Niciodata. Mai devreme am fost "grecofon" si acum sunt "rusofon".
Printable View
Niciodata. Mai devreme am fost "grecofon" si acum sunt "rusofon".
Ai ales bine zappa, Rusia e cea mai buna din grupa A, dupa cum am vazut azi echipele...
Grecia e varza, obosita si batrina, o tine doar experienta, dar turneul e lung...
Polonia are avint si tinerete, o ajuta si arbitrii, e clar ca iese din grupe.
Cehia are individualitati, dar nu au echipa.
Ca idee, la penaltyul Greciei a fost offside in faza anterioara.
Bine ca l-au ratat.
Rușii se pare că și-au făcut bine temele,mi-a plăcut jocul lor,a fost doar primul meci,pină la finală mai este...
Sa vedem ce face Ucraina .deocamdata la pauza 0-0
Ei uite că au făcut treabă buna !
am auzit ca astia de la tvr nu o sa mai transmita nimic de la euro dupa grupe ci doar cei de la dolce(adica sferturi,semifinale, finala)
este adevarat?
inseamna ca ajungem iar ca pe timpul lui Ceusescu cand din Sibiu puneam antenele pe bulgari ca sa vedem un campionat de fotbal :lol:
oricum acum este internetul o alternativa accesibila
pentru cei care nu reusesc sa gasesasca un feed pe net cu dolce sport poate apela si la [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] care transminte de pe la slovaci, este o alternativa desi nu se vede foarte bine, dar decat nimic
Exact ce spuneam, am citit bine grupa A.Quote:
Originally Posted by gabrield [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ca si restul grupelor, dealtfel.
Azi vom vedea un egal la Germania-Olanda, nemtii au nevoie sa isi aleaga pe ce loc termina grupa si nu trebuie sa cistige.
Portugalia cu Ronaldo va reusi sa invinga surpriza Danemarca.
Sincer să fiu Olanda nu ma prea incintat,e o echipă cu mulți jucatori individualiști dacă vă uitati la meci observati cind Roben se apropie de poarta adversă cu mingea la picior ceilalți ori incetinesc ori se opresc pt că știu ca nu pasează și trage la poartă,citeodată o mai nimerșeste :)
Sper ca ai jucat la pariuri.Quote:
Originally Posted by gabrield [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Marea favorită Olanda,ar putea fi marea surpriză care merg acasa cu niciun punct :)
Din pacate, nemtii nu vor sa mearga cu efort minim, se simt tari, bravo lor.
Despre pariuri, sigur ca joc, nu ar fi pacat sa nu joci ?
O data la 4 ani e un campionat.
Ma bucr ca Olanda, care nu le ajungeai cu prajina la nas dupa ce au batut Romania, a luat na-na.
De cind cu schimbarea de la tvr, s-a revenit si la afisarea scorului si a minutului de joc.
Astazi avem :
Italia - Croatia
Spania - Irlanda
Daca la al doilea meci, Spania isi va odihni titularii si vom vedea o Irlanda care cauta disperata mingea si se intreaba de ce nu e pe sus, la italieni vom vedea cum Croatia cistiga.
Pronostic :
1-2
3-1
C'mon Irleland e numai 1-0 pt pricăjiții ăia de spanioli :)
Pricajiti, dar campioni mondiali.
Irlandezii astia or fi ei mari si alearga, dar si calul alearga dar nu face lapte.
La fotbal nu e important sa alergi tu, ci mingea, dovada cea mai elocventa era Banel, ala alerga cit 7 si facea mai putin decit 1.
PS
mar1us,
Ai observat ca postul tau a dat roade ?
Acum vedem si la tvr scorul si minutul si cine joaca...
tot respectul pentru suporterii irlandezii care au cantat neintrerupt desi echipa lor fiind condusa cu 4-0