Ai pus "R" de la Registered Mark from gabrield ?Quote:
Originally Posted by mar1us [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
In poll asa am votat.
Printable View
Ai pus "R" de la Registered Mark from gabrield ?Quote:
Originally Posted by mar1us [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
In poll asa am votat.
Pana aici pare okQuote:
dar aici este gresit .... Spania va fi castigatoare :clap: , daca nu o fi asa dau 10 like-uri :drinks:Quote:
Cu tot respectul pentru Spania, desi are multi sustinatori, imediat dupa sau chiar in timpul meciului cu Germania vor apare voci ca lipseste Messi.
Stii cum e, cind carul nu trage...
Asa ca, Germania va cistiga, cu o echipa obosita de prelungiri si penalty-uri cum va fi Spania dupa meciul cu Portugalia.
Sa nu vorbesc de cartonase galbene sau chiar rosii ...
Nu uitati, in seara asta joaca Portugalia-Spania si va fi meci egal.
Tot egal va fi si dupa prelungiri, iar la penalty-uri Ronaldo va rata.
e bun Messi,chiar f.bun,dar nu uita ca Barselona cu el nu a reusit sa ia cupa campionilor..........echipa nu sta intrun jucator ,iar cind se intimpla cum a fost cazul Portugaliei care nu a stralucit le Euro2012,nu poti spune ca meritul a fost doar lui Ronaldo,orice jucator bun are noroc si ghinion .
:spam:Quote:
Originally Posted by gabrield [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Te-am plagiat moo gabrield ? :oops::sorry::lol:
Exact ce spuneam, Spania dupa penalty-uri a reusit sa ajunga in finala.
Mai mult, asa cum va spuneam, deja le-am citit gindurile, au inceput comentatorii sa spuna de Messi, de parca sta intr-un jucator echipa, cum bine spunea un coleg mai sus.
Tot cum va spuneam, Ronaldo n-a marcat din penalty.
Astazi Germania, odihnita si cu echipa cea mai buna va trece de italieni, dar nu fara emotii.
Dupa prinz va voi spune daca vor avea prelungiri si penalty-uri, depinde cit costa minutul de publicitate din pauze.
mariuse,
Vezi ca nu te mai las sa conduci guvernul, pai ce crezi tu, ca merge asa "ctrl+c - ctrl+v" ?
Te-ai scos la pariuri de data asta :clap:
Un meci slab. Am stat degeaba pana la miezul noptii.
Eu nu am stat, sper ca Italia sa le faca felul germanilor la lovituri de la 11m.
N-ai sa vezi asta!
Rezultatul acestui meci se stie inca din februarie, uite ce meciuri erau la Curtea Internationala de Justitie :
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Germania a cistigat.
Sa faci comparatie intre echipele de fotbal ale Germaniei si Greciei e cam aiurea. La baschet alta e situatia. Dar vorbim de fotbal.
Pai daca vorbim de fotbal sa punem fiecare un pronostic.
Eu cred ca Germania - Italia va fi un meci la discretia nemtilor, Italia e si obosita fizic si epuizata moral dupa ce s-au vazut calificati din noroc.
Mai mult, nemtii nu sint englezi, desi joaca tot in forta.
Eu prevad ca scorul va fi 4-1 pentru nemti.
As putea fi ambiguu, am vazut ca se poarta si sa las o portita, sa zic ca in orice caz, nemtii ar trebui sa cistige, dar si italienii au sanse, etc.
Nu e cazul, la mine ce-i in gusa, si-n capusa, asa ca daca am zis 4-1 pentru nemti, atit va fi.
Ca idee, cota la bwin este 32.
O sa imi cumpar o bere nemteasca, cred ca Dam si o s-o beau pe nerasuflate cit dureaza strigatul de la gol al comentatorilor.
Asta de 4 ori o voi face.
Eu zic un 2-1 pentru Germania ... berea o savurez linistit :)
1-0 Germania !
---------- Post added at 18:19 ---------- Previous post was at 18:16 ----------
Ce sa fac cu zece like-uri da si tu zece beri Ursus sau blonde de la Sucevita,ca le prea lauda laur21 ;)Quote:
Originally Posted by stargate [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]