Va salut, si ma bucur sa nu intalnim si aici, si sa ne ocupam de ce a ce ne place cel mai mult, receptia programelor de pe satelit.:gathering:
Printable View
Va salut, si ma bucur sa nu intalnim si aici, si sa ne ocupam de ce a ce ne place cel mai mult, receptia programelor de pe satelit.:gathering:
salutare
a mai vost un "unchi" pe aici care a luat o pauza pe acest forum pentru ca a facut valuri
nu stiu daca tu esti
Oricine ai fi , eşti binevenit
Mai ales dacă vii cu gand de pace ...
.
Bun venit!
:wellcome:
Ps: am si eu o mica curiozitate!
Ce sa nu intalnim...?
".....Va salut, si ma bucur sa nu intalnim si aici....."
Bun venit! :clap: :cheers:
:wellcome::wellcome:
bine ai venit,e totu asa cum sti @u ....r:)
@laleauaneagra
@horatyu
nu am nici-un interes sa ma clonez, dimpotriva, sunt batran si obosit, si azi am primit o lectie dura de la viata, iar cu ocazia asta, ma retrag de pe forum.
Multumesc tuturor userilor.
Sa aveti o seara buna.
@Un_Q_
Imi cer scuze pentru offtopic.
man esti foarte ciudat,care e lectia aia de viata asa dura de te face sa nu mai intri?daca nu sant indiscret,binenteles si nu tine de viata ta personala iar a doua la mana de unde ai dedus tu ca e vb de tine?vrei sa facem n conbinatii de useri cu ce am scri eu mai sus?
si horatyu daca vezi,discuta de cu totu alta persoana:)
Salutare Un_Q_ .
omule nu are nimmeni nimic cu tine uite o clona a "unchiului" de care aminteam [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] e viata si ea merge inainte chiar daca ne imaginam ca cineva ne poarta sambatele imi pare rau ca ai anumite probleme , daca tu crezi ca eu am ceva cu tineQuote:
Originally Posted by un user [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Poate ne lamuresti in privat ca sa nu ne gandim la cine stie ce scenarii toate cele bune
Bine ai venit!
Va multumesc pt urari, si sa stiti ca e prima data cand ma inregistrez pe acest site.
P.S.
Daca imi urmariti activitatea pe celalalt site veti obs ca nu sunt scandalagiu.
pt yky:
am gresit acolo.
asa sa fie cum spui tu