View Full Version : matrita antena fibra
poate e cineva aici pe forum sa stie unde as putea gasi o matrita pentru antena de 2,6m .Daca o mai fi cineva sa se ocupe de asa ceva.
Am de intarit o antena de 2,6m de fibra si ar prinde bine sa stea pe o matrita pentru inca vreo 2 straturi de fibra.
cred ca cel mai bine o faci tu , urmand curba antenei actuale si pui straturile de intarire pe spatele ei
nu sunt STAS marimile antenei sa poti gasi exact modelul tau
poti incerca sa o pui pe un pat de nisip gros astfel incat suprafata antenei sa fie in contact cu acesta, cred ca e cel mai simplu asa
toate antenele de 2,6m fibra au fosta facute dupa aceeasi matrita . S-a copiat o antena de 2,6m aluminiu ,dintr-o bucata ,fabricata in ucraina.
Pina prin 2005 era un atelier unde aveau o asemenea matrita si mai reconditionau antene,a se intelege aplicare de straturi de fibra pentru intarire si la care am mai facut vreo 3-4 bucati . Intre timp atelierul a fost demolat si ma gindeam ca poate cineva care intra pe aici -sa se fi impiedicat de vreo asemenea matrita. Nu vreau sa cred ca la cit de multe cereri erau cind semnalul era foarte slab pe astra si antenele de metal erau o avere ,ca nici o matrita sa nu mai fi ramas.
Salut! Dupa '90 antene de 2.6 din fibra au fost facute in Pantelimon. Astea de care vorbesc eu au fost calculate, proiectate si executate de la a la z, nu au fost copiate! Mai exista matrita si azi (cel putin asa stiu eu). Dar asa cum spunea si Horatiu este f. posibil sa nu fie la fel cu cea pe care o ai tu. Astea sunt calculate dupa niste formule si rapoarte stricte ( deci difera adancimea, distanta focala, etc... chiar daca au acelasi diametru). Daca este facuta pe matrita din Pantelimon mai ai o sansa!
@florini
si poti sa imi spui cine are matrita ? sau unde este si cum pot sa o vad ?
Da ,majoritatea spuneau ca si-au calculat si facut ei matritele dar in realitate a fost putin altfel ;au facut matrite dupa antenele de 2,6m dintr-o bucata ,antene din aluminiu aduse din ucraina.