Re: Prea multa "liniste" pe forum?
Quote:
daca ma tine ce sa fac man:) :) :) :) :wellcome: :wellcome:
nu-i vorba ca nu te tine, numai ca trebuie sa ai grija la ce spui; ca e posibil sa ramai pe langa, daca ma-ntelegi; aici nu suntem pe rdi, nu ne injuram, nu ne dam in cap; ca nu-i e greu la nimeni sa il tina si sa zica una si alta, important e vorba aia; cine rade la urma... stii tu!
succes!
dannielghi tu n-ai prins ideea de baza.
sunt facut in fel si chip in mod constant iar cand eu incep sa ma a
apar *si cum cea mai buna aparare este atacul* atunci totzi se oftica, fac spume la gura, abereaza , inventeaza povesti la adresa mea , cer sa fiu banat si se poate continua
cam asta am vrut sa zic si skycleaner lasa mai moale cu poreclele ca poate te agiti prea mult si te intorci la spital si te voi avea pe constiinta .....
dan2000 eu nu sunt specimenul nimanui nush unde ai invatat astfel de expresii da pe mine nu ma impresionezi sa stii asta
outcast nu vad motivele de ce sa cer scuze in modul general chiar nu vad man
dragsat vorbele tale "vezi ce combini si pe aici" suna a amenintare sau unde vrei sa ajungi?
inchei discutia...:wellcome:
Quote:
apar *si cum cea mai buna aparare este atacul* atunci totzi se oftica, fac spume la gura, abereaza , inventeaza povesti la adresa mea , cer sa fiu banat si se poate continua
cam asta am vrut sa zic si skycleaner lasa mai moale cu poreclele ca poate te agiti prea mult si te intorci la spital si te voi avea pe constiinta .....
dan2000 eu nu sunt specimenul nimanui nush unde ai invatat astfel de expresii da pe mine nu ma impresionezi sa stii asta
dragsat vorbele tale "vezi ce combini si pe aici" suna a amenintare sau unde vrei sa ajungi?
......era vorba de ce as face EU,in situatia ta.....ca tu nu vezi de ce ar trebui sa te scuzi e deja alta treaba....
Quote:
cand am zis specimene ma refeream la cei 2 pacalici , ce faci tu e treaba ta si numai sa te impresionez pe tine nu am timp...
Quote:
poate cei doi stiti voi care, chiar sunt logati pe rsp, cu cine stie ce id-uri... nimic nu-i exclus
Sper sa nu-mi stergeti ceea ce scriu, probabil sunt ingemanati precum musca cu rahatul:D or avea ei "creier"
dar parca ar fi harry&loyd...facand poante(nu glume ) de 2 lei.
Pun pariu ca-si schimba passwordurile intre ei si posteaza unul in numele celuilalt,ca oricum diferenta nu se vede(intre ei doi):comp:
:lol:
Ps:Cred ca cineva de aici are pile la staff ca lui nu-i sterge p(r)ost(ii)uri/le nimeni,chiar daca e alunecos,pardon intunecos...
Quote:
Sper sa nu-mi stergeti ceea ce scriu, probabil sunt ingemanati precum musca cu rahatul:D or avea ei "creier"
dar parca ar fi harry&loyd...facand poante(nu glume ) de 2 lei.
Pun pariu ca-si schimba passwordurile intre ei si posteaza unul in numele celuilalt,ca oricum diferenta nu se vede(intre ei doi):comp:
:lol:
Ps:Cred ca cineva de aici are pile la staff ca lui nu-i sterge p(r)ost(ii)uri/le nimeni,chiar daca e alunecos,pardon intunecos...
Moo,daca stergem nu e bine,daca nu stergem iar nu e bine.Crezi ca nu are posturi sterse?Cat timp nu incalaca regulamentul nu e o problema,doar ca mai este o regula nescrisa:cea a bunului simt.Si daca mai ies multe scantei intre useri din cauza lui nu-l vad bine.
Eu am crezut ca ti-a trecut faza de la Cafenea.Hai macar acolo lasa-ti sa fie liniste,ne mai viziteaza si doamne pe acolo.Sunt destule topicuri "razboinice" unde sa va desfasurati.:)
PS:Tu cum te-ai simti daca ar veni unul si ar da cu pumnul in masa in timp ce bei linistit o cafea?:) :) :)
1Qggecko vorbele tale "Cred ca cineva de aici are pile la staff ca lui nu-i sterge p(r)ost(ii)uri/le nimeni,chiar daca e alunecos,pardon intunecos..." nu au nici un temei real:sorry:
Mo si in veatza de zi cu zi eshti tot asa de intzepat? Io cre ca ai cu adevarat o problema. In nici un caz nu o sa merg la spital din cauza ta. In primu rand nu ma mai enervez io si din cauza ta. Nu de alta da esti prea virtual ca sa fac asta. Si prea troll.... Hehehehe! PA!
@darkkodere am si eu cateva intrebari. Esti cumva in medical? Sau toate calculatoarele din Sigetul Marmatiei merg brici si nu mai ai de munca? Cum ai reusit intr-o luna sa ai 280 de postari pe rdi si vreo 230 aici? Altfel nota 10 pt. timpul scurt in care ai reusit sa-ti perfectionezi gramatica limbii romane. Fata de primele tale postari sa vede o imbunatatire considerabila.
Hai ca am si eu cateva intrebari pt tine mirc77:
vad ca tu ai timp sa si urmarest activitatea mea pe forumuri asa ca ar trebui sa presupun ca tu postezi direct dintr-un spital sau ce??
hai sa lasam glumele astea proaste la o parte....am chiar mult de munca dar asta nu inseamna ca nu-mi fac si timp pt postari cam despre asta e vorba ...
alte intrebari la adresa mea trimite-mi pm daca te mai intereseaza ceva ...cred ca tu vrei sa lungesti vorba nefiind in stare sa spui ceva nou
sorry man it's sad but true!!!:sorry:
incercati sa nu derapati iar in cearta
cautati sa nu va jigniti si incercati sa discutati ceva constructiv si de folos si pt altii