Cine castiga? Eu cred ca Germania.
Cine castiga? Eu cred ca Germania.
Last edited by zappa; 01-06-12 at 13:37.
Pariez pe Spania .
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Eu am zis Italia !
Germania...
Anglia
Portugalia
Sa ne uitam un pic la grupe :
Grupa A : Rusia si Polonia, ca e gazda...
Grupa B : Germania si Olanda
Grupa C : Italia si Spania.
Grupa D : Anglia si Ucraina
Apoi se vor intilni locul :
meci(1): 1 A - 2 B
meci(2): 2 A - 1 B
e clar ca Germania si Olanda vor trece
meci(3): 1 C - 2 D
meci(4) : 2 C - 1 D
aici vor trece Italia si Spania
urmeaza sa triumfe experienta, deci Germania cu Italia va fi o semifinala si Spania cu Olanda a doua semifinala.
Apoi intervine oboseala si cartonasele galbenele, va cistiga cea mai disciplinata echipa, nemtii din pacate nu prea mai sint nemti, cu negrii aia sau cu turcii, asa ca, din pacate vom vedea iar Italia in finala, probabil cu Olanda, iar dintre ele, va cistiga cea cu mai mulkt noroc, de obicei Italia.
Si eu tot pe DE merg.
HH/1m
Moo, cam asta spuneam eu acum 2-3 saptamini.
Acum, e adevarat ca nu imi place de Italia, astia se antreneaza la orice, mai putin la fotbal, uite un exemplu de antrenament al Italiei :
http://www.youtube.com/watch?v=0do5xlE9C_A
Nu vă mai ghidați după nume,astea au fost o dată,Italia e zguduită de scandaluri de corupție in fotbal,nemții sunt supărați că au pierdut finala CL,Portugalia ați vazut ca se poate si la case mai mari să ratezi penalty,mai dau ex ?
eu merg cu Spania
la CM am avut noroc ghicit ,iar acum sa vedem
succes tuturor!!!
Dar la surprize nu v-ati gandit .......![]()
Pai surpriza asta ar fi.
Sa ia Spania titlul, acum la virsta pensionarii...
am auzit ca astia de la tvr nu o sa mai transmita nimic de la euro dupa grupe ci doar cei de la dolce(adica sferturi,semifinale, finala)
este adevarat?
inseamna ca ajungem iar ca pe timpul lui Ceusescu cand din Sibiu puneam antenele pe bulgari ca sa vedem un campionat de fotbal
oricum acum este internetul o alternativa accesibila
pentru cei care nu reusesc sa gasesasca un feed pe net cu dolce sport poate apela si la www.sevetv.ro care transminte de pe la slovaci, este o alternativa desi nu se vede foarte bine, dar decat nimic
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"