Nu stiu daca sint subiectiv,dar constat ca "viata" acestui forum pare ca treneaza.La sectiunile principale,cele ce acopera domeniul receptiei prin satelit,cu tot ce include,tot mai putini useri sint interesati sa-si spuna parerea despre ce-i intereseaza sau sa ne ofere informatii utile si de ultima ora.Topicurile par "batute" in cuie cu saptaminile de parca nu-s noutati sau schimbari in activitatea fiecarui membru,care ar putea interesa pe cit mai multi vizitatori.Din acest motiv si pentru a atrage cit mai multi useri,m-am gindit ca cei care administreaza forumul sa ofere un stimulent,si anume sa aiba o sectiune separata pentru membrii cei mai activi ai forumului care pot beneficia de acces,de pilda,la programe de software{cele mai cautate},filme de ultima ora,jocuri,muzica,si alte programe interesante,care nu se pot obtine decit contra cost.Adica cei care au un anumit punctaj acumulat,sa poata descarca ce doreste din sectiunea speciala,altfel interzisa vizitatorilor ocazionali sau membrilori care nu sint prea activi.
Nu stiu daca idee mea e fezabila pentru un forum care nu are interese comerciale.Dar daca totusi se doreste ca el sa existe ca o alternativa viabila fata de alte forumuri de profil,n-ar fi rau sa se incerce o schimbare de strategie pentru atragerea cit mai multor useri.Merita incercat,cel putin asa cred.Ce spuneti?