[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] , felicitari pentru "lupta" pe care o duci
Printable View
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] , felicitari pentru "lupta" pe care o duci
Romtelecom foarte repede faci aboanment la ei si extrem de greu reziliezi contractul! Aviz amatorilor de senzatii tari!!!!
Da ,am auzit astazi din surse sigure ca fac asa, la terminarea contractului de 2 ani ,cumetrele de la Magazin sau cele ce te contacteaza telefonic,primesc din partea RTC un comision f .gras in euroi,ptr fiecare ,,nou-vechi prostit,,
Adica daca tu care ai avut un abonament pe 2 ani ,accepti prelungirea lui sau te prosteste ,le intra un comision f substatial in euroi.
De acceia sant asa disperate,te ia cu japca .
De ,,banu ,ochiu dracului,,ptr bani si-ar da,, la posta ,,si pe masa de ia dat tzatza
Foarte bine zis si te sustin adythekill
Sunt niste hoti , de personal nu am ce sa zic decat ca sunt incapabili
toate cele bune
hehee- apoi si Eu - adica Cumnata mea a c-am muscat-o cu ei
a luat si ea ptr mine un Abo baza acuma 3 ani - parca - 3 ?-!
anul trecut am trimis Boxa si cartela inapoi in tara - totul fain si frumos
cica 6 luni gratis - da de und e- si alea 6 luni iau tras banii - are si tel si Net la RTC-
acuma sa lichideze TV_ul- o tine deja de numa -
Sa trimita la Bucuresti ca aia decid- daor parca nu la Arad a facut contractul
o tine ba sa trimita in 22 sa ajunga pe 24- scrisoarea- la Baza - etc.-
Jale si amar- daca asi fi stiut ce ne asetapta - pina hou nu asi fi facut un Abo la Dolce
Ei cred ca asa imbucura lumea ?? de fapt- banu sa le iasa
Cu firma asta am avut si eu experiente neplacute,tepari inca de la infiintare,dar de mai bine de 5 ani nu mai am tangenta cu ei si nu voi mai avea niciodata.Salut