prezentare pdf
Printable View
prezentare pdf
am pus o ruda apropiata care locuieste in italia sa sune la duolabs(003904241951000 pt cei interesati) si incepind cu 22 ianuarie se poate cumpara acest receptor.mi-au dat o adresa de mail la care il pot comanda.pretul:450 euro+taxele postale.nu se plateste vama.
pt cei interesati va pot da si adresa de e-mail.
acum depinde si la ce pret va fii gasit si la noi , daca se incumeta vreo firma de profil si va fii un concurent serios si pt. ip box 9000 hd , qbox-ul hd venind in varianta standard cu 2 tunere ( dvb-s/s2 + dvb-t )deja instalate fata de 1 tuner ( dvb-s/s2 ) la ip box 9000 hd
Un pret destul de bun... 449 E [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Si un .pdf
Concurenta este buna, mai ales ca in viitorul apropiat voi cumpara un receiver HD bazat pe linux.
Cu asa o paleta bogata de dotari (2xCI, 2xSmartcard reader, WiFi, SATA, HDMI, S/PDIF ar trebui sa fie pe orice scula HD moderna), la ora actuala conserva asta e cea mai tentanta. Astept sa fie lansata, review-uri etc. si apoi ma voi decide intre IPBox sau QBox.
Niste foto cu QBOX HD
si alte foto.....
salut , otheitis azbox hd = qbox hd sau ai incurcat pozele , fiindca vad ca pe toate expuse azi pe carcasa scrie clar "Qbox HD"
da ai dreptate am gresit!!!
le-am mutat aici
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ce noutati mai sunt despre el?
Nimic inca.Si azbox si qbox HD nu a iesit inca.Dar asteptam cu rabdare!!!
va fi pe piata (in italia cu siguranda dupa 15/02/2009 100%) am facut o comada la care am primit si un raspuns, mau contactat telefonic cei de la duolabs si au confirnat ca dupa 15 februare vr onora comanda
DAR VA CONTINE DOAR 2 THUNERE SAT1 TERESTRU1
e foarte bine!Citi mai multi receptoare o sa aduce si la o scadere de pret!