Diablo ( firma Duolabs italiana ) si Sif team
Printable View
Diablo ( firma Duolabs italiana ) si Sif team
Ai dreptate! :sorry: Graba... Am corectat!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Cred ca e o gluma .... proasta .
Cam-ul diabolic suprapus peste un cardreader ca sa fie 2 CI libere :agresiv:
Modulul wifi tip minipci ( se mai gaseste prin routere mai vechi de doi ani ) in momentul in care DM7000 are sw pentru wifi-USB de minim 3 ani .:comp:
Procesorul 7109 stie si wma 9 si ddr2 .
Ginditorul duo-laba .
si aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] acelasi lucru
obs: acelasi tuner ca si la ipbox hd
ps: nu-mi dau seama ce-i chestia aia alba conectata la el
E versiunea TDT din 4 decembrie.
Deci se lucreaza la greu. La Kathy ultima disponibila e cam din 10 noiembrie.
Se pare ca TDT lucreaza serios acuma pt QBOX.
Deci va fi o enigma2 stabila pe procesoarele SH40, si la Kathy si la Ipbox.
Asteptati niste zile inca... si o sa aveti un cadou de craciun foarte bun!Toti posesori de CPU SH4.......
Nu ma pricep prea mult dar acest recivar la prima vedere mi se pare super tare!!! :D
cand apare?? In ro?
prezentare pdf
am pus o ruda apropiata care locuieste in italia sa sune la duolabs(003904241951000 pt cei interesati) si incepind cu 22 ianuarie se poate cumpara acest receptor.mi-au dat o adresa de mail la care il pot comanda.pretul:450 euro+taxele postale.nu se plateste vama.
pt cei interesati va pot da si adresa de e-mail.
acum depinde si la ce pret va fii gasit si la noi , daca se incumeta vreo firma de profil si va fii un concurent serios si pt. ip box 9000 hd , qbox-ul hd venind in varianta standard cu 2 tunere ( dvb-s/s2 + dvb-t )deja instalate fata de 1 tuner ( dvb-s/s2 ) la ip box 9000 hd
Un pret destul de bun... 449 E [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Si un .pdf
Concurenta este buna, mai ales ca in viitorul apropiat voi cumpara un receiver HD bazat pe linux.
Cu asa o paleta bogata de dotari (2xCI, 2xSmartcard reader, WiFi, SATA, HDMI, S/PDIF ar trebui sa fie pe orice scula HD moderna), la ora actuala conserva asta e cea mai tentanta. Astept sa fie lansata, review-uri etc. si apoi ma voi decide intre IPBox sau QBox.
Niste foto cu QBOX HD
si alte foto.....
salut , otheitis azbox hd = qbox hd sau ai incurcat pozele , fiindca vad ca pe toate expuse azi pe carcasa scrie clar "Qbox HD"
da ai dreptate am gresit!!!
le-am mutat aici