Re: Atentie posesori ce clone DM800!
Quote:
Poate asa intelegi desi nu prea as crede!
NewNigma2 V2.3
Data:
· Enigma2 : 24.12.2008
· Enigma2-plugins : 24.12.2008
· NewNigma2-plugins : 24.12.2008
· Treiber: 10.12.2008
· Secondstage: „70“
Changes:
· minor plugin bugfixes
· VirtualKeyboard added in autofs-editor
· Turkish Language added
· Lithuanian Language added
· Finnish Language added
· New Picons for all supported Satellites
· New Standard Skin for DM800 and DM8000: DreamTV-HD Skin
Eu vreau ca sa-ti dovedesc ca nu ai dreptate cand spui ca in magazinele din romania nu sant originale.Uita-te la poze daca vrei sa vezi si compara pozele iar dak tu nu vezi roaga pe altul sa-ti explice
DECI O CLONA ASA ARATA CU FANTE PUTINE DE AERISIRE
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ORIGINALUL DIN MAG SUCEAVA -POSESOR GELU_DH-are fante aerisire multe
daca nu crezi mai fac poze cu al meu si vezi si alte deosebiri de clona
La DM 500 clone au atacat dupa mac , aici e alt gen de atac ? Scuze dar vreau sa stiu asta ptr ca vreau sa iau o clona de dm 7020 . Scuze , stiu ca e vb de dm 800 aici .
Quote:
stii care-i chestia? chinezii pot modifica carcasa aia imediat. poate clona aia e din primele clone de pe piata. (sau poate nu-i clona si e original... mai stii... )
Tu chiar nu sti sa citesti? ce am spus eu?
In Ro, nu exista NICI O FIRMA DEALER DREAM- MULTIMEDIA!!!
Asta nu inseamna ca pe langa clone respectivele firme nu aduc si originale cumparate de la bulgari ori unguri care sunt dealeri autorizati dream,eu am specificat CLAR; pentru a nu avea neplaceri este bine sa cumparati direct de la dream-multimedia ori unul din dealerii sai autorizati care apar la ei pe site!
Acum ai priceput?
Da acum am priceput,sa traiesti.
Quote:
La DM 500 clone au atacat dupa mac , aici e alt gen de atac?
da, la 500 a fost adresa de mac; la dm800 din pdv de hardware nu ar avea ce sa poata fi afectat fata de dm500; singura necunoscuta ramane sim-ul ala, care nu mi-am dat seama despre rostul lui; dn ce am inteles eu, a fost proiectat in asa fel incat sa impiedice clonarea, astia de la dmm si-au luat o mare teapa; pentru ca nu chinezii l-au clonat, ci japonezii, si chiar au reusit.:D
sunt 100% convins ca in cazul unui atac real la clonele de dm800 se va crea o panica asa cum a fost si cu 500-le dar dupa o sapt va aparea solutia salvatoare. sa nu creada nimeni ca isi vor lua painea de la gura chinezii si vor sta cu mana in san dupa ce au investit sume de bani foarte mari in clonarea lor.
Oare nu era mai bine ca pretul unui DM800 sa fie mai mic , asa cum ar trebui sa fie ? Majoritatea ar cumpara originalul , chinejii nu ar mai clona daca nu ar fi profit. Cei care fabrica DM800 au crezut ca daca pun un cip anticopiere au gasit o metoda infailibila. S-au inselat din nou , orice produs va fi clonat mai devreme sau mai tarziu. DM800 e doar un receptor HD , nu e un artefact extraterestru. Asta se intampla cand supraevaluezi un produs.
Al meu luat din Germania de la un distribuitor autorizat are putine fante de aerisire (la fel ca si clona din imagine).
M-ati pus un pic pe ganduri asa ca o sa trimit si eu un mail la DM sa-mi confirme ca e original.
Alti posesori de originale/clone pot sa ne spuna cum e la ei?
Poate al tau e alta serie de fabricatie si au pus mai multe fante pentru o mai buna aerisire.
Quote:
Eu vreau ca sa-ti dovedesc ca nu ai dreptate cand spui ca in magazinele din romania nu sant originale.Uita-te la poze daca vrei sa vezi si compara pozele iar dak tu nu vezi roaga pe altul sa-ti explice
DECI O CLONA ASA ARATA CU FANTE PUTINE DE AERISIRE
ORIGINALUL DIN MAG SUCEAVA -POSESOR GELU_DH-are fante aerisire multe
Dar alte deosebiri fata de fante mai are? Sant in poze cam cel putin 10 deosebiri? Al meu in toate e identiuc cu originalul.Uita-te cu o lanterna dak are cooler pe procesor caci se vede bine prin fantele de aerisire ,apoi vezi si deosebirile la incarcator si altele.....
Si mag din germania si sua sant pline de chinezarii
Quote:
mda... toata lumea e plina de chinezarii.
sa nu crezi tu ca dm-ul 800 original nu se face tot la chinezi :D:D:D:D
Quote:
Dar alte deosebiri fata de fante mai are? Sant in poze cam cel putin 10 deosebiri? Al meu in toate e identiuc cu originalul.Uita-te cu o lanterna dak are cooler pe procesor caci se vede bine prin fantele de aerisire ,apoi vezi si deosebirile la incarcator si altele.....
O singura diferenta mai e: sub interfata seriala scrie RS232 nu SERVICE.
In rest e identic cu originalul din poze, fara cooler, modemul are piese si pe partea superioara, alimenatatorul, etc.
Quote:
Al meu luat din Germania de la un distribuitor autorizat are putine fante de aerisire (la fel ca si clona din imagine).
M-ati pus un pic pe ganduri asa ca o sa trimit si eu un mail la DM sa-mi confirme ca e original.
Alti posesori de originale/clone pot sa ne spuna cum e la ei?
Poate al tau e alta serie de fabricatie si au pus mai multe fante pentru o mai buna aerisire.
La mine e tot cu fante putine, si e original, si are multe asamanari, si original si clona, deci cred ca inca se face confuzie in afara de radiatorul de pe procesor.
Ne poate lamuri Dream Multimedia care-s originale si clone ceea ce cred ca cam greu dau informatii, ca sa nu le faca dupa ce confirma Dream Multimedia.
eu zic sa stati linistiti; vanzarea clonelor nu a inceput de mult timp, si sunt convins ca firmele din romania nu sunt atat de stupide incat sa vanda inca de acum clone de 800 ca fiind originale; ganditi-va putin ce s-a intamplat cand a fost atacul cu dm500: s-au dat la fund, au asteptat o perioada sa se linisteasca povestea, si apoi au reinceput sa vanda clone. cei care vand clone pe posta de originale s-au cam fript atunci...