Eu zic ca e fals,doar ca mi-e lene sa fac click pe link si nu stiu despre ce e vorba.![]()
Dislikes: 0
http://forum.hotnews.ro/index.php?showtopic=766
RDS inceput sa bage reclame pe conexiune – in loc sa-ti deschizi pagina, iti baga reclama. Deocamdata o reclama la RDStel.
Pe mine personal treaba asta
ma supara : cum isi permit sa bage reclame pe banda platita de mine ?
si ma ingrijoreaza: daca se decid sa bage reclame pe orice pagina deschizi ? daca incep sa vanda reclame si pentru altii ? poate incep sa-ti taie accesul la site-urile concurente lor ? sau sa-ti bage reclame audio peste convorbirea telefonica la telefonul lor ? unde se opreste ?
Am sunat deja la RDS si am facut o plangere pe treaba asta. Dar eu singur nu am o groaza de putere - trebuie sa ma ajutati si voi.
Asa ca va rog sa faceti urmatorii pasi.
- sunati la telefon 031.400.4414 si sa le spuneti plangerea. Fiti fermi, si cereti detalii si contacte suplimentare
- dati un email clar, respectuos, bine formulat la clienti@rcs-rds.ro . Cereti in nume personal scoaterea reclamelor de pe conexiunea de internet. Cereti neaparat numar de inregistrare pentru plangere.
- trimiteti un fax la 031.400.6060 in care puneti continutul email-ului.
Last edited by Snow; 19-12-08 at 20:35.
Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!
Eu zic ca e fals,doar ca mi-e lene sa fac click pe link si nu stiu despre ce e vorba.![]()
:
e foarte fals din punctu meu de vedere,deocamdata la mine acasa nu se intampla asa ceva si nici nu cred ca se va intampla,e aberant dar cum traim intr-o tara a tuturor posibilitatilor......
Nici la mine nu se intampla asa ceva nici acasa nici la birou
si pe un alt forum se plangea cineva de chestia asta...cica rds-ul a inceput sa bage reclame la conectare
Mai tineti minte anul trecut cand pe RSP, de pe rds, se putea intra numai cu proxy? Nu se dau in laturi de la nimic!
E vanzoleala mare in gradina lor daca au ajuns aici!
La mine este adevarat
DM800HD,2XDM500,TRIAX 11O fer,H-H DM2800,un ceaun de focus
Multumesc RSP,si cit mai multe discutii
interesant, dar in toate locurile unde se vorbeste despre rds/rcs numai de rau se aude; n-am auzit macar o data sa se pomeneasca de bine... sunt absolut convins ca sunt dispusi sa faca orice magarie pentru a trage mata de coada.
bine ca nu sunt clientul lor!![]()
chiar au inceput sa bage. azi am sesizat si eu... nu mai intrasem pe net via rds de vreo 3 luni...
MacMini Plex/Boxee, Dolce DTH, Dolce Interactiv, Focus DTH, Digi DTH
probabil e o chichita in contract ....
si atunci fac ce doresc ei
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"