Cam pierd berarii tăi moo mariusse:grin:
Printable View
Cam pierd berarii tăi moo mariusse:grin:
Pai cu italienii aia care strica fotbalul ce sa faci ?
Se baga in careu si nu mai ies la joc.
Eu tot sper la 1-1, ca irlandezii sint inimosi au ei putere destula, de la berea aia.
Iar a castigat Gabriel la pariuri...:clap: , sa dai de baut...
Moo, cam asta spuneam eu acum 2-3 saptamini.Quote:
Originally Posted by gabrield [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Acum, e adevarat ca nu imi place de Italia, astia se antreneaza la orice, mai putin la fotbal, uite un exemplu de antrenament al Italiei :
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ei s-o-r dus acolo la curve ! :)Quote:
Originally Posted by laur21 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Astazi se trage linie la faza grupelor.
S-au calificat deja
Cehia-Portugalia
Germania-Grecia
Spania - ?
Italia - ?
In locul semnelor de intrebare eu as vedea, conform legii nescrise a Uefa,(cite o echipa din fiecare zona a Europei, vestica, centrala, estica, cit si impartire pe neamuri) pe Ucraina si Franta.
Din est nu avem, mai ales ca e si gazda, iar Franta e a lui Platini.
Nu stiu ce ma face sa cred dar pana si fotbalul sa politizat si a devenit un bussines iar calitatea jocurilor a scazut ....parca inainte se juca altceva ..sau gresesc eu .....:drinks:
Sportul in general a devenit un business ...
Gol valabil la Ucraina, ce o cauta arbitrul ala suplimentar daca nu vede ?
ala cred ca lucreaza cu jama de norma la o casa de pariuri unde bagi tu banii si vrea sa te saboteze
ce oameni ...sa nu se gandeasca si la banii tai
Eu mizez ca Anglia o sa castige campionatul european de fotbal anul asta dar trebuie sa fie putin mai concentrati si sa isi mai lase uneori figurile din cap pe acasa si sa nu le mai aduca pe teren, uneori sunt prea individualisti===> un exemplu Gerrard
A gresi e omeneste numai in liga lu mitica nu se intelege asta,oricum se pare ca incepind de la urmatorul campionat mondial din Brazilia se va apela la tehnica video ,Seep Blater e sigur pe asta in 4 iulie se va discuta foarte serios despre asta la FIFA !
Da, deja au testat un fel de sistem hawk eye, ca la tenis, au dat niste gauri in bare si au pus senzori.
Ziceau zilele trecute la stiri pe euronews ca Blater e sigur de asta,nu găsesc stirea acum sunt ,pe tel ...
Portugalia merge in semifinale ... astept o semifinala Portugalia - Spania iar Spania sa mearga in finala :)
Pina acolo sa vedem Germania cu Grecia.
Din ce am aflat eu, nemtii nu primesc gol si marcheaza cel putin 3.
Sa vedem in aceasta seara cine merge mai departe Germania – Grecia cine stie poate nemtii poate grecii .......???????
Daca cistiga Grecia insaemna ca au politizat campionatul :lol:
Nu aveti voie sa puneti la indoiala cistigatorul acestui meci.
Ce e aia - cine se califica, nemtii sau grecii ?
Pe urma veniti si spuneti ca ati stiut voi..
E clar, grecii sa aiba grija sa nu ia mai mult de 4-5, cum puteti a va indoiti de asta ?
Nemtii au cea mai completa echipa, au cite 2 vedete in fiecare compartiment, si aparare si mijloc si atac, noi cind aveam dor cite 1 (Popescu, Hagi, Raducioiu) si era sa luam CM...
Deci gabriel zici ca bate Grecia ?
Tinind cont de celalante previziuni ale tale ,in oglinda :)
mariusica,
Poti sa dai un singur exemplu de previziuni in oglinda ale mele ?
Eu pot sa iti dau chiar cel mai recent meci, am spus ca nemtii ii dezmembreaza pe greci, au avut 4-1, chiar, dar nu uitati, au jucat cu echipa a 2-a.