Mai,Basescu a vrut,dar acum se pare ca nu l-a lasat Videanu,Berceanu si Blaga.:clap:
Singura de treaba pe acolo e Udrea.Trage oficina hotnews la rame de rupe si ii ataca pe cei trei incotinuu,si ziarele aservite lui Base,patronate de Bobby Paunescu.Macar cele ale "mogulilor rai" ling constant,astia au inceput sa se manance intre ei.
Va aduceti aminte de textul "vointa suverana a poporului"?Asa facea Base referendumuri legate de reducerea parlamentului dar mai ales pentru o singura camera parlamentara si ii spuneau unii ca poate nu e bine,ca poate poporul nu stie prea bine cum e cu camerele astea si cu democratia.El nu si nu,ca asculta de vointa poporului.De ce nu face el un referendum legat de reducerea pensiilor si salariilor?Sa asculte din nou de "vointa suverana a poporului".Nu conteaza ca prostimea habar nu are de realitatea economica,sa asculte de vointa lui si gata,ca el reprezinta poporul si e ales direct.Sau el asculta de popor doar cand ii convine sau cand are interes electoral?
Ce a scris yky e realitatea din tara asta.Asa e aici,dar cand le spun unora ei imi zic de .... Politrucii habarnisti au fost numiti pana la cel mai mic post de directoras (exact ca pe vremea comunistilor cand daca nu erai in partid nu aveai ce sa cauti prin posturi mai inalte),au salarii imense,sporuri care le dubleaza salariile si capuseaza statul cu firmele lor sau ale neamurilor.Se suge din banul public in draci,nici unii nu au avut atata sete ca astia.Cam de asta au disparut 18 miliarde imprumutati anul trecut fara sa se vada practic nimic.Pai normal ca s-au dus in salariile mari care au spor de responsabilitate 25%,spor de conducere 25%,prime de cateva salarii la sfarsit de an pentru cat de bine a condus el institutia si alte aberatii.Are dreptate femeia.
O sa mi se spuna ca altii faceau la fel.Bun,atunci eu zic sa ii lasam pe astia pe viata,ce rost mai are sa mai pierdem timp,bani si nervi cu alegeri?Astia sunt singurii care lupta cu mafiotii,mogulii,comunistii,etc. si altii nu exista,asta cu democratia si alegerile e o prostie,o desfintam.Face Base un referendum (ca de obicei),desfintam parlamentul (facem doar o camera,gen Marea Adunare Nationala) si celelalte partide si treaba e rezolvata.Deja secretarii de partid sunt in functii.Poate primim si 100 lei marire de salariu."Stati linistiti la locurili voastre."
PS:Jur ca nu am citit asta inainte sa scriu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] .Se pare ca nu sunt singurul bolnav mintal,mai e si comunistul CTP.Trebuie ars pe rug si mogulul Sarbu care il tine pe acolo.