Care din Toate modele credeti ca e mai bun.....
Dislikes: 0
poate sant cam , dar dupa mine nici unul
- dm-ul are prb. hard si soft bun
- ip box-ul si kathy au prb. cu softul si au hard bun
acum depinde si de latura financiara pt. a putea face un raport pret/performanta cat mai bun
off : mare tambalau "dincolo" se face un sondaj numai pt. dm800 si............
parerea mea ca sunt cam la acelasi nivel hw (fara a pune la socoteala primele revizii de dm800 care pot fi considerate esecuri consecutive de proiecrtare) singura diferenta fiind suportul. nu poti compara un recepor iesit pe piata acum un an cu unul care are catiava ani buni, in mare parte sursele ptr 800 sunt cele de la 7025.
daca imi dai juma de porc ,un bacs de ulei si unul de zahar votez![]()
Eu inca mai astept Echosmart HD.Asa ca nu pot vota pana atunci.![]()
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Pentru mine cred ca cel mai bun ar fi Ipbox 910HD. Nu am testat nici un receptor HD deocamdata , dar asta cred dupa ce-am citit ce spun cei care il au deja. Lansat prematur si cu un pret destul de mare , multi se plang cu privire la tuner si temperaturi mari in cazul DM800. IP-Box-ul mai are de lucrat la soft , partea hardware nefiind pusa (inca) in adevarata valoare.
Desigur , cu timpul vor fi rezolvate multe din aceste probleme.
Fost membru al acestui forum
Ma place ca putem sa discutam civilizat si sa respectam ca fiecare user are o diferita parerea.Am vrut sa pun pe Qbox la poll si pe nou model de kathrein si pe dm8000 dar din pacat sunt niste modele care inca nu au iesit pe piata.Sper la Ianuarie-februarie sa mai facem un poll de gen asta.
haideti sa continuam discutia si sa ascultam si alte pareri despre cele 3 receptoare deoarece vreau sa-mi cumpar unul si nu stiu care e mai bun dintre cele 3
deci nici o parere de profesionist intre cele 3 receptoare cele mai cunosute?
Last edited by zildan; 14-01-09 at 21:12.
Acum mai stabil e softu (e2) pe 800 (hard are ceva belele), cel mai reusit hard pare IPBOX, si cel mai pe val la soft e Kathy.
La e2 de Kathy mai e o singura problema: daca nu ai linia buna la HD-uri (mi ales ND$) se poate bloca enigma.
Acum se lucreaza la Media Player, merge orice MKV (momentan fara subtitrare) si se lucreaza la derularea prin filme.
Fiecare are avantaje si dezavantaje.
Sunt multe de spus.
E personal am 2 Kathy si m-am jucat destul de mult si cu 800.
Acum studiez Ipbox 910 sa vad ce pot sa fac pentru imbunatatirea softului.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...