stiu ca cele doua gunoaie de pe o hazna de forum m-ar dori cu ban si aici,si incearca prin toate mijloacele sa obtina acest lucru........
desi respect regulile impuse de acest forum,si le accept,
desi sun aici de la inceput........
s-ar parea ca vor reusi ce doi..........nu intru in amanunte pentru ca si ironiile deranjeaza anumiti useri de pe aici............................................
daca intr-o zi voi fi banat sa fiti siguri ca nu este pentru ca am incalcat vreo regula!!!!
ce mai vreau sa va spun este ca ,daca voi fi banat, am descoperit ca mai exista forumuri libere,cu parere de rau ,totusi am pus suflet si timp in acest forum,
nu voi accepta ceea ce se practica pe hazna..... ..voi accepta ban-ul fara sa ma milogesc sa mi-l ridice cum fara coloana vertebrala se practica pe hazna.
de la ultimul incident am inteles ceea ce mi-a spus adminul si am respectat......vad ca altii nu respecta si o iau cu amenitari de BAN pe pm.
sa se inteleaga ca am respectat regulile pe board si nu am jignit in pm pe nimeni.....odata am facut-o la inceput si ii cer scuze acelui user...
DECI:
daca DERANJEZ atit de tare ca nu ii inghit pe cei doi cu mintea odihnita de pe rdi dati-mi BAN!