem un Craciun fara Hristos, sa nu uitam ca in ziua de Craciun il sarbatorim pe Hristos, care S-a nacut pentru noi toti, pentru ca e posibil sa avem o sarbatoare fara sarbatorit.
Un an nou fericit, implinit, si cel mai important (din punctul meu de vedere), binecuvantat!
Cred ca am luat-o cam devreme cu REVELIONUL...si probabil am fost mai acid in anumite posturi.....nu mi-o luati in nume de rau...(2L de Whisky).........
(pacat ca am ban pe RDI ca aveam ce spune...)
Asta e ....NOI Romanii stim sa petrcem
CRACIUN FERICIT TUTUROR
SI UN INFLACARAT:
LA MULTI ANI!!!
Si din partea mea: Sarbatori Frumose tuturor, multa fericire, bucurii si tot ce va doriti!
![]()
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!
In pragul Sarbatorilor si a Noului An, eu va multumesc sincer din inima pentru rabdarea si bunatatea de imparti informatia si cu mine.
Va doresc pace in inimi si in suflete.
La Multi Ani !
Respecte!
Cu ocazia sfintelor sarbatori de iarna,va doresc tuturor celor de pe acest forum un calduros "Craciun fericit!"
Personal tin sa multumesc celor care au contribuit cu sfaturi si idei in acest forum,precum si celor care au contribuit la rezolvarea problemelor!
Bafta!
Un week-end placut si o seara minunata,tuturor!
![]()
Respect!
Va doresc tuturor CRACIUN FERICIT si un calduros LA MULTI ANI
![]()
CRACIUN FERICIT ! , tuturor userilor acestui forum si distractie la maxim.
Suntem intr-o familie mai mare ne-am facut aici niste prieteni buni pe forumul acesta minunat
Suntem impreuna si cu cei din tara si cu cei din afara ei....si mai spunem cate ceva din tara...,cate ceva despre sateliti...si uite asa..trece anul si vin sarbatorile si mai spunem o colinda ...o urare...si asa ne simtim mai aproape unii de altii....
Hristos se naste mariti-L , Hristos pe pamant ,bucurati-va !!!
Sa fim mai buni unul cu altul , sa ne bucuram si sa ne veselim ...macar acum de Craciun si sa incercam sa ne cerem iertare celor carora le-am gresit ...pt ca anul care vine sa fie mai bun pt noi toti .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by horatyu; 23-12-07 at 15:24.
Craciun fericit pentru toti membri forumului.
http://www.elfyourself.com/?id=1715460190 Eu si familia mea