La cat erau de beti crezi ca stiau cat e scorul? Aia cantau ca aveau burtile pline de bere.
Printable View
La cat erau de beti crezi ca stiau cat e scorul? Aia cantau ca aveau burtile pline de bere.
Bravo lor,noi stam acasa cu burtile pline de bere.:)
Acasa e berea mai ieftina si mai buna. Plus ca aia nu au bere la pet de 2 litri.
Astazi se joaca ultimul meci din grupa, la aceeasi ora 21 45.
Grecia - Rusia
Cehia - Polonia
Rusii nu vor avea emotii in a obtine victoria, desigur fara gol primit, deci 3-0 pentru rusi.
La al doilea meci, Polonia va cistiga, discutabil, cu suport din partea arbitrilor, probabil offside care nu e, sau chiar penalty, daca e cazul.
scor, 0-1 sau 1-2.
Polonia nu castiga. Cel mult va fi egal.
super meci aseara repriza a doua a englezilor a fost foarte frumoasa
Suedia-Anglia 0-1 la pauza si dupa pauza imediat a fost 2-1 pentru suedia si s-a terminat 2-3 pentru englezi desi putea sa mai fie 1-2 goluri si pt una si pt alta
PS:eu cred ca Polonia pleaca acasa,
Eu am spus ce am avut de spus, Polonia se califica din doua motive : o ajuta arbitrii si il au pe Lewandowski
Si o vor face cu victorie.
Despre Rusia, e toata lumea de acord ca vor cistiga meciul cu Grecia ?
Numai ei nu au fost de acord... :)
Da, corect.
SE pare ca trendul de a se intimpla contrar cotelor de la casele de pariuri este actual si la Euro.
Ne pregatesc grecii iar vre-o surpriza ?
Iar ai scos la pariuri o groaza de bani.Quote:
Originally Posted by gabrield [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Rusi fraieri!
Sa vezi minune : cum s-au calificat grecii, cum au primit 2 transe de 1 miliard de euro...
Ceva miroase aici si cred ca Euro asta e un fel de Eurovision, menit sa ajute casele de pariuri.
Vreti sa cistigati ?
Pariati invers.
Daca Italia are cota mica la calificare, sigur nu se va califica.
Sa luam exemplu grupa B, cu Germania.
Probabil nimeni nu mai mizeaza ca Olanda, cu 0 puncte sa se mai califice.
Eu o sa pun 10 euro, au cota 8 la calificare.
Gabriel aici ai dat cu batu-n balta! Cum naiba sa se califice Olanda daca nu mai are nicio sansa de calificare?! Sper ca nu ai pariat inca.
Si cand au primit grecii banii? Imediat dupa meci? Sambata......chiar inainte de alegeri! Probabil era deschis la banca.
O sa avem meci Germania - Grecia?Iese cu circ.:)