Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 10 of 10

Thread: clarificare

Standard RSP member outcast's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Exclamation clarificare

stiu ca cele doua gunoaie de pe o hazna de forum m-ar dori cu ban si aici,si incearca prin toate mijloacele sa obtina acest lucru........

desi respect regulile impuse de acest forum,si le accept,
    desi sun aici de la inceput........

s-ar parea ca vor reusi ce doi..........nu intru in amanunte pentru ca si ironiile deranjeaza anumiti useri de pe aici............................................

daca intr-o zi voi fi banat sa fiti siguri ca nu este pentru ca am incalcat vreo regula!!!!

ce mai vreau sa va spun este ca ,daca voi fi banat, am descoperit ca mai exista forumuri libere,cu parere de rau ,totusi am pus suflet si timp in acest forum,
    nu voi accepta ceea ce se practica pe hazna..... ..voi accepta ban-ul fara sa ma milogesc sa mi-l ridice cum fara coloana vertebrala se practica pe hazna.

de la ultimul incident am inteles ceea ce mi-a spus adminul si am respectat......vad ca altii nu respecta si o iau cu amenitari de BAN pe pm.
    sa se inteleaga ca am respectat regulile pe board si nu am jignit in pm pe nimeni.....odata am facut-o la inceput si ii cer scuze acelui user...
    DECI:

daca DERANJEZ atit de tare ca nu ii inghit pe cei doi cu mintea odihnita de pe rdi dati-mi BAN!

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: clarificare

Ti-am spus de multe ori ca exagerezi,nimeni nu are pe nimeni de aici la mana cu ceva pentru a impune un BAN cuiva,pentru a clarifica lucrurile voi posta PM-urile date intre noi doi ca membri sa inteleaga ca sunt simple speculatii afirmatiile tale de mai sus;

................................
    PM primit de la Outcast!
    ...............................
    ca sa nu continui pe board ca sigur nu iti face placere..
    decind patrocle organizatorul intilniri e membru aici???si daca e de ce nu a postat el anuntul??

pentru ca nu e CRETIN ca altii si are mai multe clase decit trenul si stie ca daca ar fi postat aici ar fi provocat sila pe aici....

tu chiar crezi ca eu sunt prost?pupai- in cur pe cei de pe rdi cit vrei e viata ta la urma dar nu o fa pe board ca dupa cum vezi nu sunt toti prosti pe aici...

....................
    Urmatorul PM primit;
    ........................

Re: timpit?
    Quote:
    Originally Posted by outcast
    Quote:
    Originally Posted by spaniolul
    Quote:
    Originally Posted by outcast
    ca sa nu continui pe board ca sigur nu iti face placere..
    decind patrocle organizatorul intilniri e membru aici???si daca e de ce nu a postat el anuntul??

pentru ca nu e CRETIN ca altii si are mai multe clase decit trenul si stie ca daca ar fi postat aici ar fi provocat sila pe aici....

tu chiar crezi ca eu sunt prost?pupai- in cur pe cei de pe rdi cit vrei e viata ta la urma dar nu o fa pe board ca dupa cum vezi nu sunt toti prosti pe aici...

ps.contractele de exclusivitate nu sunt eterne

Eu ti-am mai spus ca citesti printre randuri doar ce-ti convine,mai usor cu injuriile ca iti dau BAN!!!
    citeste inca o data regulamentul!

UNDE VEZI TU INJURII??
    si crezi ca daca imi dai ban schimbi ceva?
    stiu ca deranjez...dar din pacate respect regulile....

dar daca vrei sa-mi dai ban da-mi !
    nu ma voi milogi sa mi-l ridice cineva..
    dar nu veni cu minciuni si inventi ca am jignit...
    ps.
    titlul voia sa zica ca : ma crezi timpit?

Asta este o injurie la adresa mea;
    tu chiar crezi ca eu sunt prost?pupai- in cur pe cei ....

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Outcast,aici daca iei ban va fi doar din cauza ca te legi tot timpul de Spaniol.E liber sa posteze pe ce forum vrea el,indiferent daca printre ele e si RDI.E alegerea lui ca s-a intors acolo dupa ce a fost tratat cum a fost tratat,acum nu trebuie sa tot discutam asta de cate ori vorbim despre RDI.
    Acuma toata lumea va vota pentru inchiderea topicului blanos,si asa eram in pierdere.

Mentioned
    0 Post(s)

speculatii???

bine......regulile forumului se refera la discutiile pe board nu la pm-uri...
    unde te-am jignit pe board ca sa ma ameninti? nici in pm nu te-am jignit..ti-am spus adevarul...daca nu iti place adevarul e problema ta.....

dar nu se posteaza pe board pm-urile...asta ar trebui sa stii si tu......

si am avut bunul simt ca sa iti spun in pm..dar tu care spui ca nu ai nimic cu mine continui disputa pe board.....ultima data cind am avut o disputa pe board mi-ai dat ban....
    ei acuma nu o sa jignesc si nici nu o sa te ironizez....nu o sa zic nimic...............

sa nu intelegi gresit cumva.....nu mie frica,acelasi respect il am pentru tine..care creste de la zi la zi....DOAR RESPECT REGULILE

Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by zmeura View Post
    Outcast,aici daca iei ban va fi doar din cauza ca te legi tot timpul de Spaniol.E liber sa posteze pe ce forum vrea el,indiferent daca printre ele e si RDI.E alegerea lui ca s-a intors acolo dupa ce a fost tratat cum a fost tratat,acum nu trebuie sa tot discutam asta de cate ori vorbim despre RDI.
    Acuma toata lumea va vota pentru inchiderea topicului blanos,si asa eram in pierdere.

NU MA IAU DE CINEVA ANUME..ma iau de aceia care azi spun una si miine alta........
    dar unde vezi tu jigniri in postarile mele ca sa iau ban?????
    sau trebuie sa accept orice si sa nu imi spun parerea???

nu-i o problema asta....pot sa-nu mai postez ....spuneti doar:
    regula-nu postati in contra unui moderator. si voi respecta acea regula.....(atunci poti spune ca ma iau de span.)

oi fi eu cum oi fi dar topicul acela cu kib s-a inchis destul de repede...si daca il inchidea orice alt moderator nu exista nici o suspiciune si nici un comentariu...

daca nu am dreptate de ce s-a redeschis? eu nu am cerut-o...ma lasa rece chestiile astea....doar reactionez cind vad ceva ciudat..

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Topicul acela s-a redeschis la cererea mea (ma rog,nu numai a mea) si eu am garantat ca nu se va devia,dar de acolo vad ca ne lungim din nou,asa ca 100% s-a dus naibii.
    Una dintre regulile nescrise e:nu jigni un moderator.Inca nu cred ca ai facut-o dar nici sa repeti aceleasi acuze la infinit nu e bine.Gata,am inteles de mult ca nu ai fost de acord cu intoarcerea lui pe RDI.Foarte bine,nici eu si i-am spus-o la momentul respectiv.Acum tot discutam aceleasi chestii?Hai ziceti mai bine de BK ca sunt in ceata si nu gasesc nicaieri jkeys-gigitv care era pe vremuri pus aici pe upload.Chiar nu il are nimeni?Cred ca daca postez aici am mai multe sanse sa primesc raspuns,sigur va fi cel mai accesat topic.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by outcast View Post
    speculatii???

bine......regulile forumului se refera la discutiile pe board nu la pm-uri...
    unde te-am jignit pe board ca sa ma ameninti? nici in pm nu te-am jignit..ti-am spus adevarul...daca nu iti place adevarul e problema ta.....

dar nu se posteaza pe board pm-urile...asta ar trebui sa stii si tu......

si am avut bunul simt ca sa iti spun in pm..dar tu care spui ca nu ai nimic cu mine continui disputa pe board.....ultima data cind am avut o disputa pe board mi-ai dat ban....
    ei acuma nu o sa jignesc si nici nu o sa te ironizez....nu o sa zic nimic...............

sa nu intelegi gresit cumva.....nu mie frica,acelasi respect il am pentru tine..care creste de la zi la zi....DOAR RESPECT REGULILE

Daca deviezi de la subiectul initial al discutiilor de pe PM si creezi un topic special unde te dai lovit de avioane,am tot dreptul sa postez PM-urile sa vada lumea ca de fapt vorbesti de avioane....cat despre injurii,nu asta ai afirmat in PM?

...........................
    ...pupai- in cur ....
    ............................

Din punctul meu de vedere este o jignire la adresa mea.

Mentioned
    0 Post(s)

vezi ca nu sunt lovit de avione............
    iti recomand sa vorbesti frumos cind mi te adresezi asa cum o fac si eu.....
    fara insinuari si minciuni .....si fara a confunda pe cu de...

nu de alta dar nu esi nici hristos nici mesia...

Mentioned
    0 Post(s)

vad ca nu termini....

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Gata,s-a inchis si asta.Folositi PM.