Asta sms a ajuns si la mine azi dimineata.Acuma ramune sa vedem daca e o nou teapa sau adevarat.Totusi iese un pic mai scump pt packet total cu 3-4 ron in plus fata de 44 ron.
O noua modalitate de prelungire a subscriptiei.
Trimite codul de smartcard prin SMS la :
-7411 si primesti pachetul Familia 1 luna =>5 euro+tva
-7407 si primesti pachetul Familia 2 luni =>9 euro+tva
-7432 si primesti pachetul FocussTotal 1 luna =>9 euro+tva
Dupa parerea mea este o idee exceptionala mai ales in sensul cand s-a terminat subscriptia si nu ai o cartela la indemana.
Zilele trecute am cumparat de la Domo o cartela de reincarcare . Vanzatoarea mi-a spus ca nu vor mai primi cartele noi , deoarece se trece la incarcarea electronica.
Probabil despre acest sistem de incarcare este vorba.
.
Incarcarea electonica este inlocuitoare de cartele gen cum se foloseste la telefonia mobila adica iti da o foaie cu codul de acces.
Ramane si acea incarcare electronica + aceasta incarcare prin SMS.
Si... numarul/numerele de SMS pt cei care vor aventura sau sport sau cinema,care e/sunt?
FOCUS SAT-UPC;RCS-digital cablu;ADSL;BAYERN MUNCHEN&AC MILAN;
.de
Ramane sa vedem in continuare cum evolueaza acest sistem de plata.
Cumva nr de SMS sunt valabile doar pt cei in orange si vodafone,nu?
Cica o sa fie si pt celelalte tipuri de tel mobila nationala cosmote,digimobil,zapp...(in curand,nu se stie inca...)
FOCUS SAT-UPC;RCS-digital cablu;ADSL;BAYERN MUNCHEN&AC MILAN;
.de
Incărcarea electronică există de ceva vreme deja. Eu de cand am cartela FocusSat (de la inceputul anului) plătesc abonamentul cu cardul, online, de la ei de pe site.
LE:
Chiar acum am cumpărat şi activat Total 1 lună, pt luna noiembrie![]()
Last edited by neutrin; 29-10-09 at 00:54.
Exista cumva si vreo informatie oficiala pe site-ul lor sau undeva? Ca eu nu gasesc... si mi-e cam frica sa nu trimit si sa fie teapa.
Am un card Focus la care a expirat subscriptia de prin 2007, pot sa o reactivez asa prin sms?
pt @kkid
Salut, da se poate , prin SMS . Noroc
Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!