Eu n-am trimis nici un sms de confirmare, doar seria smartcard-ului la nr 7sinumaistiucat si mi-a venit mesajul ca s-a prelungit subscriptia.
Printable View
Eu n-am trimis nici un sms de confirmare, doar seria smartcard-ului la nr 7sinumaistiucat si mi-a venit mesajul ca s-a prelungit subscriptia.
Asa am trimis si eu seria smartcardului, dar am primit un sms de la nr "scurt" pentru a trimite un sms de confirmare....
Pentru cine a incarcat prin sms cu abonament la Vodafone sau la alt operator, ati fost taxat pe factura?
Eu am ramas surprins ca atunci cand am citit factura nu erau inclusi cei 5E pe factura, doar cei 10centi pentru trimiterea sms catre acel nr.
Din aceasta cauza am mai incarcat in seara asta pentru doua lunii, sa vedem ce apare pe factura din decembrie! :D
Interesant:) maine voi face cadouri anticipate la vecini de Mos Niculae ,fug sa-mi iau un vodaf. sau oranj ca am doar cosmo si nu vor :):D
Sa nu mai spuneti la nimeni,taceti si incarcati grupa mare:cheers:
de pe cartelele Orange papa banutzu :))
Ceea ce nu prea cred!Sa ne anunti la urmatoarea factura daca e tot asa!Quote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ideal ar fi sa putem incarca si noi cei ce suntem in afara tarii,statistic sunt 25000 de ab. in afara! eu de ex. trimit banii lui sora mea care la randul ei cumpara cartela de activare eu ii dau codul si ea face incarcarea,daca pun la socoteala si comisionul pentru transfer...ma duce cam multisor o reincarcare la 6 luni.
Stiu foarte bine ce am pe factura, nu am fost taxat decat cu 10 centi pentru trimiterea celor doua sms.uri la nr "scurt" in rest este " mocca" :lol:Quote:
Originally Posted by mondo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
eu incarc de vreo 3 luni doar din SMS, merge fara nici o problema. Mai nou poti incarca si direct de pe site facand plata cu cardul.[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Quote:
Originally Posted by dreambox80 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Man,eu stau in Italia-Milano,am incercat sa incarc de pe reteaua Wind dar imi da nr invalid,asa ca....tu incarci din alte tari prin SMS sau din tara? in tara stiu ca functioneaza dar pe mine ma intereseaza sa incarc din Italia!:!:
man, de ce nu folosesti [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] eu am cumparat cu mastercard de acolo si tot online am si activat gratis (activarea), nu te mai chinui cu trimis bani, cumparat cardul, activat cu sms. :)