Toti aveti dreptate intr-un fel sau altul.
Problema e ca orice masuri ar trebui luate , nu astia trebuie sa le ia, pentru ca s-a dovedit ca nu sunt in stare de nimic.
Daca azi taie 25%, maine vor taia iar, pentru ca nu e suficient sa tai, trebuie sa vezi si ce faci in continuare. Cand nu-ti ajung banii , nu e sanatos sa tai, e mai sanatos sa cauti sa faci cumva bani. Altfel ne ducem de rapa , si eu sincer cred ca ne ducem. Nu mai avem nici o sansa , pana nu se intampla ceva catastrofal si se ia totul de la inceput. Romania e prea corupta, ca niste masuri de genul asta, sa dea vreun rezultat. Rezultatul e de moment si va tine foarte putin.
Ieri am aflat de o persoana din min.sanatatii care a schimbat 7 ministri, si castiga 3000 euro pe saptamana (bugetara !!!) , doar ca sa dea niste certificari (sau cum se numesc) la medici cum ca sunt medici , ca sa plece din tara sa castige la adevarata lor valoare.
Deci sti ca esti medic, si dai bani la una ca sa iti dea o adeverinta ca esti.:comp:
Asta e un exemplu, si stiti si voi destule, dar pana nu dispar astia, in Romania pot sa taie de 4 ori 25% si tot nu va fi destul, pentru ca totul pleaca de la niste principii, si noi nu avem principii .
In '92 cand mi-am luat si eu o masinuta din germania, cand mi-a spus prietenul meu ca daca merge fara bilet pe metrou cancelarul Germaniei si e prins , se aplica legea, am fost convins ca aplicarea legii in Romania rezolva mai mult de 50% din probleme.
Daca ar umbla putin la veniturile ilicite, nu ar mai trebui sa taie nimic, dar cine sa faca asta ? Pai astia care trebui sa faca, sunt cei mai corupti.
Pe mine , personal nu mai ma prinde nimeni la vot (si nu ca as fi votat cu Base si m-a dezamagit, din contra pentru ca au votat atatia cu el), si nici politica nu mai ma intereseaza. Nu m-am putut abtine sa nu intervin si eu acum, dar de 5 luni, personal nu am mai vazut nici o emisiune pe romani, de politica ce sa mai vorbim. Poate nu e bine, dar incerc sa ma protejez. Nu merita astia sa ma imbolnavesc si ei sa-si bata joc de noi si de viitorul copiilor nostri.(viitor compromis deja pentru inca cel putin o generatie)
Si cu asta, gata cu interventiile mele pe asemenea teme.
Sa fim sanatosi .