anpc + ancom. Nu mai sta pe ganduri.
Salut ! Sa va zic direct, eu sunt inselat de Romtelecom la fiecare factura cu 40 lei. Iar cei de acolo nu vor sa rezolve aceasta sesizare cu toate ca sunt de acord ca facutrile mele lunare contin erori de calcul !!!
Totul a inceput cu abonarea la sericiu dolce, sunt abonat la pachetul de mijloc si am activate pachetul HD si MaxPak
Cu toate ca cele doua pachete sunt mentionate ca si ,,gratuite" in CONTRACT imi sunt trecute la plata in fiecare factura. Sesizandu-le acest lucru, au spus ca factura va fi recalculata iar surplusul de bani va fi scazut din factura de luna asta. Dar de unde, nu e scazut nimic, dinpotriva este adaugat si uite asa platesc de la 73 lei 120 lei. Confirmand ca este o eroare m-au amenintat ca daca nu platesc factura cat scrie la total abonamentul imi va fi suspendat pentru neplata !!!
Spuneti-mi ce e de facut in cazul de fata ? Nu vreau sa ma complic cu datul in judecata ! Oricum reclamatie la ANPC am sa fac maine cu tot cu facturi si chitante atasate !
anpc + ancom. Nu mai sta pe ganduri.
There are only 10 types of people in the world: those who understand binary and those who don't.
Sunt de acord cu ce spune val2032,nu lasa lucrurile asa ca nu e de bine
Last edited by stargate; 28-11-11 at 15:46. Reason: R12: Quote inutil ... mama lui de regulament
Asta e ocazie buna pt reziliat contractul daca vrei sa scapi de ei in perioada contractuala![]()
Nu le plati nimic in plus, achitara lunar doar ce scrie in contract. Fa reclamatie la protectia consumatorului, poti cere atat desfacerea contractului cat si recalcularea sumelor. Si eu am avut probleme cu ei. Nu le-am achitat decat serviciile la care eram abonat. Le-am spus ca daca-mi taie ceva ii dau in judecata. Pana la urma eu am castigat. Oricum in aprilie imi expira contractul cu ei si mai mult ca sigur il si inchei. Nici ceilalti nu sunt mai cu mot, dar romtelecomul le intrece pe toate, urmeaza rcs-ul![]()
Azi am vorbit la relatii clienti. Le-am cerut explicatii la situatia de fata. Raspunsul a fost sa astept pana la sfarsitul saptamanii pentru recalcularea facturii.
Am intrebat si ce cele doua sesizari facute, al care aveam codurile... ce credeti ? Surpriza ! Sesizarile cu numerele respective nici macar nu existau !
Am sa astept pana vineri si am sa demarez recalamatiile la ANPC
Eu am reziliat telefon+internet din septembrie (furasera cablul si 2 luni am ramas fara ele-in final am renuntat)
Dar de atunci pana acum am fost sunat de 3 ori sa ma intrebe daca mi s-a rezolvat cererea pe care as avea-o la ei (sa-mi puna telefon si internet), eu spunandu-le de fiecare data ca nu am nici o cerere, ba dimpotriva am avut abonament si am renuntat si totul e rezolvat.
De fiecare data isi cereau scuze, ca data viitoare sa revina cu aceeasi poveste.
Le-am zis ca nu am nimic impotriva ca ma tot suna, dar ma surprinde ca merg lucrurile asa la ei. Chiar sa nu ma bifeze nimeni prin situatiile lor si sa ma tot sune ?
Asa se duc unele companii in cap.
Astept in continuare sa ma sune, nu ma mai surpinde deloc.
kathy 910,Panasonic,Onkyo TX-SR706,dm800cl
Au schimbat iar nu stiu ce kk (cred) cu pachetele de programe am sunat eu am vrut pachetul kids si mi-sa spus ca daca vreau programele respective trebuie sa ma abonez la nu stiu ce pachet cu mai multe programe,cred ca ma aburit am zis NU lasa,doar asa![]()
Gata ! Azi s-a umplut paharul, din nou m-au luat cu zahareul la telefon, sa astept 30 zile sa platesc cat scrie daca nu suspendat si alte vrajeli. Am si depus reclamatie la ANPC cu facturile si chitantele care demonstreaza spusele
Socul cel mare a fost cand operatoarea de la relatii clienti m-a intrebat unde am vazut eu ca maxpak e gratuit :-O
Oricum, in compania aia nu stie nimeni de capul lui, totul e un amalgam, zapaceala totala si ii doare in dos de clienti si de nemultumirile lor iti repeta la infinit acelas lucru ca o placa stricata. Oricum nu e mare diferenta intre robotul care iti raspunde prima data si operatorul uman.
Succes!
Sunt curios cu ce oferte vor veni acum, sa isi ceara scuze.
Merci, o sa va tin la curent cu desfasurarea evenimentelor. Sper ca macar ANPC-ul sa faca dreptate ca sa nu ajung la judecata.
Update : Azi am fost sunat de cineva de la Romtelecom si mi-a spus ca problema s-a solutionat si ca suma finala luna asta este redusa cu 60 lei, adica jumatate din suma umflata. Am cerut asigurari daca platesc atat ca nu cumva sa am abonamentul restrictionat tocmai de sarbatori si m-a asigurat ca, abonamentele sub litigiu nu se suspenda iar daca se suspenda cu un simplu telefon, serviciul se restablieste in cel mai scurt timp... SINCER ? Eu nu ii cred ! Mi-au dovedit de atatea ori ca nu pot fi de incredere !
Acum ma gandesc daca sa platesc factura cat este sau cat a fost emisa pe factura umflata. Oricum astept si ancheta celor de la ANPC.
Cum ai luat legatura cu cei de la ANPC?
Pe vremuri exista un formular online, dar acumnu mai dau de el. (eu am probleme cu VDF)
Tot online am facut. Nu este formular tip, pur si simplu scrii problema ta in mail, numele complet, adresa si nr de telefon. Daca e nevoie atasezi facturi / chitante.
Scrie pe siteul lor mai precis ce sa contina si unde sa o trimiti
Scapa-te de ei acum, e cea mai buna ocazie pt ca nu si-au respectat partea lor din contract. Reziliaza!