poti inlocui cu pcl 500 !
Dislikes: 0
offtopic ...
am incercat si eu cu un panel LCD full-HD sa pun la un televizor pe lampi Cosmos
si nu mergea decat HD-ready din cauza unei lampi PL86
pe care nu am mai gasit sa o cumpar asa ca am renuntat![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
poti inlocui cu pcl 500 !
Last edited by sorin8m; 08-01-10 at 20:39. Reason: Regula 12
am incercat si cu pcl 500 dar asta nu stie decat 3/4 si vreau si eu ca tot romanul 16/9![]()
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Am o cutie de pantofi plina cu lampi, toate sunt din dezmembrari aparate, magnetofoane, radiouri, televizoare etc. Incerc sa te ajut cu HASHDEU ala pe COSMOS. Iata lista d elampi:
EF 86 5 buc
ECL 86 1 buc
ECL 82 5 buc
ECC 83 9 buc
ECC 82 2 buc
EM 80 3 buc
EM 81 3 buc
EM 84 4 buc
EZ 80 7 buc
ELL 84 1 buc
ECH 81 3 buc
EBF 89 4 buc
EL 95 2 buc
ECL 80 2 buc
EF 80 7 buc
ECH 84 6 buc
ECL 82 1 buc
PL 36 4 buc
PL 504 2 buc
PL 500 5 buc
PY 88 6 buc
DY 86 4 buc
PCL 85 7 buc
PCL 86 6 buc
PCL 84 3 buc
PCL 82 3 buc
PL 86 6 buc
PL 83 2 buc
PCF 801 1 buc
PCF 802 1 buc
PCL 805 3 buc
PFL 200 1 buc
EF 183 2 buc
EF 184 3 buc
EF 183 2 buc
EL 180 1 buc
PCF 802 4 buc
PCC 189 4 buc
PCF 80 2 buc
PCH 200 3 buc
PCF 82 2 buc
PFL 200 2 buc
6PI6C 1 buc
6H9C 1 buc
5U4C 1 buc
6U5C 1 buc
6PI3C 1 buc
6K3 1 buc
6A7 1 buc
6R2 1 buc
6H2PI 1 buc
6K13PI 6 buc ( EF 183)
6H1PI 1 buc
6A14PI 1 buc (A e un triunghi)
6K4PI 3 buc
6X51PI 1 buc (X e un fel de steluta)
6BA6 1 buc.
Mai am si 18 bucati neidentificate, adica e sters scrisul de pe ele. Preturi, nu prea stiu , as zice 10 lei bucata. 40 lei costa PL 86, ca deh e mai rara dupa unii. Astept propuneri, oferte etc abuzati ca vreau sa scap de ele, mi-a trecut mania lampilor. Daca doreste cineva toate lampile facem un super pret sa zic asa. Nu trimit in afara Bucurestiului decat mai multe lampi! Hai si o poza:)
![]()
Last edited by sorin8m; 08-01-10 at 20:39. Reason: Regula 12
Never settle for less than perfection. Never!
Topicul ar trebui mutat la "offtopic".
P.S.: Pe langa tuner ar trebui schimbat si alimentatorul cu unul ptr. HD.
sa inteleg ca daca am 107 kg ...fir-ar mama lor de caltabosi ... sunt bran ??? si cine este stan atunci ?
in legatura cu alimentarea electrica a TV-ului am reusit eu ceva
dar nu este imaginea stabila ... sa fie de la strachina de lut ? sa nu ecraneze suficient ?
am gasit buba eu am pus alimentarea la TV la borna unu si trebuia la trei
acum alta problema ... pe OTV nu am sunet dolby sorround 5.1 am 7.1 si TV stie doar 5.1 ... stie cineva un convertor ceva sa auda si urechea mea ce spune DAN DIACONESCU , eu am gasit ceva prin pod
dar al draq scoate doar sunetul in ruseste si nu stiu unde sa umblu la setari
Uite asa ai ajuns sa treci prin Poarta Stelara
DM800HD,2XDM500,TRIAX 11O fer,H-H DM2800,un ceaun de focus
Multumesc RSP,si cit mai multe discutii
Nu sunteti normali! Super tare!
Offset 1.6 60E-30W, Invacom 0.3dB, Act 18'', Moteck VII, DM500
Dolce w/ 0.6m, Boom w/ 0.8m Gibertini, Digi w/ 0.8m noname, Focussat
Nu,nu,nu!!
Stargate,gresesti fundamental!! Firele alea in aer sunt problema. S-a demonstrat stiintific treaba asta si ma mir ca inca nu ai aflat. Bornele sunt aleatorii,fiind puse in numar mare doar pentru a creea impresia unui lucru sofisticat!
La fel de bine,cred ca adaugarea literelor "HD" cu o carioca sau un pix performant de marca,rezolva si problema dreamului.
Am dat-o razna!!![]()
Edision Mio 4k plus, Vu+ Zero 4k, Samsung UE49MU6452, Samsung QE55Q82RATXXH
Mai scriem şi sateliti.info pe el şi il facem Brend al forumului...
Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!
boierule ... pai firele alea erau bine puse acolo , arcule electric care se formeaza intre ele dau senzatia de ambilight ca la philips deh tehnologie nu gluma cat despe carioca am incercat cu un marker sa scriu HD dar nu merge imi apare pe ecran " wrong keys - scrambled channel " asa ca astept sugestii .
am rezolvat totusi cu racirea co-procesorului grafic
acum imi afiseaza imaginea 3D si am terminat si antena de camera
daca reusesc cu receptorul ii spun tubbox 500 HDeu ...
"am rezolvat totusi cu racirea co-procesorului grafic "
Nu ma pot abtine!!
Desigur ca ai renuntat la incalirea termica a apartamentului!! Sursa imi pare foarte stabila. Are 4 suruburi,prinderea dovedindu-se a fi extrem de interesanta. Ai ales totusi modelul "turn" in detrimentul celui "plat". Cred ca o sa ai probleme cu pixelii de inalta definitie....ei cazand mai de sus,fata de modelul "plat"!!
In scihmb cred ca stimata ta doamna,il poate folosi ca....termoplonjor,incalzitor de oale,de firer de calcat antic,adica e extrem de util in casa. Eu unul cred ca fiecare trebuie sa avem asa ceva in casa. Regret astfel,aruncarea...in niste momente de ratacire,a pick-up-ului si radioului si televizorului mostenite cu greu din partea bunicii!
Dar sa revenim on-topic!!
La mine merge HD. Am scris cu un pix Parker,pe hartie igienica galbena,lipita cu un scotch chinezesc(il recomand!) in coltul din dreapta jos. Incurca subtitrarea dar numai acolo a functionat! Am specificat si cred ca nu e bine sa mai repet,ca trebuiesc folosite lucruri de calitate si sa spunem un NU mare improvizatiilor!
Felicitari deschizatorului acestui topic! Desi nu are legatura....cu nimic....m-am distrat copios si....mai vreau replici....pertinente! Fara aiureli va rog!
Maestre stargate felicitari pentru postarile si imaginile....de neuitat!
Edision Mio 4k plus, Vu+ Zero 4k, Samsung UE49MU6452, Samsung QE55Q82RATXXH
gata am terminat si cutia ... cine doreste sa se inscrie in programul beta il astept sa ridice receptorul
PS. trebuie si o macara ... tv-ul are vreo 7-800 kg si trebuie sa aveti 380V ca doar asa am gasit transformator ... dar imaginea este de vis ...HDeu pur![]()
Frumos proiect... felicitari pentru ingeniozitate
/le: Am mutat toate posturile intr-un topic nou, adica acesta.
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!