conservele au inceput sa prinda viata
azi am fost la cineva in domeniul sateliar......tipul e foarte pasionat de antene paraebolice si mi-a deschis foarte multe canale cu asa zisuri......k.......y.....cum proceda ,dupa un telefon mob cauta k......y.... si le transforma tot cu ajutorul mobilului in hexa fiind cuplat pe mai multi sateliti tipul imi deschisa foarte multe canale daca stiti ceva rog seriozitate ....ori eu sint cu 100 ani in urma:confused2:....si ma-am desteptat cu intirziere ...o sa urmaresc ce se intimpla si o sa revin cu noi de talii raspunsul il vreau pe PM:confused2:
ma lamuri ma grabi ca fata mare la maritat
tipul decoda ceva cu ky......dar ro nimic......iar despre biza numi mai arde asa cum crede luleaua:bann:io fac teste si am o echipa ok care colaboram reciproc si facem schimburi experienta ....las aprecierea la Admin... daca sint bine venit sau nu....:spam:iar daca nu sami zica admin ca nu am voie si totul va decurge ok fara certuri etc :stop:asi dori sal urecheze un pic si pe luleauaneagra ca prea se ia de toti.. poate el face misto nu eu si sai dea si lui 3 luni de ban ....:spam: ok va las ..... toata stima din partea mea.....