PDA

View Full Version : Adevarat sau Fals ? ..... ( pt abonatii RDS )

me1960
19-12-08, 19:17
http://forum.hotnews.ro/index.php?showtopic=766
RDS inceput sa bage reclame pe conexiune – in loc sa-ti deschizi pagina, iti baga reclama. Deocamdata o reclama la RDStel.

Pe mine personal treaba asta
ma supara : cum isi permit sa bage reclame pe banda platita de mine ?
si ma ingrijoreaza: daca se decid sa bage reclame pe orice pagina deschizi ? daca incep sa vanda reclame si pentru altii ? poate incep sa-ti taie accesul la site-urile concurente lor ? sau sa-ti bage reclame audio peste convorbirea telefonica la telefonul lor ? unde se opreste ?

Am sunat deja la RDS si am facut o plangere pe treaba asta. Dar eu singur nu am o groaza de putere - trebuie sa ma ajutati si voi.

Asa ca va rog sa faceti urmatorii pasi.
- sunati la telefon 031.400.4414 si sa le spuneti plangerea. Fiti fermi, si cereti detalii si contacte suplimentare
- dati un email clar, respectuos, bine formulat la clienti@rcs-rds.ro . Cereti in nume personal scoaterea reclamelor de pe conexiunea de internet. Cereti neaparat numar de inregistrare pentru plangere.
- trimiteti un fax la 031.400.6060 in care puneti continutul email-ului.

zmeura
19-12-08, 19:24
Eu zic ca e fals,doar ca mi-e lene sa fac click pe link si nu stiu despre ce e vorba.:D

laleauaneagra
19-12-08, 20:10
e foarte fals din punctu meu de vedere,deocamdata la mine acasa nu se intampla asa ceva si nici nu cred ca se va intampla,e aberant dar cum traim intr-o tara a tuturor posibilitatilor......

dan_y
19-12-08, 20:36
Nici la mine nu se intampla asa ceva nici acasa nici la birou

Rover
19-12-08, 20:38
si pe un alt forum se plangea cineva de chestia asta...cica rds-ul a inceput sa bage reclame la conectare

Einstein
19-12-08, 23:31
Mai tineti minte anul trecut cand pe RSP, de pe rds, se putea intra numai cu proxy? Nu se dau in laturi de la nimic!
E vanzoleala mare in gradina lor daca au ajuns aici!

Sandutsu
19-12-08, 23:44
nu stiu pana cand,dar pana in momentul asta pentru mine e fals ;)

Sandutsu
19-12-08, 23:45
Mai tineti mite anul trecut cand pe RSP, de pe rds, se putea intra numai cu proxy? Nu se dau in laturi de la nimic!
E vanzoleala mare in gradina lor daca au ajuns aici!

E semn bun :D ,inseamna ca sunteti cotati la bursa :D

radutyu
20-12-08, 18:13
La mine este adevarat

comerciantul
20-12-08, 19:11
interesant, dar in toate locurile unde se vorbeste despre rds/rcs numai de rau se aude; n-am auzit macar o data sa se pomeneasca de bine... sunt absolut convins ca sunt dispusi sa faca orice magarie pentru a trage mata de coada.
bine ca nu sunt clientul lor!:D

JBTC
21-12-08, 00:11
chiar au inceput sa bage. azi am sesizat si eu... nu mai intrasem pe net via rds de vreo 3 luni...

horatyu
21-12-08, 20:53
probabil e o chichita in contract ....

si atunci fac ce doresc ei