Re: Prea multa "liniste" pe forum?
mda...sunt citiva adepti din secta limbricului frustrat, concediat de la radio contact cluj, pentru ca era inutil.......deci nimic de ingrijorat.. niste zero barat......vor sfirsi in lumea virtuala , precum bivolaru in cea reala...izolati chiar si de propria lor troaca...
..............
Quote:
mda...sunt citiva adepti din secta limbricului frustra concediat de la radio contact cluj, pentru ca era inutil.......deci nimic de ingrijorat.. niste zero barat......vor sfirsi in lumea virtuala , precum bivolaru in cea reala...izolati chiar si de propria lor troaca...
..............
cam ai dreptate;
prea multi sunt suparati pe regele blana; carbogazosul pierde mult de tot ca i-a dat lu' asta mana libera, si nici nu stie el toate magariile pe care le face blanosul. ca daca ar afla poate i-ar da un pic peste nas.
Quote:
Sunt unii care ne fac "filaj" si apoi ne vorbesc prin troaca rdi-ului!
poate cei doi stiti voi care, chiar sunt logati pe rsp, cu cine stie ce id-uri... nimic nu-i exclus
combinatia dintre cei doi a fost de la inceput si va ramane mereu fiindca merge si va merge foarte bine,nici pe fanta nici pe king nu-i va interesa vreodata ca le pleaca userii,totul merge bine ptr ei castigurile ne se datoreaza la cati de multi useri sant sau pleaca si in final cei care sant pro rdi nu vor pleca niciodata deci forumul sa aibe probleme din cauza asta nu sant doar poate va ramane constant,cat despre faptul ca nu stie fanta ce face king sau invers nu prea cred doar in viata privata avand fiecare secretele lui
Quote:
combinatia dintre cei doi a fost de la inceput si va ramane mereu fiindca merge si va merge foarte bine,nici pe fanta nici pe king nu-i va interesa vreodata ca le pleaca userii,totul merge bine ptr ei castigurile ne se datoreaza la cati de multi useri sant sau pleaca si in final cei care sant pro rdi nu vor pleca niciodata deci forumul sa aibe probleme din cauza asta nu sant doar poate va ramane constant,cat despre faptul ca nu stie fanta ce face king sau invers nu prea cred doar in viata privata avand fiecare secretele lui
ai perfecta dreptate ....
am revenit...
bine a zis cine a zis ca erdeistii fanta si blanosu au facut bascalie cu toata treaba.merita o lada de bere:)
dei laburile de inginerie genetica din area 51 nu fac ce se face pe forumuri"
poate v-ati dat seama despre ce vorbesc "moderatorii bicefali"
cand am intrebat blanosul despre ce e vorba am primit ban pt jignire:
dovada:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
chiar mi-a scris si fanta ca e baiat finut pt banul de 10 zile si ca nu mi-a umblat la ip
rusine...rusine....rusine de 100 de ori rusine
mai exista cineva care m-a sapat la erdeisti finalul fiind banarea:
iata dovada am sters intentionat numele ca respectivu dp acest forum sa se simta deoarece posteaza activ si aici:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
iata cum se milogeste !!!
EU,in locul tau mi-as cere scuze la modul general, as lasa totul asa cum este,si as incerca prin ceea ce postez sa arat ca multi sau inselat in privinta mea....
dar....eu sunt eu si tu, esti tu.......
bafta!
ps. sa nu crezi ca comunitatea asta esta la fel ca haznaua unde ai luat ban 10 zile..
prietene incearca sa fii calm si sa postezi la obiect
vezi ca noi am fost mai finuti ca aia
ei ti-au dat 10 zile pt nimic
fata de ce ai facut aici
bine ai revenit si sper sa ne intelegem ok
in termeni colegiali si sa nu ne jignim
PS:vad ca ai tupeu nu gluma , daca ti-ai permis sa zici moderatorilor ca sunt C....
mo care ii baga bete in roti specimenului ala?
exact; spune si tu ca nu te doare gura "imi cer scuze pentru problemele create" aici nimeni nu-ti poarta pica si nimeni n-o sa-ti dea picioare in fund pe la spate. cum inca iau eu pe rdi ca m-am luat de blanosul si l-am dat cu un pic de pudra de cacao; bine a si-a dat seama intr-un tarziu si a dat delete; si eu nu m-am prins sa fac ceva screen-shooturi
Quote:
EU,in locul tau mi-as cere scuze la modul general, as lasa totul asa cum este,si as incerca prin ceea ce postez sa arat ca multi sau inselat in privinta mea....
dar....eu sunt eu si tu, esti tu.......
bafta!
ps. sa nu crezi ca comunitatea asta esta la fel ca haznaua unde ai luat ban 10 zile..
Absolut de acord,si stai linistit dark..... daca vei continua in stilul tau caracterstic nu iti voi da decat 10 x.... cat ai luat BAN acolo nu de alta...dar indiferent cine posteza dincolo si este si membru aici trebuie respectat nu conteaza apartenenta ci doar......respectul,asa ca ai grija considera acest lucru ca un avertisment!!!!...
doresc ca timpul in care mi-au dat ban ca traiasca pe medicamente...oricum nu mai vreau sa cobor la nivelul lor nici sa mai postez acolo voi cere chiar eu 1 ban definitiv pana in 2100 dc se poate:wellcome:
ai facut recordul tau personal
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
avertizare [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
si aici rezultatul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
vezi ce combini si pe aici
daca ma tine ce sa fac man:) :) :) :) :wellcome: :wellcome:
Eu am zis adevarau acolo si nu imi pasa ce crezi tu... treaba e ca si lu blana i-am zis pe fata cand m-o durut. De vrei sa stii de ce te-am facut troll intereseaza-te... Daca stau bine si ma gandesc ai putea lua o alta porecla... Purecele Forumar.