Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Page 1 of 7 12345 ... LastLast
Results 1 to 15 of 92

Thread: Reduceri cu 15, 25%

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Reduceri cu 15, 25%

Deocamdata s-au comportat frumos,vad ca mogulii rai transmit in direct in timp ce mogulii buni dau emisiuni cu Nasu legat de ce rau e PSD si ce violente vor fi la miting,plus de cum sunt manipulati oamenii.Nimic despre supararea oamenilor si prostia+hotia puterii.

Nu am vazut pe nimeni sa faca bai de multime.Oare de ce?Parca era unul care zicea ca se intalneste cu oamenii in piata la fiecare 3 luni,apoi a zis ca el s-a dus dar nu au venit oamenii ,pai acum sunt si oamenii prezenti.

Bravo baieti!

---------- Post added at 12:50 ---------- Previous post was at 10:55 ----------

Hoara a plecat de acolo ajutat de jandarmi!Uraaaa!
    Cat de prost e de s-a dus acolo azi?Sper ca toti politicienii care se afiseaza pe acolo sa fie scosi la fel,in suturi.
    :

Standard RSP member franta's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

intradevar e bine ca sa dus lumea la miting,
    la noi sau mai fcaut mitinguri si nu se ducea lumea, acum sa dus lumea ca le-a ajunc de atata trait bine

pana la urma cati uameni sant pe realitatea sant 30 mii pe ant3 sant 40 mii
    cu siguranta nu sant 60 de mii da macar sant reprezentativi

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Mai conteaza cati au fost?
    Intr-o tara in care pensia minima e 350 ron (83 euro !!!) iar pretul benzinei,curentului si a gazului sunt la nivelul celorlaltor tari,dar aceasta pensie urmeaza a fi scazuta la 300 ron (71 euro) e imposibil sa nu iesi in strada.La fel legat de orice pensie mica.Tot astia batranii mor prin spitalele care stau sa cada pe ei si li se vor taia subventiile la caldura.
    Asta a fost acum,inainte de taieri.Stau si ma intreb cum va fi dupa taierile respective,nu cred ca va mai canta cineva si banuiesc ca vom vedea si geamuri sparte la guvern.Asta e,poate vor intelege TOTI ca nu e de gluma.
    :

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Sa vezi ce o sa fie daca pun in aplicare reducerea cu 25 pentru salariu si 15 pentru pensionari....sa vezi atunci...cred ca nu o sa mai ramana nici Basescu!

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

Pai alternativa e 1euro = 7 ron, acum ramane sa alegi.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Zildan,vad ca suni trambita PDL,ti-am tot citit postarile pe teme politice.Daca tot ii apreciezi atat ne spui si noua de 1 an si jumatate de cand este "propagata" criza asta ce masuri au luat PDL-ii?..Nu de alta dar sa bagi iar "fitile" de genul "demagogii de PSD" si "solutia 1 Euro=7lei,alegeti.."nu sunt solutii..Zi ceva cocret ce au facut astia,ca masurile astea cu scaderile de pensii si salarii sunt anti economice!

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu e PDL-ist.Doar ca e de acord cu taierile astea spre deosebire de noi altii care am fi vrut sa nu fie afectati chiar toti.
    :

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

Sunt 2 solutii cand ai vin putin si meseni multi:

1. diluarea vinului cu sifon (inflatia)
    2 le pui mai putin in pahare ( micsorarea salariilor si pensiilor )

Alte solutii sunt demagogie sau sperante desarte!
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Varianta a doua e buna,doar ca daca oricum la unii le puneai doar pe fundul paharului si altora le dadea paharul pe afara,stau si ma intreb atunci in care pahar trebuie sa pui mai putin si cu cat?Asa ajungi ca la unii sa fie pahar doar uns cu ceva urme de vin dar altii tot cu el plin.
    Stiu un caz de pilot pensionat cu 17 000 ron pe luna.Pai da-o dracului,ala da spaga 100 ron la postas.Si daca il lasa cu jumatate o duce in tara asta muuult mai bine decat multi care au chiar o afacere bunicica.Si uite asa nu trebuia sa le reduca la 150 de pensionari amarata aia de pensie de la 350 ron la 300 ron.
    Nu se poate ca intr-o tara asa saraca sa fie diferente atat de mari intre cele mai mici pensii si cele mai mari sau intre salariul minim pe economie si cel mai mare salariu de la stat sau firma de stat.Pai atunci de unde tai?
    :

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

este si solutia sa reduca cheltuieli aiurea cu parlamentarii ===> vezi bulgarii : au vandut masinile de lux ale parlamentului si le-au spus parlamentarilor sa vina la lucru cu masina personala

tot la bulgari au fost angajati la vama americani ca sa combata evaziunea fiscala si alte lucruri care se fac prin vama si astfel au adus bani la buget

deci exista solutii chiar daca le copiem si nu suntem originali

astia o sa ramana in istorie ca cei care au reusit sa distruga ecomomia Romaniei de tot , sa faca o datorie externa fantastic de mare pe seama incompententei lor

asta se intampla cand conduce numai un cap si la plin de vin....scuze de whisky ( alias basescu traian omul bun la toate ...a mai fost unul si fara carte
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Golden Member shadowman's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Respecte!
    Pai indiferent cine venea la guvernare nu mai avea ca sa faca sa fie ceva fiabil.
    Astea sunt promisiunile oferite de catre toti cei trecuti pela guvernarea Romaniei.
    Marirea salariilor la profesori,marirea pensiilor,si cheltuieli nejustificate,facturi de lucrari umflate,si celelalte furturi facute tot de cei care conduc.
    Spunea @zmeura ca stie piloti cu 17000 Ron pensie,da insa acel om si-a riscat viata,atat a lui cat si a celor care si-au increditat viata in mainile lui,ca pilot in aviatia civila.
    Acel pilot care avea si un salar mare,a contribuit la fondurile de pensie procentual din salar,nu?!
    Dar ce spui de magistrati,foste cadre din fosta militie,securitate,si armata,care de-a lungul carierei lor ca salariati,nu au contribuit cu nimic.Se stie ca ei erau "scutiti"de contributia la asigurarile sociale....astia sunt marea problema....iau pensii mari fara sa fi cotizat la ea in toata cariera lor!!!!!
    Nu acei care desi au pensii mari,au contribuit la ea cu partre din salar,repet.
    Cum sa fie economie in Romania,cand tot ce era pe productie nu mai exista?Totul se importa.Ce a mai ramas de exportat,sunt masinatiuni ale celor aflati in Guvernul Romaniei.
    Cum sa fim rentabili cand la un ghiseu ca sa primesti o simpla semnatura sau stampila ne trimit in vreo 3,4 locuri,desi asta se poate face intr-un singur loc?!
    Pana cand?
    Recunosc,am votat ce e acum,insa eu unul nu puteam sa mai accept sa revina cineva care e vinovat(ma refer la partid,la cei care sunt in acel partid) de situatia de azi a Romaniei....din pacate si eu regret ca azi Romania e in situatia asta....insa au dreptate cei care azi fac greva,ne cer sa ne"sacrificam"...insa pana cand?!Ne cer sa platim din nou ptr incompetenta lor de a conduce....ne cer sa strangem cureaua din nou...insa daca o facem sa o facem,si acum....le acceptam greselile,greseli facute de ei,nu de noi,noi am gresit alegandu-i,insa ce sa aleg?!
    Ne cer sa ne sacrificam noi...ei cand se vor sacrifica?!Ne cer sa "impartim"pierderea.....ei au impartit cu noi"castigul"?!
    Nu cred ca o astfel de tara cu un astfel de popor,cei care merita,evident,sa meritam ce avem azi din cauza lor.....nu cred ca se cuvine sa mai acceptam,cineva spunea ca (citez din memorie)istoria se repeta,cine nu invata din ea,isi merita soarta.
    Daca ar fi sa aleg ceva,din trecut,as alege anul 1995,cand eram in Franta,greseala e ca azi sunt aici.....
    Eu va doresc si imi doresc sa se termine cu bine aceasta perioada,insa nu stium cum v-a fi,sicer.
    Doamne ajuta!
    Bafta!
    Respect!

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Frate multi si-au riscat viata in tara asta dar nu primesc banii aia.Intr-o tara cu pensii de 80 de euro tu ii platesti pe unii la nivelul asta?E o prostie care s-a facut si inca se face,diferente extrem de mari.Legat de ceilalti care au pensii extrem de mari la fel.
    Hoara a luat doar anul trecut peste 1 miliard de lei din "activitatile" lui in consilii de administratie.An de criza cand ni se spunea ca noi nu vom fi afectati,ca am scapat de criza,etc.Parca era vorbe de tepe,asa si e,am luat teapa.Cam acolo s-a dus cea mai mare parte din imprumutul la FMI.
    :

Standard RSP member yky's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Ce mai............. tura viitoare ...daca o mai apucam.....eu unul votez cu Vadim(nebun el de felul lui dar poate spune adevaru)..daca si asta e tot un demagog...asta E!
    Inseamna ca m-am nascut in "tara gresita".

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Eu propun urmatoarea miscare! Au zis ca vor sa faca salarizarea unica si sa fie un raport intre salariul minim si maxim de 1/15, nu? Bun atunci sa fie de ce nu?

Deci cate este salariul minim? 600 de lei ori 15 = 9000 salariul maxim, deci salariul maxim sa fie 9000 de lei iar daca vor sa opreasca sa o fac invers de la cele mai mari la cele mai mici...

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Pai asa a zis minunatul Boboc ca face,doua luni a latrat incontinuu in campania electorala.Rezultatul dupa o jumtatate de an?Nu l-au lasat comunistii,mineriadele,extraterestrii,etc.
    :

Page 1 of 7 12345 ... LastLast