Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 43

Thread: Atentie posesori ce clone DM800!

Standard RSP member JBTC's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Atentie posesori ce clone DM800!

de pe:

http://www.austech.info/dreambox/132...box-error.html

si

http://www.austech.info/dreambox/153...lone-good.html

problema:
    "
    Do not upgrade with second stage loader 70 on your clone.. it will kill it....
    don't put any of the latest images on it.. there is a fix, but it's a pain in the arse...... stick to bootloader 69.. I flashed with the latest black hole and it killed my clone...... there is a fix on this forum,, sounds stupid but I tried it and it works.. so thanks to sat_info.. no idea how he worked that out...."

rezolvarea (posibil):

"believe or not I manage to get the box working.

Pulled the case apart, and removed the tuner, under the tuner is a SIM Card, While running dreamup and powering up the dreambox to upgrade the frimware I pushed pressure down on the SIM card, once the box starts updating you can release that pressure on the Sim card.
    Box is now working, Not sure what the SIM card has to do with the 2nd loader, but this has worked for me.
    Enjoy."
    Last edited by JBTC; 01-01-09 at 19:41. Reason: ...
    MacMini Plex/Boxee, Dolce DTH, Dolce Interactiv, Focus DTH, Digi DTH

Standard RSP member otheitis's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Atentie posesori ce clone DM800!

Sunt curios acuma ce o sa face totii care au cumparat Bullbox,Coolbox,Drembox si tot feluri de clone care au cumparat cu 1700 pina la 1900 ron....Deja a inceput party....Acuma o sa vedeti cum o sa dispare tot feluri de biznitari-vinzatori de clone si ce garantia o sa aveti...Si partea nasoala o sa fie ca multi sunt si pacaliti si au cumparat clone ca originale si au platit o caruta de banii.....Sa vezi ce scandal o sa iese la manelistii vecinii....

AB IPBOX 9000HD

DVB/S2-CABLE TUNER

Standard RSP member JBTC's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

vedeti ca se pare ca e pe bune! deja se inmultesc posesorii de db800 (clone) carora le-au picat box-urile dupa ce au upgradat cu imagini ce contin secondstage 70... unii au reusit sa le readuca la viata, altii... inca mai incearca... portughezii avertizasera de cand a aparut ss70...
    MacMini Plex/Boxee, Dolce DTH, Dolce Interactiv, Focus DTH, Digi DTH

Mentioned
    0 Post(s)

eu dau nota 10 la spaniol poate nu sunt de acord la toate dar si de data asta a avertizat pe posesori de dm800...Acuma manelisti trebuie sa fuga in Jamaica....o sa il cauta clientala...Clona e picat si nu merge si au dat si 1800 ron....

AB IPBOX 9000HD

DVB/S2-CABLE TUNER

Mentioned
    0 Post(s)

si la forum asta au probleme multe posesori de dm800....

http://www.sat-universe.com/showthre...=100557&page=2

AB IPBOX 9000HD

DVB/S2-CABLE TUNER

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by otheitis View Post
    eu dau nota 10 la spaniol poate nu sunt de acord la toate dar si de data asta a avertizat pe posesori de dm800...Acuma manelisti trebuie sa fuga in Jamaica....o sa il cauta clientala...Clona e picat si nu merge si au dat si 1800 ron....
    Eu degeaba imi racesc gura [tastatura] pana nu se conving ei insasi posesorii de clone...tot degeaba,atat eu cat si alti useri ne permitem sa facem tot felul de teste avand la indemana atat originale cat si clone dar si asa tot se vor gasi destui sa cumpere clone si degeaba le spui sa nu foloseasca cutare imagine addons etc,ei tocmai pe aia o folosesc ca apoi......sa injure si sa se dea de toti peretii pe toate forumurile cautand salvare,salvarea este numai si NUMAI A VOASTRA;CUMPARATI ORIGINALE!!! daca nu vreti batai de cap!

SI TINETI MINTE!!
    IN ROMANIA NU EXISTA NICI O FIRMA CE ESTE DEALER DREAM_MULTIMEDIA!!!
    CUMPARATI DE AICI DACA VRETI ORIGINALE!!!
    http://www.dream-multimedia-tv.de/de...s_overview.php

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Esti un adevarat oracol!
    Ce nu ai prevestit exact a fost doar schimbarea chilotilor la megadth la orele 21 din data de 31.12.2008.
    O rugaminte am totusi la tine ca sa intaresti seriozitatea si credibilitatea ta scoate te rog frumos din semnatura chestia aia cu "no klon" altfel tind sa cred ca te-a cumparat un prieten de la un forum vecin si pe tine sau au deschis niscaiva sponsori capacul la oala cu miere si "te-au convins" si pe tine!
    Last edited by zmeura; 02-01-09 at 17:51. Reason: Quote?Regula 12.Atfel luati-o usor sa nu iasa urat.;)

utilizator de vaza adi sony's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    Eu degeaba imi racesc gura [tastatura] pana nu se conving ei insasi posesorii de clone...tot degeaba,atat eu cat si alti useri ne permitem sa facem tot felul de teste avand la indemana atat originale cat si clone dar si asa tot se vor gasi destui sa cumpere clone si degeaba le spui sa nu foloseasca cutare imagine addons etc,ei tocmai pe aia o folosesc ca apoi......sa injure si sa se dea de toti peretii pe toate forumurile cautand salvare,salvarea este numai si NUMAI A VOASTRA;CUMPARATI ORIGINALE!!! daca nu vreti batai de cap!

SI TINETI MINTE!!
    IN ROMANIA NU EXISTA NICI O FIRMA CE ESTE DEALER DREAM_MULTIMEDIA!!!
    CUMPARATI DE AICI DACA VRETI ORIGINALE!!!
    http://www.dream-multimedia-tv.de/de...s_overview.php
    Stii Spaniolu,este o vorba din batrani ,,Gura pacatosului adevar graieste ,, nu fac referire la tine sau altii ,asta este adevarul ,,,pana nu te dai cu capul de sus ,nu te inveti minte,,

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by FizzIK View Post
    Esti un adevarat oracol!
    Ce nu ai prevestit exact a fost doar schimbarea chilotilor la megadth la orele 21 din data de 31.12.2008.
    O rugaminte am totusi la tine ca sa intaresti seriozitatea si credibilitatea ta scoate te rog frumos din semnatura chestia aia cu "no klon" altfel tind sa cred ca te-a cumparat un prieten de la un forum vecin si pe tine sau au deschis niscaiva sponsori capacul la oala cu miere si "te-au convins" si pe tine!
    Am si clona si original dar la cate sau intamplat cu clonele eu consider ca este mai bine sa atragem atentia tuturor ca....aceste asa zise dream sunt de fapt niste facaturi ce pot sa cada orcand,de aceea am pus in semnatura interzis clonelor!,pe mine nu ma cumpara nimeni si nimic nu sunt de vanzare si nici nu voi fi,iar ca un ultim reply...daca aveti clone potoliti-va cu schimbatul imaginilor ca nu imaginile va fac lumina pe tv,cu ce va incalzeste o grafica noua,niste info in + in meniu daca dupa 24 de ore clona moare? e alegerea voastra!

utilizator de vaza adi sony's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Quote Originally Posted by FizzIK View Post
    Esti un adevarat oracol!
    Apropo de ce ai spus aici ,tu ai da 13milioane pe o clona cu O LUNA de garantie cum da mega vanzatorul asa zis ,,guru ,, se stie el care in domeniul lui de activitate ,?
    Eu nu prea cred ,adevarul se vede ,cad multe din gama ,,CLONA,, asa ca lasa in pace pe Spanionul si nu il compara cu ,Tzeposul de dincolo!!!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Relax!
    Normal ca nu dau 13 milioane nici pe Klon nici pe "original" mai bine ma gandesc ce sa mai vand si imi iau si eu unul mai serios Ipbox910HD.
    Cu Spaniolul nu am nimic eu am 30 de postari pe aici el e vechi si stie ce stie.
    Nu se vinde e adevarat dar poate ca alti il silesc sa puna o vorba rea impotriva clonelor.
    Clonele sunt bune la testari!
    Daca crapa stii ca a crapat clona si nu originalul.
    Sincer eu nu asi pune mai mult de nabilo 08 pe o clona, oricum e cea mai buna E1 facuta vreodata!

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu am treaba cu nimeni si cu nimic,nu fac jocul nimanui,pur si simplu ma-m intepat de prea multe ori cu klone si de aici a plecat totul,ca sa nu mai zic ca picatura care a umplut paharul a fost sa verific cateva din firmele din Ro la dream-multimedia sa vad daca intradevar au contract de dealer cu ei....stupoare! nici o firma din Ro nu are drept de dealer,dealeri dream-multimedia,sunt bulgarii,ungurii,grecii,polonezii dar noi NU!! asa ca daca vreti sa dati un ban faceti-o cu cap si cumparati ori de la dealerii apropiati[ungaria-bulgaria] ori direct din germania;
    http://www.dream-multimedia-tv.de/

Standard RSP member gelu_dh's Avatar
    Mentioned
    9 Post(s)

Eu am un prieten nu-i dau numele aici ca sa nu se supere dar se poate proba oricand cu acceptul lui,el a cumparat din germania un dm 800 iar dupa cateva zile am cumparat si eu de la o firma din suceava respectiv de aici
    http://www.digisat-systems.ro/
    Am verificat dreamul meu cu al lui si diferenta de fabricatie a mea fata de a lui e de 10 zile iar la serial numer 2667...... e diferenta mica dar din aceeasi gama cat si macul la fel ,deci diferenta de 10 zile de fabricatie
    Conform pozelor dintre mac si original cele din suceava sant originale asa ca nu cred ca nimeni in romania nu vinde originale,timpul va confirma sau infirma orice comentariu.
    Last edited by Snow; 03-01-09 at 19:13. Reason: r12

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Last edited by Snow; 03-01-09 at 19:13. Reason: r12

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Problema e ca in cazul lui DM500 firmele noastre cele frumoase au vandut clone si asta la pret de original.Jenant.
    Acum pozele sper sa ajute lumea si daca cumparati de la firme din ro da-ti un mail la Dream sa vedeti daca e original,daca nu ar fi bine sa aveti o discutie cu firma respectiva.
    Altfel cei cu clone nu mai schimbati imaginile doar din curiozitate.
    Daca e clona macar sa fie la jumatate din pretul unui original,altfel stiti foarte bine ca sunt si alte receptoare HD,dream a fost doar inceputul.
    :

Page 1 of 3 123 LastLast