salutare
a mai vost un "unchi" pe aici care a luat o pauza pe acest forum pentru ca a facut valuri
nu stiu daca tu esti
Va salut, si ma bucur sa nu intalnim si aici, si sa ne ocupam de ce a ce ne place cel mai mult, receptia programelor de pe satelit.![]()
salutare
a mai vost un "unchi" pe aici care a luat o pauza pe acest forum pentru ca a facut valuri
nu stiu daca tu esti
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Oricine ai fi , eşti binevenit
Mai ales dacă vii cu gand de pace ...
.
Bun venit!
Ps: am si eu o mica curiozitate!
Ce sa nu intalnim...?
".....Va salut, si ma bucur sa nu intalnim si aici....."
Bun venit!![]()
![]()
Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!
Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!
@laleauaneagra
@horatyu
nu am nici-un interes sa ma clonez, dimpotriva, sunt batran si obosit, si azi am primit o lectie dura de la viata, iar cu ocazia asta, ma retrag de pe forum.
Multumesc tuturor userilor.
Sa aveti o seara buna.
@Un_Q_
Imi cer scuze pentru offtopic.
BETATESTER DVB, GRATIS !!!!!
Daca are cineva smartcard-uri, si nu-i folosesc, eu le primesc cu cea mai mare placere (Achit transport +)
man esti foarte ciudat,care e lectia aia de viata asa dura de te face sa nu mai intri?daca nu sant indiscret,binenteles si nu tine de viata ta personala iar a doua la mana de unde ai dedus tu ca e vb de tine?vrei sa facem n conbinatii de useri cu ce am scri eu mai sus?
si horatyu daca vezi,discuta de cu totu alta persoana![]()
Salutare Un_Q_ .
omule nu are nimmeni nimic cu tine uite o clona a "unchiului" de care aminteam http://sateliti.info/showpost.php?p=34784&postcount=133 asta e viata si ea merge inainte chiar daca ne imaginam ca cineva ne poarta sambatele imi pare rau ca ai anumite probleme , daca tu crezi ca eu am ceva cu tine
Poate ne lamuresti in privat ca sa nu ne gandim la cine stie ce scenarii toate cele bune
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!
Bine ai venit!