Care din Toate modele credeti ca e mai bun.....
Printable View
Care din Toate modele credeti ca e mai bun.....
poate sant cam , dar dupa mine nici unul
- dm-ul are prb. hard si soft bun
- ip box-ul si kathy au prb. cu softul si au hard bun
acum depinde si de latura financiara pt. a putea face un raport pret/performanta cat mai bun
off : mare tambalau "dincolo" se face un sondaj numai pt. dm800 si............
Tu hotaresti care crezi ca e mai bun...Depinde de banii care vrei sa dai,pe suport,pe Brand name...
parerea mea ca sunt cam la acelasi nivel hw (fara a pune la socoteala primele revizii de dm800 care pot fi considerate esecuri consecutive de proiecrtare) singura diferenta fiind suportul. nu poti compara un recepor iesit pe piata acum un an cu unul care are catiava ani buni, in mare parte sursele ptr 800 sunt cele de la 7025.
Va rog daca se poate si sa votati!Aveti dreptul sa votati si mai multe receptoare decit unu...
daca imi dai juma de porc ,un bacs de ulei si unul de zahar votez:gathering::gathering:
Pentru mine cred ca cel mai bun ar fi Ipbox 910HD. Nu am testat nici un receptor HD deocamdata , dar asta cred dupa ce-am citit ce spun cei care il au deja. Lansat prematur si cu un pret destul de mare , multi se plang cu privire la tuner si temperaturi mari in cazul DM800. IP-Box-ul mai are de lucrat la soft , partea hardware nefiind pusa (inca) in adevarata valoare.
Desigur , cu timpul vor fi rezolvate multe din aceste probleme.
Ma place ca putem sa discutam civilizat si sa respectam ca fiecare user are o diferita parerea.Am vrut sa pun pe Qbox la poll si pe nou model de kathrein si pe dm8000 dar din pacat sunt niste modele care inca nu au iesit pe piata.Sper la Ianuarie-februarie sa mai facem un poll de gen asta.
Numai pe iubirea mea pot sa te dau...Pt restul trebuie sa apelezi la PSD,PNL,PDL,UDMR,PNG,PRM etc....Quote:
Originally Posted by Turku [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
:cheers:
Eu inca mai astept Echosmart HD.Asa ca nu pot vota pana atunci.:drinks:
1. O prima opinie : Katy este destinata utilizarii domestice , alegerea linuxului ca SO este o umor nemtesc :D
2. O a doua opinie : IpBox 900 si 910 sint acelasi receiver ; 900 este o aberatie a marketingului ABcom
3. O a treia opinie : interactionez cu receiverul prin intermediul telecomenzii - singura gindita de homo sapiens vine cu Dreamboxul .
4. O a patra opinie : existenta unui display la un dispozitiv de afisare pe ecranul tv este ciudata ( o bere pentru proiectantii DM 500 :D )
5. O a cincea opinie : sustinere sw are numai DM800 ; celelalte variante hw sint sustinute sw in mod infantil ( variantele de sw derivate din sw original sint la fel de proaste iar portarea E2 este o nastrusnicie ; o imagine stabila si ,,maleabila" ca si E1 este mai usor si mai practic de implementat )
6. O a sasea opinie : daca cu 3 imagini din surse diferite hw raspunde greoi poate ca sw nu va putea sa faca din kk bici .STi71xx este un procesor ieftin care s-ar parea ca este sprinten numai cu SO care nu-l solicita mult .
7. O a saptea opinie : toti spun ca DM800 are tuner cu probleme si se incalzeste . Cu incalzirea este simplu , cum a facut si IpBox 900 -> 910 ( desi se aude ventilatorul :D ) . Cu tunerul este si mai simplu : nu te uiti la condensatorul lipit :D :D :D
Quote:
Originally Posted by Turku [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
pai mai turcule tu mananci carne de porc?
cat despre vot
eu votez ordinea : Katy , Ipbox , dream
mey snow! voteze si pe ipbox 9000Hd... lasa pe fratele mic......
:dance:
Nu pot sa-l votez. Eu le-am testat pe toate cu exceptia katherin-ului. Chiar weekendul asta am avut din nou 9000 la mine sa-l trec pe incubus.
-9000, desi are cooler in el nu-i grozav - aici vorbesc de primul model de ipbox 9000 cel cu placa verde si cu hard intern- tot e caldut si un pic mai lent decat 900/910
-900 n-are cooler si e caldut. minusuri cititorul de card universal
-910 e rece, nici nu-ti dai seama ca e bagat in *priza. coolerul ziua nu se aude, spre deosebire de 9000, iar seara este acceptabil. oricum n-am probleme cu nervii
-dm 800. o groza de buguri inca nerezolvate. scanarea inca face figuri. daca nu-i pui cooler si-i mai bagi si un hdd intern frige cel mai tare dintre toate. pretul mare pentru ce ofera. decat dm 800 prefer ipbox9000
si apropo de suport - incubus conectat la un server bun de cccam, se misca mult mai bine decat cccam-ul.
mboxul lucreaza si el bine daca ai peer buni. merg *inclusiv nordicii pe el si chiar si *tvr hd.*
adica vrei sa spui ca scula mea nu e buna?
:comp:
Acuma m-ai suparat rau de tot.....
:chair: