Nu. Doar iese Grecia de la euro.
Printable View
Nu. Doar iese Grecia de la euro.
Vrei sa zici ca iau bataie de la nemti,poate.
Eu zic ca vor fi huiduieli ale spectatorilor greci.Sa vedem daca ramane Germania pe primul loc in grupa lor sau se fac ca pierd meciul,dar cred ca tot Grecia e mai accesibila fata de Cehia.
Accesibilă? Tu nu ai vazut ce bulan au cum au scăpat aseară ca prin urechile acului,nicio echipă nu e accesibilă totul e pe teren.
Uite ca au aparut deja intepaturile [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Eu zic ca totusi au mancat ceva acum cateva mii de ani,imi aduc aminte cu cat noroc au castigat ei Euro.Mai norocosi ca astia nu sunt altii,poate italienii cu jocul lor de 2 lei.
corectQuote:
Originally Posted by zappa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
in meciul cu polonia ultimul sfert de ora au tras de timp ca prosti in ,loc sa ii bata pe polonezi sa nu se vada, acolo au pierdut doua puncte vitale pentru calificare
au crezut ca o sa fie o bagatele cu grecii , dar sau inselat cum se inseala gabriel la fiecare pronostic
eu propun sa jucam la pariuri contrar ce spune gabriel si cred ca ne umplem de bani :lol:
Gabriel eu spun sa pui la pariuri nu doar 10 euro si 1000 sau 100 de mii de euro pe calificarea Olandei ca poate totusi se califica , dar nu precizez anul :D
fara suparare
Poate el asta face,induce in eroare lumea ;)
Cine castiga euro pana la urma? Greci , nu....:gathering:...
A fost pe aproape sa se califice Olanda, dar n-a vrut CR7.
Daca Olanda batea, aveau toate 3 echipele cite 3 puncte.
Despre rateurile mele, asa e, nu mi-au iesit, dar cred ca ati observat ca am mizat contrar calculelor.
Acum voi face la fel, statistic vorbind, iesi mai cistigat daca din 5 incercari iti ies 3 bombe, decit 5 rezultate normale.
Asa ca, astazi, Croatia cistiga cu Spania (i-am vazut jucind, au o viteza in plus) si Italia nu o sa treaca de irlandezi.
Cred ca iar esti "Gica Contra" !!!
Pronosticurile tale sunt sportive? Sau numai dpvd al pariurilor? Ca nu reusim sa intelegem...
Cat despre pariuri... poate pompeaza ceva adrenalina, dar casele de pariuri n-au fost inventate ca sa ma imbogateasca pe mine sau pe altul! :cool2:
Quote:
Originally Posted by gabrield [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Dacă irlandezii mei ai bate pe italieni iti dau o bere !
Dar banuiesc că postul asta trebuie privit in oglindă :)
da , asta e ca expresia: "Pe mal Maria mulge vaca, in apa se vede invers"
este totusi posibil sa castige Irlandezii ca Italia uneori este de neinteles
Să ințeleg că vrei și tu o bere horațiu ? :)
Irlanda e cea mai slaba echipa de la acest campionat !
Aveau toate 3 puncte, dar ar fi fost in urma Danemarcei pentru ca au fost invinsi de acestia. Dar cum s-au batut intre ei ar fi fost luat in calcul golaverajul; Danemarca a avut un golaveraj mai bun. Decat in cazul in care Olanda ar fi batut la scor echipa Portugaliei ceea ce ar fi fost aproape imposibil.Quote:
Originally Posted by gabrield [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
---------- Post added at 07:57 ---------- Previous post was at 07:54 ----------
Italia nu o sa piarda. Cu mana si tot o sa bage mingea in poarta.
pe canicula care e in sibiu zilele acestea cred ca merg vreo 2-3 beri...ca sunt tot 31-34 de grade la umbra de vreo 2-3 zile si se pare ca mai tineQuote:
Originally Posted by mar1us [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@horațiu Mă faci să vin acasă și-s așa de ocupat zilele astea :)
Aici vremea e cam așa :(
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Exact acum 18 ani in urma,mai precis pe data de 18 iunie 1994 Irlanda invingea Italia in campionatul mondial din SUA !
Azi 18 Iunie 2012 Italia - Irlanda ...
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Eu zic altceva, Italia o sa bata Irlanda !
Sa faca bine ! :lol:
Hai Irlanda,
poate ploaia aia se va transforma si in citeva picaturi de bere...
Picaturi ? :) daca bat Irlandezii maine e zi libera aici ! :party:
Trebuie sa recunoasteti ca irlandezii au fost cei mai devotati fani,chiar daca stiu ca nu mai au sanse de calificare dar ei sunt acolo cinta si suporta echipa nationala !