Re: Prea multa "liniste" pe forum?
am revenit...
bine a zis cine a zis ca erdeistii fanta si blanosu au facut bascalie cu toata treaba.merita o lada de bere:)
dei laburile de inginerie genetica din area 51 nu fac ce se face pe forumuri"
poate v-ati dat seama despre ce vorbesc "moderatorii bicefali"
cand am intrebat blanosul despre ce e vorba am primit ban pt jignire:
dovada:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
chiar mi-a scris si fanta ca e baiat finut pt banul de 10 zile si ca nu mi-a umblat la ip
rusine...rusine....rusine de 100 de ori rusine
mai exista cineva care m-a sapat la erdeisti finalul fiind banarea:
iata dovada am sters intentionat numele ca respectivu dp acest forum sa se simta deoarece posteaza activ si aici:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
iata cum se milogeste !!!
EU,in locul tau mi-as cere scuze la modul general, as lasa totul asa cum este,si as incerca prin ceea ce postez sa arat ca multi sau inselat in privinta mea....
dar....eu sunt eu si tu, esti tu.......
bafta!
ps. sa nu crezi ca comunitatea asta esta la fel ca haznaua unde ai luat ban 10 zile..
prietene incearca sa fii calm si sa postezi la obiect
vezi ca noi am fost mai finuti ca aia
ei ti-au dat 10 zile pt nimic
fata de ce ai facut aici
bine ai revenit si sper sa ne intelegem ok
in termeni colegiali si sa nu ne jignim
PS:vad ca ai tupeu nu gluma , daca ti-ai permis sa zici moderatorilor ca sunt C....
mo care ii baga bete in roti specimenului ala?
exact; spune si tu ca nu te doare gura "imi cer scuze pentru problemele create" aici nimeni nu-ti poarta pica si nimeni n-o sa-ti dea picioare in fund pe la spate. cum inca iau eu pe rdi ca m-am luat de blanosul si l-am dat cu un pic de pudra de cacao; bine a si-a dat seama intr-un tarziu si a dat delete; si eu nu m-am prins sa fac ceva screen-shooturi
Quote:
EU,in locul tau mi-as cere scuze la modul general, as lasa totul asa cum este,si as incerca prin ceea ce postez sa arat ca multi sau inselat in privinta mea....
dar....eu sunt eu si tu, esti tu.......
bafta!
ps. sa nu crezi ca comunitatea asta esta la fel ca haznaua unde ai luat ban 10 zile..
Absolut de acord,si stai linistit dark..... daca vei continua in stilul tau caracterstic nu iti voi da decat 10 x.... cat ai luat BAN acolo nu de alta...dar indiferent cine posteza dincolo si este si membru aici trebuie respectat nu conteaza apartenenta ci doar......respectul,asa ca ai grija considera acest lucru ca un avertisment!!!!...
doresc ca timpul in care mi-au dat ban ca traiasca pe medicamente...oricum nu mai vreau sa cobor la nivelul lor nici sa mai postez acolo voi cere chiar eu 1 ban definitiv pana in 2100 dc se poate:wellcome:
ai facut recordul tau personal
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
avertizare [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
si aici rezultatul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
vezi ce combini si pe aici
daca ma tine ce sa fac man:) :) :) :) :wellcome: :wellcome:
Eu am zis adevarau acolo si nu imi pasa ce crezi tu... treaba e ca si lu blana i-am zis pe fata cand m-o durut. De vrei sa stii de ce te-am facut troll intereseaza-te... Daca stau bine si ma gandesc ai putea lua o alta porecla... Purecele Forumar.
Quote:
daca ma tine ce sa fac man:) :) :) :) :wellcome: :wellcome:
nu-i vorba ca nu te tine, numai ca trebuie sa ai grija la ce spui; ca e posibil sa ramai pe langa, daca ma-ntelegi; aici nu suntem pe rdi, nu ne injuram, nu ne dam in cap; ca nu-i e greu la nimeni sa il tina si sa zica una si alta, important e vorba aia; cine rade la urma... stii tu!
succes!
dannielghi tu n-ai prins ideea de baza.
sunt facut in fel si chip in mod constant iar cand eu incep sa ma a
apar *si cum cea mai buna aparare este atacul* atunci totzi se oftica, fac spume la gura, abereaza , inventeaza povesti la adresa mea , cer sa fiu banat si se poate continua
cam asta am vrut sa zic si skycleaner lasa mai moale cu poreclele ca poate te agiti prea mult si te intorci la spital si te voi avea pe constiinta .....
dan2000 eu nu sunt specimenul nimanui nush unde ai invatat astfel de expresii da pe mine nu ma impresionezi sa stii asta
outcast nu vad motivele de ce sa cer scuze in modul general chiar nu vad man
dragsat vorbele tale "vezi ce combini si pe aici" suna a amenintare sau unde vrei sa ajungi?
inchei discutia...:wellcome:
Quote:
apar *si cum cea mai buna aparare este atacul* atunci totzi se oftica, fac spume la gura, abereaza , inventeaza povesti la adresa mea , cer sa fiu banat si se poate continua
cam asta am vrut sa zic si skycleaner lasa mai moale cu poreclele ca poate te agiti prea mult si te intorci la spital si te voi avea pe constiinta .....
dan2000 eu nu sunt specimenul nimanui nush unde ai invatat astfel de expresii da pe mine nu ma impresionezi sa stii asta
dragsat vorbele tale "vezi ce combini si pe aici" suna a amenintare sau unde vrei sa ajungi?
......era vorba de ce as face EU,in situatia ta.....ca tu nu vezi de ce ar trebui sa te scuzi e deja alta treaba....
Quote:
cand am zis specimene ma refeream la cei 2 pacalici , ce faci tu e treaba ta si numai sa te impresionez pe tine nu am timp...
Quote:
poate cei doi stiti voi care, chiar sunt logati pe rsp, cu cine stie ce id-uri... nimic nu-i exclus
Sper sa nu-mi stergeti ceea ce scriu, probabil sunt ingemanati precum musca cu rahatul:D or avea ei "creier"
dar parca ar fi harry&loyd...facand poante(nu glume ) de 2 lei.
Pun pariu ca-si schimba passwordurile intre ei si posteaza unul in numele celuilalt,ca oricum diferenta nu se vede(intre ei doi):comp:
:lol:
Ps:Cred ca cineva de aici are pile la staff ca lui nu-i sterge p(r)ost(ii)uri/le nimeni,chiar daca e alunecos,pardon intunecos...
Quote:
Sper sa nu-mi stergeti ceea ce scriu, probabil sunt ingemanati precum musca cu rahatul:D or avea ei "creier"
dar parca ar fi harry&loyd...facand poante(nu glume ) de 2 lei.
Pun pariu ca-si schimba passwordurile intre ei si posteaza unul in numele celuilalt,ca oricum diferenta nu se vede(intre ei doi):comp:
:lol:
Ps:Cred ca cineva de aici are pile la staff ca lui nu-i sterge p(r)ost(ii)uri/le nimeni,chiar daca e alunecos,pardon intunecos...
Moo,daca stergem nu e bine,daca nu stergem iar nu e bine.Crezi ca nu are posturi sterse?Cat timp nu incalaca regulamentul nu e o problema,doar ca mai este o regula nescrisa:cea a bunului simt.Si daca mai ies multe scantei intre useri din cauza lui nu-l vad bine.
Eu am crezut ca ti-a trecut faza de la Cafenea.Hai macar acolo lasa-ti sa fie liniste,ne mai viziteaza si doamne pe acolo.Sunt destule topicuri "razboinice" unde sa va desfasurati.:)
PS:Tu cum te-ai simti daca ar veni unul si ar da cu pumnul in masa in timp ce bei linistit o cafea?:) :) :)
1Qggecko vorbele tale "Cred ca cineva de aici are pile la staff ca lui nu-i sterge p(r)ost(ii)uri/le nimeni,chiar daca e alunecos,pardon intunecos..." nu au nici un temei real:sorry:
Mo si in veatza de zi cu zi eshti tot asa de intzepat? Io cre ca ai cu adevarat o problema. In nici un caz nu o sa merg la spital din cauza ta. In primu rand nu ma mai enervez io si din cauza ta. Nu de alta da esti prea virtual ca sa fac asta. Si prea troll.... Hehehehe! PA!
@darkkodere am si eu cateva intrebari. Esti cumva in medical? Sau toate calculatoarele din Sigetul Marmatiei merg brici si nu mai ai de munca? Cum ai reusit intr-o luna sa ai 280 de postari pe rdi si vreo 230 aici? Altfel nota 10 pt. timpul scurt in care ai reusit sa-ti perfectionezi gramatica limbii romane. Fata de primele tale postari sa vede o imbunatatire considerabila.