-
Domnule Stargate ceva e gresit in schema de mai sus (cred ca pedalele, dar nu bag mana in foc) ... dupa ce am puso in aplicare folosinduma de un trafo[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]raj[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] si ceva cuie am ajuns la urmatorul rezultat:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
vechea problema asa si nu am rezolvato ( aia cu unirea) dar a aparut una si mai grava:
CUM OPRESC DRACIA ASTA?
AJUTOR!!!!!
-
-
televizor cu adevarat 3d:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
impreuna cu un telespectator fericit
-
frumos exemplar sa-ti traiasca fericit am avut si eu o pisica si anul trecut a decedat la varsta de 16 ani avea pasiunea zburatoarelor si rozatoarelor un antivirus devotat la casa omului (all time secure system).
-
opsss ... am dat din tembelizoare 3D+ in pisici , rozatoare si crapi aurii :spam:
eu opresc proiectul aici :sorry:... am primit amenintari ca daca continui proiectul imi vor zgaria masina " cu cuiul " si imi voi gasi pantofii cu sireturile legate :oops: ... cica este prea avansat proiectul iar marile concerne vor da faliment daca arunc asa ceva pe piata :comp: asa ca mi-au dat si mie de o punga de pufuletii si de o apa de masa carbogazoasa si ne-am strans fericiti mana in usa :clap: si am clasat projectul .
imi cer scuze :sorry: celor care asteptau HDeu :tv: