Re: Atentie posesori ce clone DM800!
Eu zic ca e mai bine sa postam asa,e chiar frumos si interesant,degeaba va editez posturile.Ma duc ca am si alta treaba,cand terminati sa-mi spuneti sa fac ordine.:comp:
Nu ai avut zeama de varza de esti inca mahmur? ce naiba man,sterge astea!
Ai dreptate spaniolul da e cam greu sa cumperi din germania doar daca ai pe cineva p'acolo sa il trimita in RO.
SUNTEM PREA SARACI SA NE PERMITEM CLONE :)
Atunci cei ce stau in S-udul tarii tot merg la bulgari pentru cumparaturi iar cei ce stau in N-NW tot merg la unguri pentru cumparaturi,aveti de unde alege si ungurii si bulgarii au dealeri autorizati dream.
Eu am luat din suceava si am pus gemini 4.0 si eu zic ca e original caci l-am confruntat cu pozele clona versus original si arata original cat si comparatia cu unul din germania.Dar daca nu e original ar trebui cu gemini sa crape nu? La cat timp crapa? Oricum am garantie si dak crapa il schimb sau imi da banii inapoi,deci va anunt eu daca in romania nu sant originale .
de ce sa fie greu sa cumperi din germania? o poti face online f usor...
precum le spun multora: nu schimba ceea ce merge bine... eu pe dm500 (clona) stau binemersi cu gp420 si cccam209 - din moment ce n-am pb... de ce sa ma leg la cap daca nu ma doare... plus ca noile img ce pot aduce nou la e1? cat de dramatice sa fie imbunatatirile aduse?!...
la dm800 (original), fiind inca in dezvoltare, e alta treaba. dar si pe asta: muti se plang de diverse crash-uri (cauzate de software in dezvoltare)... fratilor lasati img asa cum vine ea, nu instalati plugin-uri in faza de test sau pt alte img, scanati cu manutele voastre si nu mai folositi tot felul de settings facute de avizati sau mai putin avizati... eu din iulie pana acum n-am avut pb cu dm800 mai deloc (exceptand incalzirea tunerului)...
cei ce au clone de dm800: ce va costa sa folositi o img gen newnigma 223 cu secondstage 69? e f buna si singura diferenta (rezolvabila prin update) e nivelul snr gresit... in rest...
cine vrea insa sa testeze... e liber s-o faca, doar e pe banii fiecaruia, nu ai mei...
la multi ani tuturor!
p.s.
iata de cand incepusera problemele (portughezii avertizasera, unii de la vecini radeau si-i injurau...):
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Adica inca din 12 decembrie,la vremea respectiva anuntam ca dream pregateste o surpriza pentru posesorii de clone dar...am fost luat peste picior,drept urmare nu mai anunt dinainte lasa sa-si omoare clonele si dupa aia sa planga pe forumuri,ce naiba doar nu sunt clarvazator platit sai anunt!
Quote:
de ce sa fie greu sa cumperi din germania? o poti face online f usor...
precum le spun multora: nu schimba ceea ce merge bine... eu pe dm500 (clona) stau binemersi cu gp420 si cccam209 - din moment ce n-am pb... de ce sa ma leg la cap daca nu ma doare... plus ca noile img ce pot aduce nou la e1? cat de dramatice sa fie imbunatatirile aduse?!...
la dm800 (original), fiind inca in dezvoltare, e alta treaba. dar si pe asta: muti se plang de diverse crash-uri (cauzate de software in dezvoltare)... fratilor lasati img asa cum vine ea, nu instalati plugin-uri in faza de test sau pt alte img, scanati cu manutele voastre si nu mai folositi tot felul de settings facute de avizati sau mai putin avizati... eu din iulie pana acum n-am avut pb cu dm800 mai deloc (exceptand incalzirea tunerului)...
cei ce au clone de dm800: ce va costa sa folositi o img gen newnigma 223 cu secondstage 69? e f buna si singura diferenta (rezolvabila prin update) e nivelul snr gresit... in rest...
cine vrea insa sa testeze... e liber s-o faca, doar e pe banii fiecaruia, nu ai mei...
la multi ani tuturor!
p.s.
iata de cand incepusera problemele (portughezii avertizasera, unii de la vecini radeau si-i injurau...):
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Totusi vad ca imaginea newnigma 223 e aparuta in dec 2008 ?
Quote:
Totusi vad ca imaginea newnigma 223 e aparuta in dec 2008 ?
tu citesti ca arabii? sau interpretezi superior? da newnigma223 e aparuta in dec... care-i nelamurirea ta?
ca am spus ca din iulie si pana acum eu n-am avut pb? asta nu inseamna ca am aceeasi img din iulie... acum am newnigma 2.3 in flash si gemini 4.0 pe hdd. am spus ca cei cu clone pot folosi newnigma 223 care e o img f buna... ce n-ai inteles?
ia mai citeste inca o data cu aentie ce-am scris, poate intelegi totusi.
Care imi spune ce inseamna newnigma cu secondstage 69? Multumesc.
Am confruntat si eu DM-ul meu cu pozele de pe forum si pare originial cu doua mici exceptii:
- Sub interfata seriala la mine scrie RS232 (nu SERVICE)
- partea de jos are fantele de aerisire ca la clona din poze
La voi cum sunt?
Toate celelalte indicii sunt identice ca la cel original.
Eu l-am cumparat online de pe net din Germania.
PS: Am pus de ieri GP4.0 si merge perfect.
Quote:
Care imi spune ce inseamna newnigma cu secondstage 69? Multumesc.
prietene, vb de lucruri diferite. pe tine te intereseaza ceva de db500. noi vb aici de db800...
ti-am rasp pe PM
ce vb noi aici n-are legatura cu db500
Nu stiu ce e db500 eu am dream 800 si voiam sa stiu ce e newnigma cu secondstage 69 cum ai spus tu mai jos.
Poate asa intelegi desi nu prea as crede!
NewNigma2 V2.3
Data:
· Enigma2 : 24.12.2008
· Enigma2-plugins : 24.12.2008
· NewNigma2-plugins : 24.12.2008
· Treiber: 10.12.2008
· Secondstage: „70“
Changes:
· minor plugin bugfixes
· VirtualKeyboard added in autofs-editor
· Turkish Language added
· Lithuanian Language added
· Finnish Language added
· New Picons for all supported Satellites
· New Standard Skin for DM800 and DM8000: DreamTV-HD Skin
am infromatii din surse sigure despre clona de 800 care merge cu pg400(+gbox).
mi-am luat si eu o clona pentru mine, si peste o sapt o pun la lucru si voi pune ultima imagine cu ultimele softuri, pluginuri, etc +sharing
clona mea de 800 are mac original din fabrica :D
din ce am vazut eu n-a picat nici o clona de dm800, dar pentru ca unii sustin sus si tare ca intr-adevar au picat clone de 800, voi verifica la sursele mele.