Despre ce canale vorbesti ? Ce provider ?
Dislikes: 0
azi am fost la cineva in domeniul sateliar......tipul e foarte pasionat de antene paraebolice si mi-a deschis foarte multe canale cu asa zisuri......k.......y.....cum proceda ,dupa un telefon mob cauta k......y.... si le transforma tot cu ajutorul mobilului in hexa fiind cuplat pe mai multi sateliti tipul imi deschisa foarte multe canale daca stiti ceva rog seriozitate ....ori eu sint cu 100 ani in urma....si ma-am desteptat cu intirziere ...o sa urmaresc ce se intimpla si o sa revin cu noi de talii raspunsul il vreau pe PM
![]()
Despre ce canale vorbesti ? Ce provider ?
Da soarece. Asa este. Dar aici toti suntem pasionati de antene. Dar nu folosim telefoane mobile, ci telefoane fixe. Si mai folosim din cand in cand cheia franceza.
telefonu e iphone 4![]()
Esti sigur ca erau codate canalele!? Poate ti-a luat "ochii" cu niste fta-uri spunand ca le-a deschis cu key.![]()
pacala68- daca iti permiti un iphone4 cautii linii - nu mai stai dupa key![]()
Vezi daca are o cheie de 13 sa incerce sa o transforme in hexa si poate ii iese o cheie D.
:
soarece,soarece,mai omule tu chiar nu te potolesti,tu chiar sfidezi si faci misto de toata lumea,vrei seriozitate????sti bine ca acest subiect nu e de offtopic daca ar fi sa luam de buna esenta topicului dar ai postat tu la offtopic ca sa ai tu un pic de acoperire cu mistourile tale
chiar iti place sa flamezi si sa spamezi forumu cu aberatiile tale?????pacat ca ti se da reply la tampeniile tale si ma fac pe mine sa te controlez un pic mai greu,nu inteleg de ce nu scri tu toate aberatiile astea pe mai multe forumuri ci doar aici fiind ca mi e greu sa cred ca esti inregistrat doar aici
eu te rog pentru ultima data,potoleste te,cred ca trebuie sa si glumim,sa radem,sa ne distram chiar si in sectiuniile tehnice,nu mai zic de offtopic,insa ce faci tu e bataie de joc,dar sti ce am sa fac???am sa te las in pace si asa o parte dinttre colegi vor sa rada cu tine si am sa vad ce ai sa faci tu din sectiunea offtopic si de ce nu din forum ptr ca bagaret esti,ideei,tupeu si misto ai cacalau
bafta si spor la scris
hai sa facem si noi un rdi cu sectiunea offtopic in floare si plina de aberatiii,chiar,de ce nu???
Lasati soarecele in pace ca e simpatic. Da' cred totusi ca face pe nestiutorul.
P.S.: e totusi offtopic aici. Cata vreme nu jigneste pe nimeni poate sa discute despre orice.
şoarece, pune nişte poze sau un filmuleţ cu ce spuneai la inceputul topicului.
Aşa demonstrezi uşor in ce ape te scalzi.
Să nu spui că nu se poate ... că nu te cred
da, inreseant...
problema apare cand cineva interesat sa invete de la 0 primele chestii legate se domeniul transmisiilor prin satelit da de posturile acestui soarece care vorbeste la misto si da unele petarde pe forum, la care unul necunoscator poate sa ramana cu o impresie gresita despre forum cat si despre subiectele discutate.
in fine gluma e gluma dar trebuie sa fie intre niste limite tolerate in anumite sectiuni.
parerea mea...
tipul decoda ceva cu ky......dar ro nimic......iar despre biza numi mai arde asa cum crede luleauaio fac teste si am o echipa ok care colaboram reciproc si facem schimburi experienta ....las aprecierea la Admin... daca sint bine venit sau nu....
iar daca nu sami zica admin ca nu am voie si totul va decurge ok fara certuri etc
asi dori sal urecheze un pic si pe luleauaneagra ca prea se ia de toti.. poate el face misto nu eu si sai dea si lui 3 luni de ban ....
ok va las ..... toata stima din partea mea.....
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K